חן המקורית
New member
בוקר טופפפפפ../images/Emo185.gif
שיו...כמה רעש אתם עושים רבאאאאק תנו לישון קצת בשקט מניחה את ראשי על הכר... מנסה להירדם שוב.... אבל מה פתאום.... ישר אתם מתחילים פה עם הצעקות... סער מגיע מתחיל בלגאןןןןןן
שולינקה....התרגלה כבר לסקר...לא פותחת ת´עיניים בלי זה רבאאאק
שייכתתת עם החואייג´ שלה...אוף איזה ריח..
מלאכית מרפרפת...חייבת להזכיר לי את הכביסה האיומה
מיכל....עם החוטיני והתחרה...בסוף מחליטה ל תחתוני סבתא
ועל הכל רק אחת אשמה..... כל יום מגיעה באותה השעה מתחילה לעשות מהומה רק ז´ותי האחת ויחידה שבגללה אני לא ישנה או שהיא צועקת ועושה לי חור בעור התופפפפ או שהיא צוחקת....וגורמת פה לרעידת אדמה... אני כבר לא יכולה איתה....ועוד יותר בלעדיה אבל רבאאאאאאאאק קצת שקט עכשיו בכלל היא החליטה לעשות גמילה.... עכשיו תראו איזו צרה צרורה.... הקריז יעלה לה כל היום היא תעלה לנו את החום... תרעיד לנו את הורידים וכשנתעצבן....היא תפעיל שרירים.... טוב אני חייבת מנוחה.... אולי אני אשלח מסר בהול...ל.... ג´ובאני או מושיק עפיה...או לקובי פרץ.... שיעשו טובה.....שיקחו אותה רק למעט.... כן זאת בקשה שלי ושל בעלה.... מעט שקט מעט מנוחה..... אבל מה אחרי כל הנ"ל.....רגע אני שוב מהרהרת מעט.... אני לא יכולה להיות שניה בלי הגנובה.... נו לא זיהתם את הסוררת......? נו תיהיו רציניים.... הלא מדובר ביפית......המקסימה חחחחחחח יפית געגעתיייייייייי
שיו...כמה רעש אתם עושים רבאאאאק תנו לישון קצת בשקט מניחה את ראשי על הכר... מנסה להירדם שוב.... אבל מה פתאום.... ישר אתם מתחילים פה עם הצעקות... סער מגיע מתחיל בלגאןןןןןן