בוקר טוב

jojo43

New member
בוקר טוב

רציתי לשתף אתכם ברגע שחימם לי את הלב הבוקר. לפני כשבועיים בעלי קבל עובד זר לטפל בו בבית. איש עדין ומתחשב. אני ושתי הבנות שלנו קבלנו אותו יפה, העזרה מבורכת, הנוכחות של אדם חדש בבית קצת מוזר לנו. הבוקר ביתי הקטנה, שחוגגת יום הולדת 13 היום, פנתה אליו בחדר האוכל של הקיבוץ, ובטבעיות מלאה ובחיבה אמיתית, הזמינה אותו להצטרף אלינו הערב למסעדה לחגוג איתה את יום הולדתה. אני הסתכלתי מרחוק על הקטנה שלי ונזכרתי כמה ברכות יש לי בחיים ואיך, מתוך קושי וכאב, האור זורח. מאחלת לכולכם יום נפלא!!

כן ילדי הם האור שבחיי , ואשתי היא המנצחת על

מחול האורות והשמחה בבית , הילדים יש להם משהו שאין לאף מבוגר לתת לך , אהבה אמיתית שאינה תלויה בדבר , ובמיוחד עם אמא שיש להם שנותנת להם ולי את הלב והנשמה מה שמוסיף לכיף של המשפחה , ( עם כל הקשיים )

איזה יופי..

אמרתי לך שלא ייקח הרבה זמן עד שיהפוך לבן בית.. ככה זה היה עם כל המטפלות של אמא שלי.. מזל טוב לבת שלך..

תודה לך את מחזקת את כולנו , כאן בפורום ,

כמו שאת אומרת חייבים להמשיך ולחפש את האור בחיים , הילדים הם המענה הטוב ביותר על הסבל והקושי ,של החיים , למרות שהם גם דורשים כוחות שלפעמים אין לנו אותם זמינים אך הם האור והאושר באמת ובתמים , הראיה ממך , כאמור חיזק אותי ואני מאמין את כל החברים. תרגישו טוב ומזל טוב לבת.

למעלה