בוקר טוב
S shamus New member 10/5/07 #2 כבר התחלה מוצלחת. תפוז מתנכל! מחדל! היה פה קישור! http://tinyurl.com/2wny3v !
ז זיוי בת New member 10/5/07 #3 "היה פה קישור", תפוז מתנכל. ואיפה האחריות שלך, הא? [זיוי אחרי עיון מעמיק במאמר מרתק על עשרת הדברים שמזרזים לך את התקף הלב]
"היה פה קישור", תפוז מתנכל. ואיפה האחריות שלך, הא? [זיוי אחרי עיון מעמיק במאמר מרתק על עשרת הדברים שמזרזים לך את התקף הלב]
א א י ל ה New member 10/5/07 #7 זה מעודד אותי אולי עכשיו הוא יבוא להיות המלך שלנו. <אילה עם רווחים במאבק מרומז אך בלתי פוסק למען השבת המנדט למקומו>
זה מעודד אותי אולי עכשיו הוא יבוא להיות המלך שלנו. <אילה עם רווחים במאבק מרומז אך בלתי פוסק למען השבת המנדט למקומו>
ג גלדיולה שלוחת רסן New member 10/5/07 #8 ואני חשבתי אולי הוא יבוא להיות המלך שלנו.... <גלדיס במאבק לא מרומז ולא פוסק למען תאילנדים, שהרי הם הרבה יותר חסכוניים מהבריטים>
ואני חשבתי אולי הוא יבוא להיות המלך שלנו.... <גלדיס במאבק לא מרומז ולא פוסק למען תאילנדים, שהרי הם הרבה יותר חסכוניים מהבריטים>
S shamus New member 11/5/07 #13 אפרופו רקוב... מה הלאה, ביסלי רקוב? <באדיבות רקובה של השער הרקוב של תפוז הרקוב>
א א י ל ה New member 11/5/07 #18 את גם רוצה לשלם לי על זמן מבוזבז??? <אילה עם רווחים ותום סוייר, סטארטאפים מתוחכמים בע"מ>
ז זיוי בת New member 11/5/07 #19 תום סוייר מת מזמן. [זיוי לא יודעת איך לספר את זה לא י ל ה בלי שהיא תחטוף שוק]