חופיתוש בהצלחהה
מ מורושה הממושה New member 20/5/05 #15 ../images/Emo113.gifצהריים טובים../images/Emo70.gif מזל טוב לשירי
ח חופיתוש של הפורום New member 20/5/05 #22 ../images/Emo24.gifצהריים טופים לכווולםםםםם אבחיוש וקרן מקווה שהכל יסתדר...חולה עליכם אני שמה את הטלויזיה כל הזמן על ערוץ 22 כדי לראות אם יש פרומאים...אוף מתי הם יגיעו כבר...בטוח יום ראשון
../images/Emo24.gifצהריים טופים לכווולםםםםם אבחיוש וקרן מקווה שהכל יסתדר...חולה עליכם אני שמה את הטלויזיה כל הזמן על ערוץ 22 כדי לראות אם יש פרומאים...אוף מתי הם יגיעו כבר...בטוח יום ראשון
ק קרן הפ66ה New member 20/5/05 #25 היסתדר בובה../images/Emo23.gif. אני זוכרת ת'פרומאי ם של העונה ה-1... איזה פרומאים!! כמה חיכיתי שזה יתחיל... כימעט כמו עכשיו!!! הספירה לאחור החלה:יש בעיה, אני לא יודעת לספור. סתם, מה הלועזי היום? 19?. עוד 10 ימים אז!!!
היסתדר בובה../images/Emo23.gif. אני זוכרת ת'פרומאי ם של העונה ה-1... איזה פרומאים!! כמה חיכיתי שזה יתחיל... כימעט כמו עכשיו!!! הספירה לאחור החלה:יש בעיה, אני לא יודעת לספור. סתם, מה הלועזי היום? 19?. עוד 10 ימים אז!!!
ק קרן הפ66ה New member 20/5/05 #27 אהה... אמרתי לכם שאני לא יודעת לספו ר?!. ככה זה שהמורה לחשבון מחשפה ... נקווה שלא ידחו את זה יותר *אהמ* לאתר רשת\קשת.
אהה... אמרתי לכם שאני לא יודעת לספו ר?!. ככה זה שהמורה לחשבון מחשפה ... נקווה שלא ידחו את זה יותר *אהמ* לאתר רשת\קשת.
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 20/5/05 #30 נכוןן../images/Emo110.gif תמיד האמנתי בשיריי.. שיחקה אותה אתמול.. היתה פשוט מלכההה.. מדהיממהה
ה הודיוש המאמוש New member 20/5/05 #31 צהריים טובים:-\ חופיתוש המון המון בצלחה אביחי אני מקווה שהלך לך טוב המבחן(ויאאלה קישטה חח סתם מאמי..)
צהריים טובים:-\ חופיתוש המון המון בצלחה אביחי אני מקווה שהלך לך טוב המבחן(ויאאלה קישטה חח סתם מאמי..)
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 20/5/05 #33 הסתדר לך../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 20/5/05 #38 חחחח לא שואלת../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif איזה גרוע