בוקר טוב

לחי7

New member
בוקר טוב לכולםםםם

איך עבר יום שישי?.. |בירה
פופקורן|?

avia0911

New member
שבת בבוקר יום יפה.... =)

אוופ עליתי במשקל 2 קילו רר, ואני די רזה אז רואים עליי כל גרם וגרם עכשיו חבר/יזיז/אהוב שלי חוזר ביום שישי מחו"ל ואני הכי נמשכת אליו בעולם אז לא בא לי לקבל אותו בבואו לארץ כשאני שמנה ומידלדלת נירא לכם אני אצליח לרדת 2 קילו בשבוע? =/

לחי7

New member
מישהו פה

לוקח את החתימה שלו ברצינות........
תאכלי כמו שצריך והכל יהיה בסדר.................הוא יאהב אותך אותו דבר.......

avia0911

New member
הבורקסים יותר מידי מפתיםםם

אם אפשר רק היה להשמיד את כל הקוראסונים והבורקסים כולמנו היה הרבה יותר טוב

אני מכירה מישהי שגם היא חולת צליאק, ואני

פשוט נדהמת כל פעם מהבעיה הזאת, לדעתי צריך לדרוש שיעשו מוצרים נטולי גלוטן!

אז זהו שהבעיה היא בראייה של המחלה.

המחלה הזו היא לא בעיה, זו דרך חיים. אני ואימא שלי חולות בזה ואנחנו מכינות הכל בבית ויש לנו הכל מהכל, אני אישית לא מרגישה מחסור באוכל ספציפי, וכשאני יוצאת עם חברות תמיד אפשר למצוא מה לאכול. צריך פשוט לגשת בראש פתוח ואז אפילו מתחילים לאהוב את המחלה הזו.

רזניק אתה סתם בכיין!

והיום אני ואימא שלי הולכות להכין בורקסים. יש תחליפים להכל! ותגיד תודה שלך בחיים לא תהיה כרס בירה.

Reznik

New member
איך הגעת למסקנה שאני מתבכיין עם זה שאמרתי

שאני לא יכול לאהוב את המחלה? עם כל הכבוד להתיחסות שלך, המחלה כן מגבילה. ולא יעזור כל הגישה האופטימית. וכשמגלים לך את המחלה בגיל 25 אז כן יש כרס בירה...

לי גילו לפני גיל 18

המחלה לא מגבילה בכל מקום שתלך יש לך תחליפים, ובכל מקום שאני הלכתי אליו לפחות יש התיחסות למחלה, יש מודעות מאוד גדולה כנראה שיש המון דברים שאתה לא יודע על קיומם .

Reznik

New member
מודעות?

תקפצי לפורום צליאק, תראי עם מה אנשים מתמודדים. המצב שלך כנראה ממש נהדר אם לא נתקלת בבעיות עם המחלה.

חחחחחחחח

בגלל המחלה הזו אני סובלת מבעיה בבלוטת התריס אני תקועה עם כדורים לכל החיים ולאימא שלי יש וטילגו, לפני הגילוי לאימא שלי היתה אנמיה קשה ושבר בקיבה ואני? אני הייתי כל חודש אצל הרופא עם הקאות וכל השאר, ההתמודדות הכי קשה היא שזו מחלה של עשיירם ושכל המוצרים יקרים. לגביי מתכונים ואוכל לא חושבת שיש בעיה אימא שלי אופה עוגות מדהימות לחמניות מדהימות , רק היום אכלתי עוגת גבינה מדהימה! לדעתי שאר הבעיות זה חוסר התרגלות למצב החדש ובעיקר פינוק . אדם שלא נוגע במוצרים ללא גלוטן לא סובל! מי שסובל אוכל גלוטן סמוי והוא לא יודע וזה בדוק! ואם אתה צריך מתכונים אני מוכנה בכיף לתת לך מתכונים מדהימים לעוגות עוגיות ולחמניות שתלקק את האצבעות.

למעלה