יש אחר: קרנית\קורנת\צ'וואוה\דרדסית\נימוסית\קרנה\קורנת ויש עוד מלא באיסיקיו... -המוןהמונים -קרן-
ק קרן הפ66ה New member 5/6/05 #22 יש אחר: קרנית\קורנת\צ'וואוה\דרדסית\נימוסית\קרנה\קורנת ויש עוד מלא באיסיקיו... -המוןהמונים -קרן-
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/6/05 #21 גמלי נשאר כמוךךך../images/Emo110.gif בדיוווקק כי יש לנו יום אחד טיול, יום אחד יום כיף.. יום אחד תעודות שזה לא נחשבב.. ויש תחופשש.. ושישי ושבת חחחח ובהצלחההה
גמלי נשאר כמוךךך../images/Emo110.gif בדיוווקק כי יש לנו יום אחד טיול, יום אחד יום כיף.. יום אחד תעודות שזה לא נחשבב.. ויש תחופשש.. ושישי ושבת חחחח ובהצלחההה
מ מורושה הממושה New member 5/6/05 #26 ../images/Emo41.gifערב טוב../images/Emo70.gif כואב לי הבטןןן (שירשורית נדבקתי...) אוףף עכשיו יש ת'כדורגל הזה איזה קריזהה עכשיו עם הצעקות חח שבועטוב
../images/Emo41.gifערב טוב../images/Emo70.gif כואב לי הבטןןן (שירשורית נדבקתי...) אוףף עכשיו יש ת'כדורגל הזה איזה קריזהה עכשיו עם הצעקות חח שבועטוב
ח חופיתוש של הפורום New member 5/6/05 #29 ורוש תרגישי טוף מאמי חח גם אני לא ממש אוהבת את הצעקות של הכדורגל....