בוקר טוב

בחלק מהדברים את צודקת אבל...

ציבור הסטודנטים הוא ציבור גדול ומגוון ולא כולם בעלי אותם דיעות לכן הם אינם יכולים להתלכד למען מטרות שאינן מייצגות את כלל האוכלוסייה ואת לא יודעת אם יש סטודנטים שאולי אינם מעוניינים לתמוך בעמדה זו או אחרת לעומת זאת כן לכל הסטודנטים יש אותו עניין בנוגע לשכל לימוד למשל תחשבי על זה.

אשמח אם תצטרף לויכוח עם יואב

נכון לעכשיו הוא מתנהל על מי מנוחות ואני לומד דברים חדשים. נראה לי שתשלב בו בצורה נהדרת.

gilishvili

New member
אני לא יודעת

יש סיכוי שאת צודקת. עם זאת, נראה לי מאד מאד מאד מאד מוזר שמישהו יתנגד לכך שצריך להגדיל את תקציבי התמיכה בניצולי שואה החיים מתחת לקו העוני, ולא מסוגלים לצאת לעבוד ולדאוג לעצמם. אני מעדיפה לקרוא לזה עצלנות.

חברים, באמת, אבל באמת, לא מכובדת ולא יאה

כל הההתנהלות הזו. גם לי מאוד צורם לקרוא הודעות הכתובות בשגיאות כתיב, ואני עוד יותר משתגע שאני נאלץ להקשיב לשיחה שכזו, למרות שאני לא נוהג לתקן אחרים. (אלא אם כן הם דוברים לאטינית או יוונית...). אז אנא מכם, שמרו על כבודכם והפסיקו לרדת על חברת הפורום, רק בגלל שגיאות הכתיב. אני יכול להעיד על אבי מנוחתו עדן, שהגיע לארץ מדרום אמריקה לפני יותר מ- 30 שנה, ועד יומו האחרון דיבר עברית עילגת, ופעמים רבות היה פונה אליי בלשון נקבה. זה לא גרע ממנו ולא במקצת. דאנטה

Lir האחת

New member
השלמת החסר-

נמחקו מספר תגובות שחרגו על **כלל פורום חשוב, ולכן התגובה נראית כעת מעט תלושה. אך מכיוון והיא חשובה, היא נבחרה להישאר איתנו. מי שהיה מעורב יודע על מה מדובר, ומי שלא - שישתדל להבא, להיכנס לעיתים קרובות יותר
המשך ערב נעים
לירון. **[כלל הפורום החשוב - שמירה על אווירה נעימה
]

M a t h 0 0 7

New member
לא הייתי פה

כנראה שגם אני הפסדתי את כל האקשן.. אפשר לקבל עדכונים? האם אני קשור לסערה בדרך כלשהי?
שבוע טוב סטודנטים יקרים

M a t h 0 0 7

New member
אני יודע!!!

שוב בוקר טוב לכל חברי הפורום.. האם מדובר בבני היקר שלנו? =]] מת עליו...

ialstrn

New member
../images/Emo13.gif אני לא יודעת מי זה בני אבל לא יפה לחשוד

בכשרים...

M a t h 0 0 7

New member
קמתה?

מקווה שזו סתם טעות שנפלה עקב השעה המאוחרת. בכל אופן - כן, יש אנשים ערים בשעות הבוקר. במיוחד כשעובדים בלילות ומסיימים משמרת בשעות הנ"ל. יום טוב

למעלה