בוקר טוב!

בוקר טוב!

שלום לכל באי הפורום? יש לי שאלה אולי קצת מטומטמת. לפני שנתים פרצו לי את האווטות בין כל הנזקים גם שברו את הידית של דלת שמאל אחורית. האם בטסט יכולים לחייב אותי לתקןאת זה?

be_roo

New member
על זה עתיד יצטרך לענות

אבל על פניו נראה שכן. היות וכבר שמעתי בעבר שברמת העקרון גם אפשר להכשיל את האוטו אם אחד המנגנון של אחד מהחלונות אינו תקין, על אחת כמה וכמה זה של הדלת. ויש בכך גם הגיון מסויים, היות ופתיחת הדלת באופן מהיר היא הכרחית בעת חילוץ מתאונה. אם רמת העקרון תעבור לרמת היישום, זו כבר שאלה אחרת, עוד לא שמעתי על מישהו שהוכשל בגלל חלון לא תקין או בגלל שלא היה לו פח או מטפה באוטו. אבל אמרת שהפריצה ארעה לפני מספר שנים, האוטו לא עבר מאז טסט

עבר טסט

תודה על התשובה, בכל מקרה! זו השנה השניה שהאוטו אצלי, שנה שעברה המוסך לקח לי את האוטו, אבל הגעתי למסקנה שזה לא חסכוני במיוחד והגיע הזמן שאני אקח את הענינים בידים. הסיבה שלא תיקנתי את הידית, היא כי ידית עולה 395 ש"ח לא כולל התקנה ומע"מ, וזה די הרבה בשביל ידית שגם כה לא משמשים בה.

עתיד©

New member
הסיבה שהרכב אכן עבר טסט

זה כי הבוחן או לא ראה, או "החליק" את זה אבל בעיקרון החוק אומר שעל כל הדלתות להפתח בצורה נוחה ומהירה, וכמו שאמרת כל מנגנוני החלונות צריכים לעבוד אההה, ורק שתדעו לכם שהחוק מחייב הבאת רכב נקי ולטסט ושאינו "מפיץ ריח רע"
אם אני הבוחן ? אני מנייאק אם אני לא שולח את כולם לשטוף את המכוניות (במיוחד כל מיני אס16 כחולות עם גבות של ערסים וקאליפרים אדומים)

pomelit

New member
הסיכויים שהאוטו יעבור טסט

עולים באופן פלאי כאשר האוטו נלקח לטסט על ידי המוסכניק

עתיד©

New member
אני לא צריך מוסכניק אני יכול להעביר

לבד,
אל תספרי לאף אחד...אבל אם אני ממש רוצה, אני יכול להעביר אוטו עם מידות צמיגים של 255 אפילו שברשיון הוא 175 אבל אני לא אעשה זאת בגלל האחריות הבטיחותית - קאפיש ? והאמת שידית לדלת אחורית (חיצונית) זה באמת חרטה, כל עוד הפנימית עובדת (בריחה במקרה של שריפה וכדומה) זה בסדר, כי בתאונה ככה או ככה מכבי האש גוזרים את האוטו לחתיכות..... עתיד - מה זה משנה אם הידית פועלת מבחוץ, גם ככה אצלי בזמן נסיעה כ-ל הכפתורים נעולים

Booly

New member
אגב, חבר שלי עבר טסט עם אונו

מתפרקת רק בגלל שהוא נתן לבוחן סיגריה. הייתי אותיו באוטו והיינו סגורים שהוא נכשל בגלל מספר ליקויים שהיו לרכב. אבל איך שהגענו, הבוחן ביקש סיגריה והוא קיבל. :) אולי אני אתחיל לעשן לפני כל טסט????.........

למעלה