בוקר טויב....

raistlin23

New member
בוקר טויב....

wassup? וכן יום ארוך וקשה עבר על כוחותינו.... אבל היה שווא את זה נכון ??? :) אז מה אני צריך לעשות סיכום ??? הייתי בטוח שענתי תעשה את זה אבל כנראה העצלנית נרדמה אתמול :) אז לסיכום.... אני כמובן באתי באיחור סטיליסטי :) אחרי העבודה... הבנות ושגיא כבר היו שם שהגעתי. אז ישבנו לנו בחבית - המלצרים כבר נהיו חברים שלנו אחרי הזמן הבלתי נדלה שישבנו שם. אח"כ הלכנו לקניון חיפה ( כן כן שי בקניון - לפי מה שענתי אומרת יש לי קניונפוביה :) ) והגשמנו חלום למישהי מיוחדת אז תהני ממנו מותק (אם היא תרצה היא תספר לכם) ואז חזרנו שוב לכאמל ושוב הלכנו לחבית ( איזה משל שהמלצרים התחלפו כבר חיחיחיחיח ) וזהו - היה ניחמד ומהנה וכיף לראות את טאנק ולהגשים חלום.... וכמובן שהיה כיף לראות את אשת ה - WEEEEEEEEEEEEEEEE שלי :)

טוב טוב....

בוקר טוב... לא עושה שום סיכום.... היה לי כייף, נחמד מצויין וטוב לראות את כולם ואת הסיכום בפרטים אני משאירה למישהו/י אחרים... בינתיים שיהיה בוקר טוב ויום מקסים שיהיה לכם זן שמח!!!!

raistlin23

New member
שלום לך....

איך היתה הנסיעה חזרה הביתה ? ומה קוריי איתך ?

raistlin23

New member
ואללה - שקם את עצמך :)

אני בסיידר :) סופשבוע את יודעת - מסיבות!!!! :)

raistlin23

New member
אני פה אבל......

מתעקש להמשיך את השירשור שלי! :) לה לה לה לה לה

tankgirl21

New member
לטלי טלי וריסט שלי ......

זה מוקדש לכם..... תודה גדולה ומיוחדת על אתמול.... אמנם עכשין התחיל לו שלב הכאבים אבל אני לא יתלונן... תיזכרו רק ששמורה לי הזכות לקטר במשך השבוע הזה אבל אני לא חושבת שאני אנצל אותם.... אז סטינו קצת המון מהנושא טלי טל וריסט שלי תודה עצומה .... אין עליכם האנשים והאגדה
ואני אוהבת אותכם המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
שגיא הצחקתי אותי איש ואני בטוחה שכולנו שם היינו צריכים את זה אפילו המלצרים.... וסוף סוף אחרונה חביבה אבל הכי חשובה אחותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מודה לך שבאת ופגשת את טלי טל שלי ושסוף סוף אני רואה את זיו פניך המדהימות.... והמהממות...... ו..... ו..... היה טוב לראות אותך מחוץ לחורבה..... וזיהו לדבר אני מדברת.... אבל יש אנשים פה שטוענים שזה נשמע מעוות.....

tankgirl21

New member
נהנית ......./images/Emo24.gif

ן..... weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tankgirl21

New member
וסתם ככה....

חשבתי לעצמי דבר שלפעמים יכול להיות מסוכן.... אולי נגלה פה לאנשים מה סוף סוף עשיתי אתם יודעים שיכולתם להגיד אתם לא צריכים אישור ממני....

tankgirl21

New member
חשבתי לעצמי.....

דבר שלפעמים יכול להיות מסוכן וסתם גורם כאבי ראש מיותרים.... בכל אופן חשבתי שאולי תספרו סוף סוף לילדים מה עשיתי שלא יישארו במתח משהו...

raistlin23

New member
יא מחורפנת :)

נו מי עושה סיכום כמו שצריך ????? טאנק יאללה תעשי!

tankgirl21

New member
גם לך....

בוקר טוב ... שמייח שאתה שמייח... אבל חייבת לטוס... אני בפלא... לכל מי שמחפש אותי אוהבת את טלי טל סאנשיין וענתוש האנשים והאגדה שגיא אתה איש מצחיק טייגר הפסדת שלא באת אתמול וזייהו אוהבת את אותכם

למעלה