בוקר טוב!!

בוקר טוב!!

יום ראשון אני חוגגת יום הולדת ואני התחלתי תהליך עם זוג נחמד שילצערי אחרי שעברתי את הרעיון הודיעו כי הם פורשים מיסיבות אישיות אני מנצלת במה זו לאחל להם המון הצלחה ברגע של דיכדוך מירב יצאה לעזרה ומייד הכירה לי את הזוג הבא זוג מתנה מישמיים באמת גאה אני לומר שלרגע הרגשתי הפסד ופתאום הגיעו אליי "נמש" ובן זוגה למישרדה של מירב והתאהבתי היא איישה כל חמה והוא אבא חביב הם בני גילי וכמעט אותו הראש העיקר ששנינו צועדים לאותה מטרה ושנינו יודעים את גודל המחויבות אז רוצה לקבל מהפורום היקר ברכה מזל טוב פעמיים ה1 לזוג וה2 יש לי יום הולדתתתתתתתתתתתתתתתתת אני כבר ילדה גדולה שמחתי לשתף אתכן ומקווה שכולן הגיעו כמוני למסקנה גם כשהכל ניראה כאילו ניצבע שחר יש אור ביקצה במינהרה שבת שלום לכולן

זהבה28

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo49.gifלטליוש

קודם כל מזל טוב ליום הולדתך .בהצלחה בהמשך דרכך מאחלת לך בכל ליבי תהליך קצר שיביא עימו הרבה אושר ושמחה הרבה כוח ושתגשימי את כל משאלות ליבך

מירבי*

New member
טליושה יקרה שלי../images/Emo24.gif

אוהבת את האופטימיות שלך, היא הוכיחה את עצמה בכל התהליך הקודם ואין לי ספק שגם הפעם זה יהיה ככה. די מדהים שקרה לך הפעם בדיוק מה שקרה בפעם שעברה עם הזוג הקודם. מדהים!!! עוד לא מאחלת לך מזל טוב, את זה אעשה ביום ראשון. בינתיים נשיקות רבות והצלחה בתהליך.

נמש317

New member
טלטולית המתוקה

חזרתי עכשיו מהמפגש של האמהות.היה ממש נחמד וכיף ולאור כל מיני סיפורים ששמעתי אני שוב רוצה להודות לך ולהגיד לך שאני יודעת שאת הכי טובה בשבילי ואני בטוחה שיחד איתך הכל יסתדר. אז לילה טוב יקירתי והמון נשיקות.

למעלה