בוקר טוף

MoYaL MaMi

New member
בוקר טוף../images/Emo42.gif

אפח'ד לא פתח עד עכשיו
טוב בכל אופן אם מיחשו כבר פתח תשרשרו אותי אליו..! לא הלכתי היום לבצפר אנלא מרגישה טוף אז כנראה אני הולכת לחרוש אל המחשב מי שפה שיסמן
ותגידו גם אצלכם יש היום תרגיל ארצי ירידה למקלטים?? אמלא

בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני לעומתך בשיעור הראש שלי מתפוצץ נראה לי שגם אני הולכת להוציא מחלה

LimoR L

New member
צהריים טוביםם

כהה גם אצלנו יש!! {יותר נכון כבר היה..חחח}

sapir1000

New member
פרק 107../images/Emo58.gif

לאלמה יש ''תקלה טכנית'' והתכנית שלה לחשוף את ולריה נכשלת. פרנקו מציע נישואין לולריה, לתדהמתה של מיה. מיגל מגלה שמחה גנבה ממנו את הכסף ודורש ממנה להחזיר אותו לידיו. גסטון משפיל את חוסה לוחן וגורם לה להחליט על עזיבת ביה''ס.

MoYaL MaMi

New member
צהריים טובים+בקשה

צהריים טוביםם שמעו בקשה בקשה מי שלא מעריץ לא את סקעת ולא את מויאל או שמעריץ את שניהם כנסו לנבחרי הילדים תצביעו למויאל כזמר השנה פורפיי הנה הקישור:http://www.shesh.co.il/messages/nivcharey2005.asp בקשה תצביעו..! אוהבת אותכם

צהריים טופפפיםם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

היו קטעים היום,מצד שני סתם יום חרא ומשעמם.
קיבלתי 3 מבחנים: 89 בלשון, 87 בערבית, ו..62 בפיזיקה
חחח מזה נלחצתי...אבל המורה שלי כל-כך אוהבת אותי(ואני מה-זה צנועה
)אז היא סלחה לי ואמרה שהיא לא מחשיבה לי את הציון הזה בשקלול ציונים בתעודה
היה לנו תרגיל ירידה למקלטים,ארצי..בטח לכולם פה היה
(מי שבבצפר) היה מלחיץ אבל סתם מפגר..הרכזת הענישה מלא ילדים כי כל השכבה דוחפת אחד את השני..
לא היה דין היום
וואייייייי ואייייייי איזה קטעים היו לי בהסעה!!!(באוטובוס..
)עלה איזה איש אחד שיכור,שתוי ומטורלל לאוטובוס ואתם קולטים כזה כל האוטובוס ד=מ=מ=ה מוחלטת פתאום הוא מתחיל לצחוק בקולי קולות כמו איזה מטורף ואומר כזה:"למה אני צוחק?!הבטחתי לעצמי שאני לא צוחק! לא נורא, לא צחקתי!" וממשיך לצחוק בקול צרחני כזההההההההה ענקקקקקק
ואני וחברה שלי נשפכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מצחוק מול העיניים שלו התפללתי לרדם מהאוטובוס בשלום ושלא יעשה לנו כלום
רציני אבל, זה כבר התחיל להפחיד אותי..הוא אמר לנהג כזה:"היי,נהג אתה יודע מה אני זומם?אני זומם לנסוע לירושלים ולרצוח את שמעון פרס"
מה עובר על האידיוט הזה?רבין 2?!?!
מחר טיולללללללללללל!!!סבבישן...(בלי דין
)

rotemsror

New member
גם לנו היה היום תרגיל בערך בעשר וחצ

י איזה כיף לך שהמורה שלך לא מחשיבה לך היום קיבלנו מבחן בתנ"ך וקיבלתי 96 ועבודת הגשה שהגשנו קיבלתי 100 יש לנו מורה מזה זה טובה לתנ"ך ואיזה כיף לך אני אוהבת טיולים אבל איזה באסה חיכינו לכתה ז' שיהיה לנו טיול ליומיים ובסוף אין לנו וזה לא הוגן! בטח מזה נלחצת שראית תשיכור אבל העיקר שאת בסדר

זה סתם טיול של יום אחד../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

לאיזה מקום שקוראים לו בית פישר הוא מספר על ההיסטוריה של הקרייה שאני גרה בה..
שיעמום..
מקווה שלא יהיה גשם מחר
נ.ב:באמת מזל שירדתי בשלום..חחחחחחחח אני אשכרה פחדתי עד כדי כך שהתקשרתי לחברה שלי לשאול אם היא ירדה בשלום ולא קרה לה כלום..!!!

חחחח יובל וואי נקרעתיייייי

הרגת אותי עם המשוגע..מה הוא בא לירושלים?חחחח עלק אמרתי לעצמי לא לצחוק!!איזה מפגררר אם אני הייתי נקרעת מצחוק!!חעחעח

בדיוק מה שעשיתי../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

אני וחברה שלי לא יכולנו להתאפק כבר ונפלנו מהכיסא מצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק וואי זה היה כזה מצחיק!!!! אני פשוט לא הפסקתי לצחוק...וחברה שלי מרוב צחוק כבר התחילה לבכות
זה היה ה-קטע....חח ואי זה היה בשביל הבריאות הנפשית כל הצחוק הזה
העיקר באמת שירדתי בשלום

Pollitaaaaaaa

New member
אוי גם לנו היהההההההה

טחחחחחחחחחחחח 1700 ילדים יורדיםם למטהההההההה זה נראה כמו טרויה בנדררררר זה היה כזה מצחיק, וששלטים של כיתות ט' בגודל A4 מתעופפים בשמיים ואני מחפשת איי שמה ט'10 טחחחחחחחחחחחח ועד שהתיישבתי כבר היינו צריכים לקום טחחח.. ובשיעוררר שהיה את הפעמוןןןןןןןן המורה שלי קפצה טחחחחח וזה היה קורעע,וההיא נשפכת מצחוקקק טחחח ואז יצאנו וחמולות של ילדים בחוץץץץץץץץץץץץץץץ ואחריי זה לאן כולם הולכים? יפה ל=ק=פ=י=ט=ר=י=ה=ה=ה=ה=ה=ה=ה טחח זה כזה אוביוווווווווו->חברה שלי בדרך אליי.. חח...איך נקרענוווווו שיאוווווווווווווווווו

ooOMoRoShOoo

New member
B../images/Emo67.gif../images/Emo110.gif-)

חחחחחחח אני התבלבלתי בכלל מכל הדבר הזההההה

ooOMoRoShOoo

New member
גם לנו עלה פעם איש שיכו../images/Emo6.gif../images/Emo22.gif

+תמנון והוא דיבר אל עצמו אבל אני לא בטוחה שהוא היה שיכור כי זה ניראה כאילו יש לו בעיה נפשית
ומרוב שכולם נבהלו אף אחד לא צחק

למעלה