**נסיעה
ק קרן הפ66ה New member 6/5/05 #24 זה יענו בגלל שבת? טוב, לאיפה טסים? לא לאמריקה אבל!!! תודה רבה כולם!!! אני מקווה שעד הנסיעה אני כבר יהיה בריאה ....חחח. שבת-שלום . -קרן-
זה יענו בגלל שבת? טוב, לאיפה טסים? לא לאמריקה אבל!!! תודה רבה כולם!!! אני מקווה שעד הנסיעה אני כבר יהיה בריאה ....חחח. שבת-שלום . -קרן-
א אביחי 33 New member 6/5/05 #28 אני מקווה שנלך לחנויות של בנים../images/Emo9.gif ולא רנואר,קאסטרו,פוקס... אלא: RENUAR MEN CASTRO MEN FOX MEN
אני מקווה שנלך לחנויות של בנים../images/Emo9.gif ולא רנואר,קאסטרו,פוקס... אלא: RENUAR MEN CASTRO MEN FOX MEN
ח חופיתוש של הפורום New member 6/5/05 #33 חח אל תידאג אביחוש....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
א אביחי 33 New member 6/5/05 #30 אני מביא כרטיס אשראי... מגהץ../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif הודיה אין לך שיעורים מהרר לעשות שיעורים חח סתם
אני מביא כרטיס אשראי... מגהץ../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif הודיה אין לך שיעורים מהרר לעשות שיעורים חח סתם
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 6/5/05 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרועים אל תשכחו שגמני באהה
ה הודיוש המאמוש New member 6/5/05 #32 חחחחח היה לי במתמטיקה אבל סיימתי(כי זה היה קל מאוד אתה רואה שאני לומדת..) חחחחח ובת"כ חברה שלי "הדפוקה " לקחה לי בטעת את החוברת אז כהה שאין לי ואני לא יכולה לעשות חחח אני איזה כרטיס אשראי אני רוצה מזומנים.. חחח חחח מיכל כמה את מביאהה?
חחחחח היה לי במתמטיקה אבל סיימתי(כי זה היה קל מאוד אתה רואה שאני לומדת..) חחחחח ובת"כ חברה שלי "הדפוקה " לקחה לי בטעת את החוברת אז כהה שאין לי ואני לא יכולה לעשות חחח אני איזה כרטיס אשראי אני רוצה מזומנים.. חחח חחח מיכל כמה את מביאהה?
ה הודיוש המאמוש New member 6/5/05 #35 חופי../images/Emo26.gifאביחי../images/Emo26.gif את יכולה להשים אצלי חחחחח(אני יפנה לך מקום) ואביחי בהצלחה..
חופי../images/Emo26.gifאביחי../images/Emo26.gif את יכולה להשים אצלי חחחחח(אני יפנה לך מקום) ואביחי בהצלחה..
א אלמונית מפורסמת New member 6/5/05 #36 אנשים...... ../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif אפשר לדעת על איזה נסיעה אתם מדברים?
ק קרן הפ66ה New member 6/5/05 #38 עזבי .. .חירפון שלהם...אני רק צאקים יגנבו לי ת'מס' של האשריי יסנגרו לי ת'חיים!
ה הודיוש המאמוש New member 6/5/05 #39 חחחחח קרן אני רק צוחקת סאלי כנסי אנחנו טסות עם איילת לחוץ לארץ ..
א אביחי 33 New member 6/5/05 #40 חחח סאלוש../images/Emo70.gif אנחנו מפנטזים../images/Emo9.gif מה איתך כפרה