בוקר טוב!

בוקר טוב!

כנראה שגם ההנדסאים כלולים בשביתה , החליטו לדפוק אותנו!

y e t i

New member
לא עושה טוב לאף אחד השביתה הזאת.

גם לא לסטודנטים בעצמם .

exterior

New member
ע"ס מה אתה אומר את זה?

קל לצאת באמרות כנף כאלו...

y e t i

New member
ע"ס מה ?

פנו אליהם , ניסו לדבר איתם , הציעו משהו , עדיין לא . בסוף יקרה מה שקרה גם בעבר , ישבו איתם ויסכמו כמה דברים , הם יחזרו ללמוד וילמדו הרבה יותר קשה בגלל הנזק שגרמו לעצמם בשביתה הזאת. יעברו כמה חודשים ויבוא שר חינוך חדש שיהפוך שוב את הקערה הפיה לרעת ההשכלה הגבוהה . היינו כבר בסרט הזה , במקום להיות מרוכזת במה שקורה היום , בדקי מה קרה בעבר , וכך בדיוק זה היה . לא סופרים את ההשכלה הגבוהה בישראל , ומי שרוצה ללמוד שיקח זאת לתשומת ליבו .

y e t i

New member
אני נראה לי סיימתי את הלימודים בזמן

שאת סיימת את התיכון הבעיה שלכם שנדמה לכם ,רק נדמה לכם שהמצאתם את הגלגל .

exterior

New member
אה? מה קשור?

בגלל שזה לא עבד בעבר, אז אין טעם להילחם בהווה, למען העתיד?

y e t i

New member
איך הבנת את זה ?

תבדקי אותי , קחי לך את נושא ההשכלה הגבוהה נניח מ 2000 ותראי שזה בעצם עובד בשיטת המקל והגזר . אין מנהיג בישראל בתחום ההשכלה הגבוהה , ואני מדבר על שר חינוך שידבר בשם הסטודנטים ולא יוחלף 5 פעמים ב 7 שנים . היו"ר שלכם , בסה"כ במבחן התוצאה מביאים שכרכם בהפסדכם בדיוק כמו שהיה בעבר . והלוואי שאני טועה .

ואצלך שכר הלימוד היה בחינם או ששילמת עבורו?

אף אחד לא המציא את הגלגל, ההתנשאות כאן לא תורמת ולא עוזרת לשום דבר. אני לא רוצה שרק עשירים יוכלו ללמוד במדינה שלנו.

y e t i

New member
ומה עניין שמיטה לשניצל ?

הלוואי שבעיית השכ"ל הייתה הבעיה העיקרית . אתה גומר תואר ראשון היום אחרי השקעה של בערך 50-60 אלף ש"ח בהנחה שלא למדת במכללות פרטיות וכדו , מחצית מהסכום הערכה גסה הולכת לשכ"ל, ולא זאת הבעיה , הבעיה האמיתית מתחילה שאתה מתחיל להוציא מעבר לשכ"ל ,וזה מה ששובר את כולם . ואם אתה עוקב מספיק אחרי מה שנעשה רבים מהסטודנטים מתחילים להשבר , זה הולך להגמר בימים הקרובים, ואז נראה מה יעמוד במבחן התוצאה .

y e t i

New member
מקווה שראית מה היה אתמול

אם ככה זה ימשיך , קללות , איומים , הפרות סדר , חסימות כבישים וכול מה שראינו שם,אני יאמר לך בדיוק מה יקרה . הם ימשיכו לחטוף מכות מהיסמ"ניקים , הסתבכות עם תיקים פלילים, ואף אחד בטח שלא ישמע אותם . הפגנות זה לגטימי , מה שהיה אתמול לא מתקרב לזה בכלל .

exterior

New member
דווקא היום (../images/Emo70.gif) סוגרים את השערים???

@#$%^&*)
למרות ש- (בגדול, השביתה הזו מבורכת
)

למעלה