בוקר טוב

אושר14

New member
בוקר טוב

יש לי שתי שאלות. הכלבה שלי בת 1.5 שוקלת 20 קילו.אסקית מעורבת עם זאב. אני נותנת לכלבה שלי לאכול כל יום מנה אחת של אוכל לפי הוראות הוטרינר, 250 גרם רויאל קנין. הבעיה היא שהיא אוכלת את כל המנה במכה אחת, ונשארת בלי אוכל עד הבוקר שלמחרת, וחוזר חלילה. לפני זה הייתי מאכילה אותה פעמיים ביום. היא אצלי שלושה שבועות כך ששבועיים האכלתי אותה חצי חצי, ובשבוע האחרון הכל בפעם אחת. והשאלה השנייה היא, האם אפשר ללמד אותה ללקק פחות, זה מרתיע את חבר שלי, מה גם שהיא מלקקת אותנו גם כשאנחנו ישנים, וסתם לא בשביל משהו סתם ליקוק חמוד. כשבבוקר היא מעירה אותי זה סבבה, היא צריכה פיפי וכאלה, אבל בלילה??? אודה לכם את תענו לי.

goolo123

New member
לגבי האוכל...זה עניין של גישה...אני לא מבינה

למה כלבה בגילה צריכה לאכול פעם ביום ולחכות 24 שעות לאכול...אפשר להגדיל את המנה(זה לא מדע מדוייק) ולשים לה גם בערב.. ל-2 הכלבים שלי יש אוכל חופשי 24 שעות...וכך הם אף פעם לא לחוצים על אוכל...

goolo123

New member
למה לא? הכלב שלי בן 13 וכך הוא חי כל ימיו...

בעיניי זה מצויין...הוא יודע שיש לו אוכל זמין והוא אוכל מתי שבא לו כשאנחנו מחליטים.ובכל מקרה בעיניי זה לא לעניין לתת אוכל פעם ביום, המינימום פעמיים!

Bakura

New member
תלוי לאיזה כלב.

יש כלבים שלא אוכלים את כל האוכל בבת אחת ועדיף להם ככה מאשר שאחרי זה הם יסתובבו רעבים כל היום.

אושר14

New member
נו...אז מה אתם מציעים לי לעשות?

הוטרינר אמר לי להרגיל אותה לפעם ביום. האם כדאי לחזור לפעמיים ביום ולחלק לה את המנה?, או להישאר אם הפעם ביום שתתרגל לאכול כל פעם קצת! אגב אני מכירה המון שמאכילים את הכלב פעם ביום!!! הבעיה היא שהיא אוכלת הכל במכה אחת.

כמה פעמים ביום....

הי, כלבים גדולים, ופעילים מומלץ להאכיל פעמיים ביום על מנת לא להעמיס על הקיבה בכל ארוחה, כמו כן יש הטוענים שזה מוריד את הסיכוי להיפוך קיבה. מדוע הוטרינר המליץ לך לעבור לפעם ביום? אולי יש סיבה רפואית? מיכל

אושר14

New member
מיכל

הוא המליץ לי לעבור לפעם ביום, בלי סיבה מיוחדת, הוא אמר שזה מומלץ. אין לה בעיות או משהו כזה. אז רגע, מה מונע היפוך קיבה פעם ביום או פעמיים?

למעלה