בוקר טוב

בוקר טוב

אני לא אצרף תמונות מהודו והמזרח, כמו ידידנו סיימון. כרגע, בגלל שאני לומדת, יש לי פחות אפשרות לטייל טיולים ארוכים של כמה ימים (או שבועות, או חודשים...), אבל- אני ממשיכה להינות מטיולים קצרים יותר בארצנו הקטנטונת (והיפיפיה). אז לא הודו ולא אוסטרליה ולא... אלא פה, מתחת לאף (כמעט... האמת היא שזה מעל...
): גמלא. טיול משפחתי של חצי יום.

הסנדל

New member
ואם בארץ ישראל הנהדרת עסקינן

אז קבלו את נחל עקב ("מעלה נפוליאון") באזור צין, לפני חצי שנה.

shmuel778

New member
ערב טוב ילדה .

כול תמונה עושה כייף על הנשמה . ויש כבוד לארצנו הקטנטונת ! וכשי צנוע לנשארים בארץ........תמונה מהודו (-: ערב טוב וסופ"ש נעים .

shmuel778

New member
היו הצלחות והיו אכזבות .

אבל בסיכום היה טוב מאוד .10ימים באזור קינור ו3 שבועות במדינת אוטראנצ'ל שבצפון הודו + הצצה לטאג' . בקרוב אצלך .

shmuel778

New member
מי ? אני ?

היינו פה ושם וחזרנו לפני שבועיים מטיול בצפון הודו . תמונות וחוויות בהמשך . ברוכים הנמצאים .

אני פה ../images/Emo13.gif

לאן נעלמתי? לשום מקום, אבל לא יצא לי לכתוב ממש. בימינו אני לומדת בטכניון. וכאשר יש זמן, ומוצאים זמן, מטיילת בארצנו. במיוחד בזמן האחרון (שביתה) הייתה לי האפשרות לטייל ולמלא מצברים. נחל נקרות, הרי ירושלים ושפע מעיינות, בקעת הירדן (הסרטבה והסביבה), יערות הכרמל מכמה כיוונים, נחל מיצר בגולן ועוד... תמיד כיף לי להציץ פה ולקרוא סיפורים ולראות תמונות ממקומות כאלה ואחרים. כשאני אסיים ללמוד אני מאד רוצה לעשות טיול גדול יותר (כמה חודשים- שנתיים). אבל עד אז אני לא מתכוונת רק לשבת בבית... סופ"ש נעים לכולם!

למעלה