בוקר טוף לכולן

בוקר טוף לכולן

מעגל או ריבוע, הפורום הנחמד. חלשה אך מתאוששת, נחה לה בתי במיטתה (זה הסימן הכי טוב לתחילת החלמה, כי היא לא במיטתי). מתחילה יום עבודה קצר בארבעים דקות מן האחרים, אבל נרגשת לקראת השבת. יום מקסים לכולכן. כרמית

Miss Shmelo

New member
בוקר טוב- ערה מ 3 בלילה../images/Emo67.gif

חרשתי למבחן
שתיתי 2 כוסות קפה שחור. תחזיקו אצבעות ב9:00 מבחן חשוב וגדול! תודה
מיכלי

../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif בהצלחה מיס שמלו

ותחזרי לעדכן איך היה וחוצמזה תחזרי גם לעדכן מה קורה אצלכם - זוג יקר אתם חסרים לנו פה מה עם הסידורים לחתונה, השמלה, הבגדים לחתן איך מתקדם הבית משהו..... באדי

g u r a

New member
אני אחרונה כרגיל..

ואת אחרי המבחן..אז ספרי איך היה?

SuperGirl 25

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

מקווה שכולם חוזרים למוטב, בריאים ושלמים... אני נוסעת לבקר ידיד שנפגע קשה באסון הרכבת... ואח"כ הכנות לקראת השבת... בן הזוג האהוב שלי מנקה את הגינה, לקראת החופה שאנחנו עושים בבית בעוד 3 שבועות בערך...
מפוזרת, למה את נרגשת לקראת השבת?

קודם כל שיבריא מהר

אלוהים, האסון היה מחריד אני נרגשת לקראת כל שבת, כי זה יום חופש, כי אני יוצאת מחר לטיול עם הקהילה בה אני עובדת (הקהילה ליהדות מתקדמת במודיעין), ואני יוצאת גם עם אנשים אהובים. כי בשבת יש אוירה אחרת, נעימה יותר ופחות לחוצה. כי בשבוע הבא אי"ה נצא לחופש הגדוללללללללללללללללללללללל

יקירתי

מזל טוב עד השמיים. מי יתן שהחופה תהיה חופה ככל החופות, אבל מה שיבוא בעקבותיה יהיה מופלא , יאריך שנים, ויגרום לך לחייך כשתזכרי בחופה אחרי עשרים שלושים שנה.

SuperGirl 25

New member
../images/Emo51.gif מפוזרת, גורה וקאסי ../images/Emo24.gif

נכון להערב, התאריך הינו 14.7, אצל אחי בבית ובגינה (כנראה לא נעשה אצלנו, אבל לפחות הגינה יפהפיה עכשיו, אחרי שהאהוב השקיע בה כמה שעות...), 20 איש פחות או יותר. נכון, קיצוני מאוד, אבל הקצה השני הוא 500 איש לפחות...

g u r a

New member
נשמע מדליק ../images/Emo62.gif

ומה עם אוכל? מוסיקה?ושאר ירקות.. שום דבר הוא לא קיצוני אם הוא לטעמך ובהחלטה של שניכם.. חתונה לא חייבת להיות הפקה של עשרות אלפי שקלים! העיקר האהבה!!! ואגב..אנחנו התחתנו ב9.7.97....

SuperGirl 25

New member
האמת שגם חתונה קטנה מאוד

זה לא מעט כאב ראש ומצריך תיכנונים... האוכל-קיטרינג (בהתחלה אמא שלו רצתה לבשל לנו) שמלה-הזמנתי שמלת כלה אמיתית
ולא מקסטרו (מה שאולי מתבקש בחתונה קטנה מאוד) קשה לי להתפשר על זה...יהיה גם איפור ותסרוקת. אומנם עדין, אבל יהיה...גם הזמנתי עיסוי כמה ימים לפני, בשביל הפינוק
מוסיקה-יש לנו מלא דיסקים שאנחנו אוהבים ונשמע אותם. זה כיף, כי בחתונה גדולה קצת בעיה לשים אותם, כי לא עם כולם ניתן לפזז... יש רב וצריך לארגן חופה. דיברתי גם עם צלם שיבוא ויתעד (לדורות) את האירוע (לא בוידאו), כך שלא נצטרך להיות עסוקים בזה, למרות שנביא גם את הדיגיטלית שלנו וגם את מצלמת הוידאו של ההורים. חסרות הטבעות, בגדים לאהוב ודברים קטנים-גדולים כמו מפות, נרות, קישוטים...

g u r a

New member
לגבי מפות,נרות וקישוטים..

או שתקפצי לדרום תל אביב -שם יש הכל ובזול כי הם מוכרים בכמויות.. או שיש חברות שמפיקות ארועים-שדואגות לכל הפרטים הקטנים( שולחנות,כיסאות,מפות, ונרות,)וגם מביאות את הקיטרינג.. לגבי הרב- תבהירו לו לפני החופה מה הציפיות שלכם..יש להם נטיה להאריך ולברבר מעבר למה שזוג יכול לסבול מתחת לחופה!! לגבי צילום- גם אני הייתי נגד וידאו, אבל הצלם נתן חבילה של וידאו+צילום+אלבומים במחיר טוב אז התרציתי. ואני לא מצטערת לרגע..איזה צחוקים רצים בבית כשהילדים יושבים לראות את זה..תחשבי על זה עוד רגע אחד... ואל תשכחי "להדביק" מישהוא ליד הטייפ.. ואני בטוחה שתהיי כלה מקסימה,והכי חשוב מאושרת!
ואם את צריכה עזרה או עצות נוספות ..בשמחה

למעלה