בוקר טופפפפפ

בוקר טופפפפפ../images/Emo185.gif

שיו...כמה רעש אתם עושים רבאאאאק תנו לישון קצת בשקט מניחה את ראשי על הכר... מנסה להירדם שוב.... אבל מה פתאום.... ישר אתם מתחילים פה עם הצעקות... סער מגיע מתחיל בלגאןןןןןן
שולינקה....התרגלה כבר לסקר...לא פותחת ת´עיניים בלי זה רבאאאק
שייכתתת עם החואייג´ שלה...אוף איזה ריח..
מלאכית מרפרפת...חייבת להזכיר לי את הכביסה האיומה
מיכל....עם החוטיני והתחרה...בסוף מחליטה ל תחתוני סבתא
ועל הכל רק אחת אשמה..... כל יום מגיעה באותה השעה מתחילה לעשות מהומה רק ז´ותי האחת ויחידה שבגללה אני לא ישנה או שהיא צועקת ועושה לי חור בעור התופפפפ או שהיא צוחקת....וגורמת פה לרעידת אדמה... אני כבר לא יכולה איתה....ועוד יותר בלעדיה אבל רבאאאאאאאאק קצת שקט עכשיו בכלל היא החליטה לעשות גמילה.... עכשיו תראו איזו צרה צרורה.... הקריז יעלה לה כל היום היא תעלה לנו את החום... תרעיד לנו את הורידים וכשנתעצבן....היא תפעיל שרירים.... טוב אני חייבת מנוחה.... אולי אני אשלח מסר בהול...ל.... ג´ובאני או מושיק עפיה...או לקובי פרץ.... שיעשו טובה.....שיקחו אותה רק למעט.... כן זאת בקשה שלי ושל בעלה.... מעט שקט מעט מנוחה..... אבל מה אחרי כל הנ"ל.....רגע אני שוב מהרהרת מעט.... אני לא יכולה להיות שניה בלי הגנובה.... נו לא זיהתם את הסוררת......? נו תיהיו רציניים.... הלא מדובר ביפית......המקסימה חחחחחחח יפית געגעתיייייייייי

sahr12

New member
בשביל אחת שרק התעוררה......

את מדברת......בלי עין רעה........חחחחחחחחחחחחח טוב נו, מרוקקית...... נשיקות,ובקר אור...

ב´ואנה סער......

מה זה בשביל אחת שרק התעוררה?..... נעל העולם.....אתה בטח לא יודע מה זאת מרוקאית על הבוקר ותאמין לי שזה למזלך חחחחחחחחח המרוקקית מתעוררת על הבוקר... ישר עם הראש קוצים.... קפיצים בישבן.... מתחילה לצעוק..... בשבילה זה יותר טוב מקפה....רק ככהמתעוררת חחחח ואז אם יש מישהו בסביבה.... וואו וואו...מסכן אותו אחד או אחת... את כל העס´בים... מוציאה עליו.... ואם חלמה בלילה עם חתול שחור טפו טפו...מים מלח שום בצל חחח חבל על הזמן.... לא מאחלת לאפ´חד להיות בקירבתה חחחחחח

שייכת

New member
חנצ´וק שאלה...

אני צריכה דחוף חנות שמוכרים בה תבלינים במשקל באיזור הקריות... נשיקה לחייייייייייייייייייייייימייייייייייייייייייייייייייייייאו

שיייייכתתתתתתתת

מה נשיקה לחייייייייייייייייייימייייייייייאו תיכף אני יתחיל לנבוח הב הב ויביא לך אותה בהפוכה עם הזנב..חחחחח מה איתי ?.......לי לא מגיעה נשיקה?...מה אני איזו קרפדה חחחחח חנות לתבלינים במשקל... יש אצלינו כמה חנויות.... רק תגידי מה את צריכה.... ואני משאירה לך שם איפו הסוס והעגלה.... אומרת שמע סוס....תעשה טובה יש אחת פה מהסביבה....רוצה תבלינים..אז תשמור לה אותם אולי היא תזכר....יא תבוא לקחת.... ואם לא...אצל הסוס... תמיד אפשר אצל פאדל... רק תגידי...ואני מודיעה להוא עם המונה.... שיעשה מערוףףף.....ויביא לך תבלינים עד הסוס חחחחחחח

../images/Emo124.gifיפית....יא תולעתתתתתתת

ב´ואנה גם את.... אני משאירה לך פה הודעה עם בוקר טוב... ואת לא עונה.... אז תראי זאת כאזהרה כי פעם הבאה.... אני מטפלת בך באופן אישי...וזאת הבטחה חחחחחחח אל תגידי שהתחלת פתאום לעבוד?......חחחחחחחחחח יאלללה בואי כבר

שייכת

New member
קיימת לא מרשה לי לנשק נשים אחרות

זה לא שאני לא רוצה, זה לא שאני לא משתוקקת לנשק אותך בתאווה, כמו שקיימת מנשקת מזוזה... תודה על הרצון לעזור, אבל נראה לי שאלך לטיול כי אני יודעת שחיייייייייייימייייייייייייייייייייייאו את כל ה-"תבלין" יאכל כבר בדרך ואז אותך פה לא אראה לפחות יממה תשאלי את קיימת מדוע ולמה...חחחח

שייכתתתתתתת

ב´ואנה....מה זאת ההודעה? מה זה ה"תבלין"? איפה קיימת?. למה אעלם ליממה?... כל זאת ועוד... ישודר הערב בתוכניתה של אילנה דיין..... הצפיה חובה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
חנוש-

את יודעת שיש לי סימפטיה אלייך גם מרוקקית וגם ... חחחחחחח סליחה שעיצבנו אותך.

אופסיי,,,../images/Emo5.gif

הערנו אותה משנת היופי שלה,, אל דאג,, מיד קוראת ל- SHARY,,, יעזור לך בבית,, ואת תוכלי לחזור לנוח,, נתחשבן הלילה,, כבכל לילה,,,,

שולינקהההההההה../images/Emo24.gif

אני חושבת שרק בגלל SAHRY אני מתעוררת עצבנית ולא רגועה רבאאאאאאק זה סיוט מהלך על שתיים מה לו נתנו לו ובכל זאת הוא לבלבל מח כמה חורים בהשכלה יכול להיות באדם אחד?...שיוווווו חחחחחחחחחחח טוב נו....בכל זאת יום חמישי היום... נארגן אותו..אולי לשפיכת הפח... וניתן לו בתמורה איזה סנדל מלוכלך..חחחחחחחחחח ואם כבר מזכירים לילה....איפה היית הלילה...יא מבריזנית חחחחח

מיכל..........

את יודעת אני כמו ביצת קינדר חחחחח 3 דברים במוצר אחד מרוקקית....עצבנית....אבל ....אבל......אבללל לעיתים נדירות גם נחמדה

yafit75

New member
חכי, אני באמצע,,,

שהשופט לא יראה,, אפילו לא קראתי את ההודעה... U הוא רואה,, בי בינתיים.

yafit75

New member
אני אשמה??????.

רגע,, תני לעיין,,,בהודעה שלך,, אני כל יום מגישה באותה שעה,,, מעושה מהומה,,, בגללי את לא ישנה,,,, אני צועקת ועושה לך חור בעור התוףףף או שאני צוחקת וגורמת לרעידת אדמה,, ואת כבר לא יכולה איתי,,, ולא יכולה בלעדי,,, והתחלתי גמילה,, אני צרה צרורה,,,, אני מרעידה ורידים,, ומעלה לכם את החום,,, אני מפעילה שרירים, וממליצה לג´ובאני , קובי פרץ ולמושיק עיפה לקחת אותי,, וזו גם הבקשה של בעלי,, שיהיה לכם שקט,,, ואני גנובה,,, ומקסימה??????????????? אחרי כל האשמות שהאשמת אותי,, אנ עוד מקסימה???????. יפה,,,,,, והתגעגעת אלי,,,? יפה מאוד,,,

מה את רוצה..........

הכל בגלל אמממממממ בגלללללל שבלילה עלייך חלמתי והתעוררתי לתוך מהומה והפון שלי לא אצלי בבוקר לקחה לי אותו הילדה ואין לי למי להתקשר ולמי להפריע באמצע העבודה אז מה אני אשמה?... ועוד עכשיו אני מקבלת ממך כזאת תגובה רבאאאאאאאק נהיית רצינית נורא וזה עושה לי רע בנשמה אז אני לא יודעת בגלל מה?.. אולי בגלל הגמילה???? או אולי בגלל עומס בעבודה???. או אולי...שבגלל שבגלל יאללה תרגעי תביאי

למעלה