בוקר טוף

בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif

אתמול התבטל לי הבייביסיטר של השעה, וזה דווקא שימח אותי כי עם כל מה שקורה עם בני סלע, להיות בחוץ בחשוך בדרך לשם או משם לא היה משהו שממש רציתי לעשות, אז שמחתי שהיא התקשרה לבטל
, מקווה שכל הבנות פה בסדר- לא ניתן לו או לאף מנוול אחר כזה לשבור אותנו
. אז מה מעשיכם בסופ"ש

בוקרר אור ../images/Emo42.gif

אני צריכה לעוף לבדיקות
ואני עייפה
יום נהדר
שיתפסו כבר את החלאה הזה

זכוכיות

New member
בוקר שונה...

זה נגמר, באופן סופי ומוחלט. יש לו משהו שמסתמן כ... קשר חדש ויפה ומסעיר בחיים... ואני מקווה שהוא יהיה מאושר... ושזה יעבוד לו. קצת עצוב עדיין, כי עברו רק 3 ימים מאז הפרידה הסופית, אבל זה יתכהה עם הזמן. אני מתחילה תקופה חדשה... תאחלו לי בהצלחה...

shirazlovemor

New member
אני מאחלת לך

שיהיה לך רק טוב, ושתתחזקי ותמשיכי הלאה כמו גדולה כמה שיותר מהר. ההתחלה אמנם לא קלה, היא אף פעם לא קלה, אבל בסוף יהיה טוב, ואם עדיין לא טוב- סימןשעוד לא הגיע הסוף! בהצלחה יקירה!

כל הכבוד על הדרך היפה שאת מקבלת

את זה
- צריך הרבה אומץ וחוזק נפשי לכך. מאחלת לך המון הצלחה בתקופה החדשה- כל סוף הוא תמיד התחלה חדשה

וואו ...

זה כאב לי . לא יודע למה , אבל זה כאב . אני מצטער לשמוע . באמת
קבלי את כל החיבוקים שבעולם

ס א ט י ן

New member
../images/Emo4.gif

קצת...קשה לשמוע.... בכל מקרה- באמת בהצלחה. ותזכרי תמיד- לכל דבר יש סיבה, ומה שאמור לקרות- קורה....

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא מאמינה שהוא כבר מצא קשר וגם אם כן, זה סתם קשר כדי לשכוח ... בכל מקרה, אני פה ושם ואיפה שרק תרצי -עבורך !!!! (מצטערת שלא הייתי ליד המסנ')

זכוכיות

New member
תודה לכולם...

הסיפור המלא על מה שקרה נמצא בשרשור הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=378&msgid=89803635 למי שזה מעניין אותו...

בוקר אור...../images/Emo42.gif

ושוב,הברזתי מהשיעור הראשון של הבוקר.. אני פשוט לא מסוגלת ................ ורגשות האשם .. אוי ..רגשות האשם ..אפשר לחשוב שאני פולניה
יום עמוס היום ... בוקר אור

../images/Emo42.gif בוקר יום שני ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

בהחלט מנצלת את היום החופשי הזה: הלכתי על הבוקר לחדר כושר אחרי שבועיים שלא הייתי, וגם מחר אחרי ההתנסות המעשית הולכת לחד"כ, אז חוזרת לזה לאט לאט
ואז עשיתי שיעורי בית באחד הקורסים שיש לי, ועכשיו גולשת להנאתי עד השעה 13:00 שמתחילה לעבוד... סה"כ יום נחמד כזה, למרות כל השעות שיש לי בעבודה- 7 שעות רצוף על הרגליים... אבל נשרוד גם את זה
יום טוב
.

למעלה