בוקר טוווווווווף.........

בוקר טוווווווווף.........

חידווון!!!! מי שעונה ( ונכון) צריך לשים שאלה חדשה..... יאללה אני ראשונה...... שאלה ראשונה : שאלה קלה... איך קוראים לבן של וויט?

היא לא אישתו לשעבר.....

היא הייתה מאורסת לו אבל הפ ביטלו את האירוסים...... ( מוכר מאיפה שהוא בחיים של מייקל? ) שכחתי ת'שם שלה!!!

dark max

New member
נראה לי שקוראים לה ואלרי

שאלה הבאה: איך ג'ס סימנה למקס שיש מלכודת?

x5452

New member
תשובה

היא סימנה לה עם השעון. איך מקס הצילה את הטרנסגנטי שברח מזה שירה זיקוקין עם חיידק שהורג טרנסגנטים?

Nitzan122

New member
לא

הייתה לו גם אישה וגם ארוסה לזמן קצר דפני (שהופיעה ב-Art Attack) קראו לארוסה וואלרי (שהופיעה ב-411 On The DL) קראו לאישה

טוב...

חייבים להמשיך המשחק.... שאלה הבאה: מה מספר הברקוד של מקס.....? מספר מלא ולא הסוף שכולנו יודעים...

Nitzan122

New member
332960073452

תמשיכו מהשאלה של x5452 איך מקס הצילה את הטרנסגנטי שברח מזה שירה זיקוקין עם חיידק שהורג טרנסגנטים?

היא צללה לתוך בור כזה עם מים והם

נשארו מתחת למים עד שהחיידקים כבר ירדו למטה ולא היו יכולים לפגוע בהם.... שאלה: כשאלק ומקס נתקעו בתוך הארון כדי לגנוב משהו כדי שמקס תוכל לשלם בעבור משהו... א. בשביל מה היא הייתה צריכה לשלם? ב. מה היא רצתה לגנוב?

../images/Emo26.gif

א.היא הייתה צריכה את הכסף בשביל לשלם למדען הזה שנתן לה את הנוגדן לוירוס(שבסוף מסתבר עובד רק ל12 שעות! וזה עוד עלה לה 20,000 דולר) ב.היא גנבה את הפרק האחרון בסדרת מלחמת הכוכבים שחברת פוקס(*חונקת אותם*...*הורגת אותם*...*ולבסוף מרביצה לגופות*...*נרגעת*) צילמו אבל לא הוציאו השאלה הבאה: מהו תאריך יום ההולדת של לוגן
(רצוי עם השנה..)

Nitzan122

New member
11.11.88

איך קוראים לאישה שעזרה למקס כשהיא ברחה ממנטיקור?

dark dumb

New member
האנה (Hannah)

או.קיי עכשיו משהו קל: מה התאריך המדוייק של הפעימה, כולל שעה?

אני יודעת!!!!!

דרך אגב אני מקווה שכל אלה ששואלים את השאלות יודעים גם את התשובות..... הנה התשובה: פעימה אלקטרו מגנטית. זה היה בשנת 2009 - פעימה אלקטרו מגנטית בחודש יוני ב - 12:05 השאלה הבאה: אממממממ באיזה שנה התחילה הסדרה... כאילו בסיפור של הסדרה עצמו... באיזה שנה התרחש הפרק הראשון?

andrew161

New member
2019

ונמשכה עד 2021 שאלה הבאה: איך קוראים לטרנסג'ניק הזה...

dark max

New member
מיול

אותו טרנסג'ניק,איזה עבודות הוא עשה בשביל הסוכנות?

6565

New member
לא נכון

לטרננסג'ני הזה בתמונה לא קוראים מיול... מיול זה הלטאה הזטת עם הסיגר

inbula

New member
לא... היא צודקת...

לטרנסג'ני שבתמונה קראו מיול Mule ולטרנסג'ני- הלטאה עם הסיגר קראו מול Mole גם אני התבלבלתי בהתחלה... אז הלכתי לבדוק

למעלה