בוקר טוף עולם

בוקר טוף עולם../images/Emo42.gif

מה שלום כולם? טוף אני הגעתי לפני 5 דק´ והדבר הראשון שעשיתי זה להיכנס ולשאול מי רוצה
שיהיה יום מלא הפתעות טופות. היי אני מקווה שכולם קמו בזמן... חחחחח

בת ה י ם

New member
מה שלום כולם ? ../images/Emo3.gif

ה
מוכן העוגיות בצלחת בואו כולם לנשק לי בת*** חחחחחחחחח סתם התחרז לי בחיים שלי לא האמנתי שאשמח להגיע כבר למשרד ולהתיישב (לרבוץ) על הכסא, בוקר מתיש עבר על כוחותינו. בוקר טוב אנשנושים

black ross

New member
בוקר טוה נוצילה

וגם בתוש´....... בוקר טוב לכן חביבותי ....... ומה שלומינו הבוקר ?

בת ה י ם

New member
אז זהו השעה הזאת..........

4 פלאפונים כל אחד מראה שעה אחרת......... 2 כלבים שדורשים טיול בוקר בעל אחד שיצא מוקדם לעבודתו.... סנדוויצים לילד, קוקו לילדה, סיגריות לאמא, שוקו לשניהם צחצחו שיניים, שטפו פנים..עזבו את המיטות אני אסדר...... יוווו הוא שכח להדליק לי את הדוד (1/4 לשבע כבר) .....מקלחת של טירונות 3 דקות במי קרח חחחחחחחחח אמאאאאאאאאאאאא יש לי התעמלות היום ? מאיפה אני יודעת ? תסתכל במערכת........ אמאאאאאא ציירת לי נחליאלי ? מה אני מארק שגל בקושי בית אני מציירת (בימים טובים ילד חשבון) יששש יוצאים מהבית.......ונעמדת בפקק ארוווווווווווווווווווווווך אז מה עזרה לי השעה ? חחחחחחחחחחחחחחחחחח ילדים זה ברכה , ילדים זה שמחה .......

בת ה י ם

New member
ג´ס בשבילי צריך להפוך את הסדר...

בבוקר שיהיה לילה בלילה שיהיה בוקר ואם אפשר מזג אויר סתוי כזה כל הזמן אאהה וגם עוד כמה שעות ביממה תודה ג´ס (שלחתי פקס לכותל חחחחחחחחח)

black ross

New member
../images/Emo6.gif

בת אני מבינה שהיה לך יום קשה ועוד לא התחלת אפילו ......

מאו יין

New member
וואי בת בת איזה קרבית...

זה כנראה בגלל הפלאשבק מהטירונות שחטפת עם המים הקרים......
כרגיל, ה ר ג ת א ו ת י מ צ ח ו ק על הבוקר........ את עושה מופעי סטנד אפ?? (נרשה לך לבצע אותם בישיבה.......)

בת ה י ם

New member
מאו חחחחחחח

ימי הטירונות העליזים מחנה 80 ......רס"ר עם שפם באורך קילומטר חחחחחח חוזרת בכייף לימי הצבא העליזים יו כמה הייתי מרותקת ......

מאו יין

New member
ואני רק על עצמי לספר ידעתי..

ימי הטירונות העליזים?!?!???? ג´וליס אחותי, מי בכלל ראה את הרס"ר?? פרופיל 24 זמני (בגלל בעית משקל...) פתר אותי מעונשו של זה,(הרס"ר) וגם מעונשם של המטבח ושאר המטלות שממציאים לך כדי "שתיהי חיילת" ובעצם כדי שתתחזקי את הבסיס עם עוד 1000 כמוך, מה שנקרא כוח עבודה זול.... ג´וליס, אוהלים אמצע אוגוסט - פעם ראשונה בחיים שלי שבאמת הבנתי איך מרגיש ספגטי כשזורים אותו על הקיר כדי לראות אם הוא מוכן=נדבק, כמו שאני נדבקתי לקירות מהזעה..... מקלחות?? אז ככה קוראים לתאי הצחנה מלאי התחתוניות המדממות... שאמשיך???

בת ה י ם

New member
תמשיכי בכייף

קרעת אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

black ross

New member
מאו ../images/Emo124.gif

היית בג´וליס? מתי? ועוד במחזור אוגוסט .... כמוני ..... איזה מחלקה ?

black ross

New member
אוף אכזבה ......

חשבתי לרגע שאולי היית איתי ואז ניזכרתי ...... את יותר גדולה ממני ..... באסה .....

mariana

New member
נשבעת לך את הורגת אותי../images/Emo6.gif

נשבעת לכם על הבוקר אני מחפשת את ההודעות שלך ושל מאו כי אתן הורגות אותי על הבוקר ומעלות לי חיוך. וג´ס את יודעת את התמונה של מיקה שמתי על המסך של המחשב שלי, מותר לי נכון? אני פשוט אובססיבית אליה, היא כזאת בונבון

mariana

New member
רגיל

לא הרגשתי אותה, מה איתך? דווקא אני ואריאל התערבנו, האם יהיה יותר אור בבוקר או חושך מצריים. אני אמרתי לו שיהיה מחר יותר אור בשעה 6 הוא אמר חושך, הוא היה נחוש בדעתו שהוא צודק, אז הוא הפסיד לי 100 ש"ח

מאו יין

New member
עכשיו זה 09:00 או10:00 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif

סתאאאאאאאם... בוקר נפלא לכולם!! אפשר
חזק ומתוק???

בת ה י ם

New member
מאו מתוקה חחחחחחח

זה בדיוק מה שקרה לי ב - 1 בלילה לפי שעון אחד 12 בלילה לפי שעון אחר 11 לפי שעון נוסף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ורוזזז - התרגלתי .....עכשיו אני צוחקת הכל עניין של השקפה

למעלה