בוקר טוף

s h i r k u s h

New member
בוקר טוף ../images/Emo39.gif

ישששששששש.... היום עובדים חצי יום ואז חופש עד יום שני כולל
אני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב, כנראה הייתי זקוקה למנוחה קצת... ועכשיו יש חופש והחברות נמצאות אז בכלל יהיה לי סיבות להרגיש טוב
שיהיה לכולנו יום מקסים וסופשבוע נהדר

../images/Emo41.gif הודעה חשובה לכולם ../images/Emo41.gif

קהל נכבד אורחים נכבדים הרינו להודיעכם כי בשעה הקרובה יצא רכב נשיאותי מסוג פז'ו בתך הרכב תימצא השגרירה באדי רכבי הצפון יהיו חסומים לתנועה איתכם הסליחה חבר'ה שיהיה לכם בוקר טוב שבת שלום חג שמח אני אהיה פה רק בערב כבר מתגעגעת אוהבת את כולכם באדי

ראיתי פקק באיילון../images/Emo73.gif

עכשיו אני יודעת למה. באדיל'ה שיהיה לכם החג הכי מדהים בעולם ושתהנו כמה שיותר. ספרי פרטי פרטים מה הולך שם. תני תשומת לב לילדים סוף סוף יש להם אותך חמישה ימים.

../images/Emo65.gif היום יומולדת לבעלי ../images/Emo9.gif

ואני מתכננת לו מסיבה ויש מתנה נפלאה. כל כך אוהבת אותו ומקווה להפוך לו את היום הזה לנפלא.

../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif הכנתי עכשיו עוגה סוף הדרך

שכבות של מוס שוקולד, ריבת חלב, קצפת ומרנג. מקושטת בפירורי שוקלוד ודובדבנים מסוכרים. מחכה במקפיא עד לערב. וקניתי לו מתנה יקרה, משהו שאתה לא מעז לקנות לעצמך אבל שמח שיביאו לך. מקווה שהוא יאהב את זה.

lulit

New member
../images/Emo124.gifקאסייייייי!!!!!!!! הגיע מחר

נו.. ספרי.. מה קנית לו? מה קנית? מה? מה?

המון מזל טוב../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

תעשו חיים היום אני בטוחה שיש לך המון רעיונות בראש. תהנו מכל רגע. מזל טוב מזל טוב מזל טוב.

g u r a

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מ ז ל ט ו ב לאיש של קאסי... מי יתן ותזכו לחגוג עוד הרבה ימי הולדת יחדיו,בשמחה ובאהבה גדולה. וקאסי- בבקשה לעדכן אותנו בפרטי החגיגה...

lulit

New member
חזרתי עכשיו מהמספרה

ביליתי שם קרוב לשעה. סופסוף יש לשיער שלי צורה. כל השיער השרוף נעלם, והפן יצא סוף הדרך. עליתי מול האיש באינט' יחד עם מצלמה (הוא עם המשפחה שלו בחג. ככה זה עד שמתחתנים), וקיבלתי אישור. איזו הרגשה טובה. חג שמח!

אישה אחרי ספר מרגישה חדשה ../images/Emo68.gif

אאחחח כמה שנתקלתי בזאת אצל נשים...כל פעם אחרי תספורת כזאת או אחרת שאפילו מרבית הגברים בקושי שמים לב למה נשתנה ...והנשים ישקיעו שם מאות שקלים במספרה וייצאו מרוצות... תתחדשי לולית...העיקר שאת מרוצה...

למעלה