בוקר טוב! מי פה?
J JamicaniT New member 2/6/07 #5 קצר. ישנתי. הלך לי כל היום. אני לא מצליחה לתפוס את הקליפ של התקווה 6 בערוץ 24. איזה באסה D:
J JamicaniT New member 2/6/07 #7 אם אפגוש את אלוהים. ואין לי מושג. בקרוב אני מניחה. יש לי בנתיים רק את הlive.
B BenisaaC New member 2/6/07 #8 הו יולנדה ברור שיש רק את הלייב ועוד את ההקלטות הישנות של אם אפגוש את אלוהים מונטיגו ביי וZOO יאללה שיצא כבר האלבום
הו יולנדה ברור שיש רק את הלייב ועוד את ההקלטות הישנות של אם אפגוש את אלוהים מונטיגו ביי וZOO יאללה שיצא כבר האלבום
J JamicaniT New member 2/6/07 #9 אם היית יודע מה זה אומר D: אני מחכה לשמוע את השיר 'לילה לבן'. ושיצא קליפ לdem a feel ואני אהיה מבסוטית
אם היית יודע מה זה אומר D: אני מחכה לשמוע את השיר 'לילה לבן'. ושיצא קליפ לdem a feel ואני אהיה מבסוטית
B BenisaaC New member 2/6/07 #13 שמעתי אותו רק בהופעה כשהוא עוד היה חדש אני כבר לא כל כך הולך להופעות שלהם יותר מדי ילדים קטנים פעם היו להם שירים ממש טובים שהם כבר לא עושים יותר...
שמעתי אותו רק בהופעה כשהוא עוד היה חדש אני כבר לא כל כך הולך להופעות שלהם יותר מדי ילדים קטנים פעם היו להם שירים ממש טובים שהם כבר לא עושים יותר...
ע עוגייה New member 2/6/07 #12 וואי, התקווה 6 כל כך כל כך גרועים.. בא לי להקיא מהם ומה הסרט עם המבטא הג'מייקני צאוווווווווווו מזה אתם ישראלים
וואי, התקווה 6 כל כך כל כך גרועים.. בא לי להקיא מהם ומה הסרט עם המבטא הג'מייקני צאוווווווווווו מזה אתם ישראלים
B BenisaaC New member 3/6/07 #16 הם עדיין חיים הזקנים האלה? תגיד שמעת פעם על דארק מגאסון או על סוליטרי?
L Lady McBeth New member 3/6/07 #19 הייתי בהופעה שלהם פעם... לפני המון שנים הם הופיעו יחד עם עוד 4 להקות מטאל ישראליות.. כל כך ממזמן..