בוקר טוף בובות!

טוש טוש

New member
בוקר טוף בובות!

יווווווו חולה עליייייייכם מלא מלא חזרתי עכשיו ממסג`יסטית...... יווווו היה כייייייייייייף! אהממממממממממ זהו יאללה ביי בובות! מווווווואה

יפה שילייייי!

איפה הלכת..? עד שאני פה חמש דקות... ואת פה... איפה את..????? אוהבת.. `ככה ככה, פול פול` >עם האצבע< מלאכית

בוקר טוב לשתי הגבירות !!!!!!!! מלאכית שתמיד באה לפני או אחרי פרסומות................ וטושטוש ששיריה כתובים בדברי הימים של בית -שאן............

טוש טוש

New member
דנייייייייי`לה!!!!

יוווווווווווווווווווווווווווווו כמה שנים לא דיברנוווווו אני חייבת שיר חדש!!!!! המזכירה שלי צועקת הסילוווווווווווווווווו! מתה עלייך בובה! מוואה

שיר למזכירה של טושטוש.............. (לפי מנגינת הצנחן שלי........) ראיתי אותך בצ`אט ראשון............. זה היה לפני שנכנסת להריון......... זה לא הייתי אני זה היה ליטון........... אבל הפלת עליי את התיק............. וברחתי כמו נקניק............. עוד דקה עוד דקה................ שייפתח עליי שייפתח .................. אני וטושטוש יחד במיצנח................ זה כיף כל כך............. שייפתח שייפתח...............

טוש טוש

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני לא מכירה ת`מנגינה! ולא רוצה את ליטון במזכירה ש`לי!!!!!!!!!!! ליטון= רוע לב... שיר חדש כמו פלפפלת בימבה וכאלה......

טוףףף....................... אבל זה רק בגלל השם המדליק שיש לך ................. (מנגינה לפי ``לגעת באושר``).......... לגעת בטושטוש.................. אני זוכר הרגשה טובה ורחוקה................... לגעת בטושטוש................ כי טושטוש מוציאה הרבה אהבה................ לגעת בטושטוש.................... אבל אני לא יכול................ כי על טושטוש יש הגנה................ לגעת בטושטוש.................... כי טושטוש הורגת שפיות ושפיות לא מתחברת עם טושטוש............. לגעת בטושטוש.............

טוש טוש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יווווווווווווווו איזה יפהההההההההההההההההההההההה אני עכשיו מחליפה!!!!!!!! תודה מאמי ובוא לצ`ט יא בובה!

טוש טוש

New member
יווווווווווווו

איזה מזכירה יפה יצאה ליייייייייייייייייייי יווווווווווווווווווווווווווווווווווו דני אני רוצה עווווווווד!!!!!! שיהיה לי..... תודה בובה! בה ביי!!!!! מוווווווואה!

טוש טוש

New member
בובהההההה!!!!!!!!

מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה מוואה! התעייפתי... חחחחחחחחחח חולה עלייך בובה שייייייליייייייי לוסבית שליייייייייייייייי מווווווווווווווווווווווווווווווווואה! עם הרבה לשון ורוק חחחחחחחחחח ;-)

למעלה