אחח איפה הימים
B BenisaaC New member 3/6/07 #24 אהה תענוג תכלס מאז שהתגייסתי אני לא מנגן כל כך על הבס עכשיו אני בעיקר על הקלאסית למרות שאם אני אמצא איזה הרכב רגאיי להצטרף אליו בתור בסיסט אז אני אחזור לבס בכיף
אהה תענוג תכלס מאז שהתגייסתי אני לא מנגן כל כך על הבס עכשיו אני בעיקר על הקלאסית למרות שאם אני אמצא איזה הרכב רגאיי להצטרף אליו בתור בסיסט אז אני אחזור לבס בכיף
L Lady McBeth New member 3/6/07 #25 הייתה לי גם קלאסית בכלל , כל הבית שלי מלא בכלי נגינה... בתקופה הטובה היו לי 5 גיטרות בבית
B BenisaaC New member 3/6/07 #26 כן גם לי יש 2 חשמליות אקוסטית בס קלאסית וכמובן שיש גם ג'אמבה חליליות דיג'ורידו ומפוחית
L Lady McBeth New member 3/6/07 #27 יו!! מאיפה השגת דיג'?? יש לי חשמלית, ספרדית, סקסופון, פסנתר, חלילית, ואחי אוטוטו קונה מערכת תופים
B BenisaaC New member 3/6/07 #30 איזה כיף זה הרבה כלים בבית הא? הדיג' של אחי עוד מעט הוא יצטרך לחזור אליו
L Lady McBeth New member 4/6/07 #31 גם הסקסופון של אחי אבל מי שואל אותו בכלל? אגב, מאיפה הוא השיג את הדיג'?
ק ק ד ו ש New member 3/6/07 #29 אני שמעתי על סוליטרי אצלנו בעבודה קוראים לו סוליטייר. או סוליטייר עכביש. וכמובן שהשיא שייך לקדוש (ברמה הקלה, כי השאר לא כיפיות), 1207. מי ששובר אותו מזמין לו חשפנית על חשבוני. גם בפינבול השיא שלי, אבל זה כבר סיפור אחר.
אני שמעתי על סוליטרי אצלנו בעבודה קוראים לו סוליטייר. או סוליטייר עכביש. וכמובן שהשיא שייך לקדוש (ברמה הקלה, כי השאר לא כיפיות), 1207. מי ששובר אותו מזמין לו חשפנית על חשבוני. גם בפינבול השיא שלי, אבל זה כבר סיפור אחר.