בוקר טוב!

Rioter

New member
בוקר טוב!

השעה 05:03, קול ישראל מראשון שלום, כאן ריוטר. בעוד מספר שעות (3, ליתר הדיוק) אגש למבחן מסכם בערבית אליו למדתי כמחצית השעה בלבד. אבקשכם להחזיק אצבעות שלא ארדם במהלכו, וזאת עקב מחסור עמוק בשינה, כיוון שביליתי ערה עד עכשיו. - קיצר, עוד 3 שעות יש לי מבחן ענק בערבית
הייתי ערה כל הלילה בניסיונות כושלים ללמוד (אני.. מכירה.. בערך..
את החומר..), הייתי במסן וכו'. שיהיה שבוע נפללללללללללאאאא לכולם, ושתפו מה התוכניות שלכם לבוקר? לצהריים? לערב? למחר? מחרתיים? לשבוע? משהו? ^^)

בהצלחה!!

אוי ואבוי. להיות ערים עד 5 בגלל מבחן? אני תמיד מקציבה לעצמי "אוקיי את לומדת עד 3 והווווולכת לישון ברור?!" וכך עשיתי גם הלילה והתעוררתי לפני 10 דק' במקום לפני שעה
בכל אופן כשתקראי את זה את תהי כבר אחרי המבחן, וזה מה שהכי חשוב לא?

Super Chuly

New member
שיהיה בהצלחה!!!!

אני ברגילה עד יום ראשון הבא (יאייייי לי!!!) והיום אני נוסעת לת"א! בערב- נראה כבר! בשאר השבוע אני גם נוסעת לדיאלוג בחשכה, לפלנטריום וכאלה... שיהיה יום נפלא לכולם! ליהי :)

Cheetah Girl

New member
ואיי דיאלוג בחשכה... זאת חוויה!

תביאי לשם כסף קטן, יש בסוף קיוסק:] שיר, בהצלחה!! (למרות שכבר עשית את המבחן... קטן עלייך
)

Double U

New member
דיאלוג בחשכה../images/Emo99.gif

אחת החוויות היותר מדהימות שהיו לי בחיים!

דיאלוג../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

המדריכה שלי הייתה כ"כ חמודה
ולאכול בוטנים אמריקאים בחושך זה שליטה
מה שכן, תיזהרי, הפירות קצת רקובים, בלי לגעת יותר מדי XDD

Double U

New member
מוזיאון בחשכה!

זה בעצם סיור שבו את עוברת בין מספר חדרים בחושך מוחלט. הסיור נועד כדי להמשיך לאוכלוסייה את נורמות החיים של העיוורים. מתוקף היותו עיוור, שאר החושים של האדם העיוור מחודדים יותר ובכל חדר את בעצם מתנסה בחוש אחר של העיוור: מישוש, שמיעה, ריח ואפילו טעם! אחת החוויות היותר מדהימות שיצא לי לחוות. אני חושב שאחד הדברים הכי מגניבים שהיו שם זה שהמדריכים הם בעצם עיוורים בעצמם ואז במהלך הסיור המבקרים הם בעצם "הנכים" (לא מצאתי מילה יותר טובה). בסוף גם רואים איך נראה המדריך וזה מצחיק כי בדמיון שלך הוא בוודאי ייראה אחרת. יאללה חפרתי! לילה טוב ושמי שנוסע לשם שיהנה!

Rioter

New member
אומייגאד אני רוצה ../images/Emo2.gif

איפה זה? יש לך פרטים?

חולון, בואו נלך אנחנו, ילדים מהפורום../images/Emo108.gif

כי זה הכי כיף עם אנשים שאתה מכיר 3>, או שאת רוצה ללכת עם חברים? בכל מקרה, מוזיאון הילדים בחולון, אני עוד מעט אחפש פרטים בגוגל

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifבהצלחה!

יאוו איך שאני שונא ערבית!!!!!!!!!$#@%$#@^$%*%^Y%$^&%$^&%@$^%&^% כל השיעורים אני מתכנן עם חברים שלי איך המורה לשנו "בטעות" תעלם
(מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא
) לי היה היום מבחן במתמטיקה
הלך לי לא רע אבל משוואה אחת ותרגיל (חזקות) אחד לא ידעתי

למעלה