בוקר טוף

sunrise of love

New member
בוקר טוף

התעמלתם הבוקר???? הזזתם את העצמות???? כמה דברים יפיפ קראתי הבוקר בפורום . איזה כיף. מה העינינים? איך היה אתמול? ספרו כבר. כווווולכם. מהר! אני כולי סקרנות. נשיקות.

סיון b

New member
עכשיו אני שוב כועס.....

עוד אחת שהבריזה לנו........ סאני - לא יפה! צאי בחוץ! סתם, אני אוהבת אותך בכל מקרה... סיון

אורלי_ל

New member
היה אחלה, חבל שהפלא שלך

היה סגור אתמול בוקר טוב יקרה! גמרתם לפרק, יא הרסנית?

sunrise of love

New member
טוב. חני חולכת

וגם אם תבקשו ממני אני לא יחזור כי אתם העלבתם אותי כבר על הבוקר. מה זה חחתקפה הזאת??? מה קרה לכם? לא "מיציתם"? אני

rubber duck

New member
אם את חולכת אז תלכי ../images/Emo13.gif ותגיעי רחוק

רחוק רחוק
ואז תחזרי אלינו בשלום זלטק מוסר שהוא ציפה לפגוש אותך אבל את עוד כועסת עליו שרון

אורלי_ל

New member
זה רק מרוב אהבה

המכות בטוסיק...
היית צריכה לראות איך התנהגנו במסעדה... היית קוברת את עצמך מרוב בושה. סיו שמה רגליים על הכסא, שרון דיבר ופה מלא ואני... אני דוקא התנהגתי למופת, כמובן. לי יש חינוך! אין דבר, בפעם הבאה... כל המבריזנים כבר כבר יקבלו את העונש שלהם (להיות איתי
)

rubber duck

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

אתמול בחרת להתעלם מאיתנו
אז היום התעלמנו קצת ממך
בגדול היתה ארוחת צהריים מאד נחמדה נעימה וממלאת ולראיה המנות פשוט לא סוימו ( זלטק מוסר שאנחנו ילדים רעים לא גמרנו הכל מצלחת ) היה מאד טעים ולא פחות חשוב נעים חייב לציין שנורא נהנייתי לשוחח על דא הא ודדא
אח"כ טיול על שפת הים בשעת השקיעה
פשוט מהמם כיפי
למי שלא היה הפסיד / עימו הסליחה ( בחרו באופציה הרצויה ) בקיצור היה כיף
שרון

sunrise of love

New member
אהההה!!!!!!

קואליציה!!!!!טוב, טוב, בסדר. אם הייתם יודעים כמה קשה אני עבדתי אתמול,לא הייתם עושים לי ככה. אני ממש
אבל אין דבר, אני אלך לי לפינה ואלקק את פצעים שלי בלב ממכם. אני כבר רגילה ליחס הזה. תודה רבה לכם יקירי. אני
ואם אני חושבת ממש ממש כמו שאומר "אין שם" אז אני ממש לא צריכה להרגיש ככה כי זה מאתם רוצים שאני ירגיש אבל אני רוצה להרגיש ככה
אז, לא יעזור לכם. ביליתם? נהניתם? אני עבדתי קשה, אבל בכל זאת אני לא מרגישה שום רגשי אשמה למרות מה שאתם רוצים שאני ארגיש. אז,,,,,,לא יעזור, אני כבר
כי זה מה שאני רוצה. זהו.

סיון b

New member
ללקק פצעים????

מממממ..... טעים!!!!!! יאמי...... אורלינקה, למה לא אכלנו את זה לצהריים אתמול? מוקפץ קטן על זה...... אוף!!! סתםם, סאני, יש לך מזל שאני אוהבת אותך בכל מקרה. סתם היה לי עצוב שלא באת..... סיון

rubber duck

New member
בפעם הבאה דורסל ../images/Emo13.gif

סאני הפעם הפסדת בפעם הבאה אני בטוח שתבואי
ותהני וסיווני מה זה את מתחילה בקטע קניבלי
אם כך בפעם הבאה פפגאיו שרון

סיון b

New member
מה זאת אומרת קטע קניבלי?

לא ראית עלי איך אני אוהבת לאכול???? אז מה זה משנה מה.... סתם, סתם, אני לא אוכלת כל דבר...... (רק אולי את הפצעים של סאני.....)

sunrise of love

New member
אבל מאוד מדיציני ../images/Emo108.gif

תראי מה חתולים וכלבים וכל בעלי החיים עושים. אגב, רק לידיעה, ברוק שלנו יש הרבה גורמים מיוחדים שמיועדים להבראה של פצעים ושריטות. לידיעתך

שם ים

New member
טפו טפ וטפו

איזה מיצי, ואיזה נעליים. זאתי נראית לי נאחסית. אנונימי לא לרגוז.. סתם בשביל השעשוע. מתה על הנחסים הללו, איך שאני פוגשת אחד ברחוב, ישר אני בצד השני. סתםםםםםם. שם ים

אורלי_ל

New member
יש בשכונה שלי חתולה שחורה

מתוקה, מקסימה, ואם היא מביאה איזשהו מזל אז זה רק מזל טוב. אני אוהבת לראות אותה ולראות אותה מגיבה אלי ולשמוע את הגרגורים שלה כשאני מלטפת אותה. אני אשה של חתולים, אין מה לעשות!

שם ים

New member
הייי

הייתה לי חתולה שחורה, מקסימית. קראתי לה אופליה. היא עזבה אותי, לטובת השכנה. קצת נפגעתי, ננטשתי. אך עדין אני מתה עליהם. זה היה הומור שחור באהבה, שם ים

rubber duck

New member
ולי שי בחצר חתול ג´ינג´י ../images/Emo13.gif

שמן מאד שאני לא מבין בכלל איך הוא כזה שמן אבל הוא חמוד לאללה ויש לו מין הופעה נמרית כזאת ומאד יפה
בקיצור חתול חמוד שגם לא ממש מפחד מבני אדם שרון

שם ים

New member
אני הכי שונאת ../images/Emo46.gif

את החתולים העציציים האלו, שלא זזים מהספה, או מתיישבים על המיזנון (הקפיטליסטי). אלו ממש ממש.......

למעלה