בוקר טופפפפפ

בוקר טופפפפפ../images/Emo185.gif

איזה בוקר יפה שותה לי בנחת נס קפה השמש בשמיים כבר יצאה ואת הכביסה לי חיממה חחחחח בוקר טוב חברים חברות מה שלומכן ושלומכם ומה עם הילדים והילדות?. עוד בוקר יפה יאלללה מי מצטרף לקפה????.

yafit75

New member
תמזגי לי 10 כוסות קפה,,!

אחרי הפסד כזה,,, תביאי גם 2 כוסיות,,,, של וויסקי,,,, חייבת משהו להרגעה,,, ראב העולםםםםםםםםםםםםם אני באולם,,, ואנשים נכנסים במיוחד,,, לברך אותי,, על ההפסד,,, בכל אופן, אחותי,,,, בוקר מקסים לך,,,,

ממממממ,,,,

אפשר בבקשה,, נס קפה,,? קפה אני לא שותה,, תודה, אה,, 1 סוכר,, אה,, לא שותה בלי עוגיה,, תודה,!

שולינקהההההה../images/Emo24.gif

בוקר טופפפפפפפפפ מתוקה......... הנה אסדר לך כבר כוס שתיה חמה רק אל תגידי שאני לא נחמדה חחחחח

יפיתתתתתתתתתת../images/Emo25.gif

יאללה יהיה פ´סדר הדרך עוד ארוכה מי יודע בסוף מכבי תיהיה אלופה... אוףףףףףףףףףףףףף שוב את מתחילה יאלללללללללללללה בלי צעקותתתתת טוב נו..... הנה רק תרגעי מה אני לא יעשה בשביל חברה מכבי חיפה אלופה לא ידעת?..... לא שמעת?.. אז תשאל חחחחחחח מכבי חיפה היא מספר 1 הו אה מה קרה? מכבי חיפה אלופה בוקר טופפפפפ אחותייייי

הילדים כבר ארוזים

בתחתונים ואני אוטוטו בדרכי דרך ואדי ערה אל הנודע... חחחחח... זוכרים את המשחק "קח סיכון" ? חחחחחחחח...

חחחחחחחחחחחחחחח,,,,קח סיכון,,

ועכשיו,, זה הפך להיות בדיחה, שיהיה לך יום,, ממממ,,,,יום שכזה,, מה שתרצה,,

חחחחחחחחחחחחחחחח

פנטום...ואללה ארוזים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סע לשלום ותחזור בשלום רק בזהירות ת´זהר על הילדים של תפזר אותם במרחבים חחחחחחחחחחחח

לו רק היית יודעת...

כמה יערות ומטעים כבר קידשתי בחיי... חחחחחחחחחחחח... אפילו קרן קיימת (הארגון לא חברת הפורום) לא מבינה מאיפה צצו להם כל כך הרבה אורנים קטנים... חחחחחחחח....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני נטעתי עץ בארץ ישראל אז יש לנו ארץ ויש לנו שביל ויש לנו כפר ויש לנו עץ ויש לנו יער על שם פנטום ישראל חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה