בוקר טוב :\

בוקר טוב :\

התעוררתי מוקדם בקושי ישנתי בלילה אני נוסעת לבדיקה כלומר לטיפול היום אני נורא פוחדת אבל מקוה שהיום הזה יעבור בשלום אפילו שכחתי לברך על השתיה של הבוקר על הקפה השם ישמור ויסלח לי אמן. מקוה לחזור ולהגיד שהכל בסדר ועבר וגם אם יעבור? עוד שבוע עוד טיפול מה זה עוזר לי? ולכם תפוז מתי הניק שלי יהיה אדום סגול ולא כחול? כולם חושבים שאני גבר . יום נעים אמן שאלוהים יהיה איתי היום

אפשר ממך בקשה?

שתשימי פה תמונה שלך שששששששששששששכווווווווווולםםםםםםםםםםם כבר ראו,למה אני חושב אתה גבר אחי- ומתחזה לבחורה, היה כאן יותר מדי מקרים.

תותחח27

New member
בוקר טוב אלין ובהצלחה שיהיה לך.

בהצלחה אלין. (אני יודע שזאת את . רק הצלחה שתיהיה לך )

חובב מצתים וגם לך השני שכתב לי

אני לא גבר . אני גם לא אילין כמו שכולם חושבים אתמול היתי בבלוג שלה ועליתי לשידור זכותך לחשוב שאני גבר שאל את מורל28 מי אני ועוד כמה שראו אותי אני פשוט לא מראה את עצמי בבלוג. לא ישים לעולם תמונה שלי כי אין לי בטחון אז תחשוב שאני גבר ותהיה בריא אמן

אלין כנסי בבקשה

אלין שעלית לבלוג בתור אורחת משדרת שמענו את הטיקים שלך. וגם את השיעול שלך (מכירים אותך עוד מהבלוג שלך ואת כל הסימנים) אז למה את מכחישה??? מה זה נותן לך? את מתביישת שידעו שזאת את? מעניין הפלא ופלא אלין נעלמה מוזר לא אלין???

טבו רק התעוררתי משינה אחרי טפול אני חלשה

תחשבו כל המ שאתם רוצים רק בריאות וזהו ערב נעים לכולם ישתבח שמו לעד אמן!

אני ינצח תמחלה זאת ענת ולא אלין אל תיתבלבלו

אני ינצח תמחלה היא בחורה שייש לה בעייה שונה מאלין והרבה מיתלבלבלים אז שימו לב אלין זאת אלין וענת היא אני ינצח תמחלה הם שונים לגמריי אז חלאסס להגיד לאלין שאני ינצח תמחלה שזאת היא, חלאססססססססס

לכל מאן דבעי

אני לא טוענת ספציפית שהיא משקרת, אך יעידו גם אני ועוד רבים וטובים באתר הזה ובאתרים אחרים שלא חסרים אנשים "חולים" בראש שמתחזים לחולים פיזית, וזאת על פי רוב בשביל מניעים כספיים או לפעמים סתם ניצול נפשי קר ודוחה. אני אישית מאד סקפטית לגבי אנשים שמצהירים בראש חוצות באינטרנט על מחלתם- ולפעמים הם גורמים להאמין בזה בדרך מאד מתוחכמת. דרך אגב ההתחזות לפעמים כוללת תמונות מזויפות של אנשים אחרים, או הקלטות מצלמה של אנשים אחרים. אז אני במקומכם הייתי בודקת בשבע ציציות את הנושא הזה. והכי חשוב- אל תאמינו לאנשים באינטרנט!

חחח תוחזר לאלתר

מאל 16 והאח הדימיוני שלה דני סבבבי, מאז הפדופיל מאל 16 נעצר, כמעט ואין תלונות מצד גולשות בבלוגים אני עדיין סבור שהאלין הזו לא קיימת,מוזר, תמיד כל הסוטים ישר אומרים את אותו הדבר תמיד אותו הדבר מורל28 ראתה אותי ......יש לי סוד עבורכם מורל משתפי"ת שלהם......ומרחמת עליהם כולםםםםםםםםםםםםםםם ראו תתמונה שלי.....[בגוגל]

שחר מה אתה רוצה ממנה

גם אם היא לא אמיתית למה אתה מתערב נימאס לי לשתוק אני רואה שאתה מנסה לריב עם אנשים ואני לא מבינה אותך אתה בן אדם טוב אז למה להתחיל להיות טמבל ומניאק

נועה

אמן יאנוס אותך פדופיל

למעלה