בוקר טוסט יום חמישי!

dragonit12

New member
בוקר טוסט יום חמישי!

מה נשמע? איך עבר היום? עשיתם משהו מיוחד? ואיך עבר החג? מה עשיתם? נהנתם בו? ושאלת היום: מוזיקה לועזית או ישראלית? יומעולה!

hadarinke

New member
התעוררתי הרגע../images/Emo122.gif

מה נשמע?קצת מרגישה החמצה... אבל בסדר איך עבר היום?נחמד[= עשיתם משהו מיוחד?ישנתי ואיך עבר החג?משמין ביותר=] מה עשיתם?אכלנו מלא, והיינו בגינה חחח נהנתם בו?כן ושאלת היום: מוזיקה לועזית או ישראלית? שאלה קשה.. אני אלך על לועזית

Swap Meet

New member
להלהלה../images/Emo54.gif

טוב, קמתי היום בבוקר עייפה,אבל מה? יש בצפר אז אין מה לעשות.... שעה 1- צרפתית. כמובן משעמם. יש לנו גם מבחן אחרי סוכות -_- שעה 2- ספורט. רצנו 4 דקות והיו ילדות (כמעט כולם) שפשוט עצרו כל שניה אבל דווקא הלך לי טוב.... שעה 3-4 מתמטיקה אני לא מאמינה! קיבלתי 94 במתמטיקה! זה פשוט לא יאומן!! שעה 5- היסטוריה היה נחמד... שעה 6-היה אמור להיות אנגלית אבל הייתה לנו שיחה שכבתית עם המנהלת על חוגים שהולכים להיות בבצפר. ואחד מהם זה יזמות שעושים מוצר כזה... אז היתה הרצאה יותר רחבה על זה בספריה. ואז המורה באה ואנחנו קולטים שאנחנו ממש קצת ילדים אז אנחנו אומרים לה שאנחנו "מתעניינים" בזה ורוצים לשמוע... אחרי הרבה זמן שהיא לא ידעה אם להוריד אותנו או לא היא לקחה אותי ושאלה אותי מה אמרו וזה וכמובן שאני יעשה הכל שנפסיד שיעור אנגלית
בקיצור הלכנו למטה... זהוו ב-4 לקחתי את הביביסיטר שלי הלכנו לגן ופגשנו שם את השכן שלי עם הבן שלו שהוא גם עם הילדה בגן אז הם שיחקו והיתה שם גם חברה שלנ ופתאום הם מתחילים להתנשק אחד עם השני! על השפתיים! והם פאקינג עדיין לא בני חמש!! אני ואבא שלו היינו מזועזעים. החברה שלה התנשקה עם הבן ושתי הבנות אחת עם השנייה
הזוי. זהו בתכלס... החג עבר סבבה.. בערב חג הלכנו לסבא וסבתא יום למחרת בצהריים נסענו לבני דודים שפשוט שנים לא היינו שם... ובערב לשתי חברות יומולדת עד לרביעי בבוקר וזהו... מעדיפה ישראלית

ronpos

New member
עייפהה ><

מה נשמע? עייפה איך עבר היום? מתיש
עשיתם משהו מיוחד?אהא היום עבר לאטטט... אבל עשר דקול לפני סוף השיעור יצאתי לתחרות סוסים D:, המדריכה שלי הייתה צריכה עזרה, אז היא לקחה אותי יותר מוקדם מבצפר D: אז הייתי שם מרבע לשתיים עד לפני רבע שעה XD בגלל זה אין לי בכלל כוחח!! ואיך עבר החג?מעולה D: מה עשיתם? לישון, סוסים נהנתם בו?מאוד D: ושאלת היום: מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית..

../images/Emo98.gif

מה נשמע? דוק איך עבר היום? דוק עשיתם משהו מיוחד?טסתי הביתה! ואיך עבר החג?מגניבול מה עשיתם? הייתי באילת עם מאמא ופאפא ואחות נהנתם בו? יאפ ושאלת היום: מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית
~אין כוח לחפירות~

למעלה