בוקר טוב

pardoi

New member
בוקר טוב

אני עצובה ואני לא יודעת למה... לא עשיתי כלום בשבת אבל אני לא בדיכאון בגלל זה..דווקא היה לי דיי נחמד.. אבל אני עצובה עכשיו ואני לא יודעת למה ולא בא לי להיות בעבודה ואני מתה לעוף מפה מקווה לשכולם יהייה יום יותר טוב משלי

EdisonGirl

New member
מניסיון- מוזיקה.

או שינה, אבל לא נראה לי שאת מתכוונת לישון אם הרגע קמת..
ולי עוזר גם לחלום בהקיץ ולקרוא, אבל כבר למדתי שלא לכל אחד.. :) בוקר טוב!

pardoi

New member
לא בא לי לישון

בא לי להיות בבית ואני לא יודעת למה אני עצובה ככה... ומוסיקה אכן עושה פלאים.או שהיא מדכדכת יותר...

rotesh8

New member
יעבור

עד המומולדת זה יעבור, וזה רק עוד יומיים!!! וקחי יום חופש מהעבודה או משהו, תשארי בבית ותעשי מה שטוב לך... יום טוב

pardoi

New member
ברור

תודה מותק... והלוואי והייתי יכולה לקחת עכשיו יום חופש..אבל..בעצם..אין לי גם ככה מה לעשות בבית..סתם לא יודעת..לא בא לי להיות בעבודה

כן...זה קורה...

לפעמים נופלת פשוט הרגשה חרא כזאת, שפשוט רוצים שיעבור היום... יהיה בסדר, "מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא"

למה עצובה כפרה?../images/Emo24.gif

את בטוח יודעת למה. אבל גם זה יעבור.. קורה שמתעוררים בהרגשה כזו.

pardoi

New member
תודה בובה

הנה, היום יותר טוב, רק רציתי להבריז מאתמול בלילה אבל הכרחתי את עצמי לבוא

אם באמת יש לך יומולדת בזמן הקרוב

אז זה תסמונת של טרום יומולדת... אבל אל דאגה! זה יעבור אחרי היומולדת (וזה כבר יהיה מאוחר מדי....) תנסי להתעלות על זה, תעמידי פנים שאת שמחה והכל טוב וזה כבר יעבור באמת. אצלי מוזיקה טובה ואוכל טוב (כמעט) תמיד עושים את העבודה
בכל מקרה קבלי
ו
ממני והכל יעבור....

pardoi

New member
מחר יש לי

ושטויות..היום אני מרגישה כבר יותר טוב..רק עם רצון עז להבריז...בקטנה.... אה ולגבי האוכל-לא תופס..אני בדיאטה :( אבל תודה מותק

Shaycus

New member
גם אני עצוב האמת

אם את שואלת אותי.. לפעמים עצובים כי החיים -טובים מדי-..כן אני באמת אומר את זה.. שזה מגיע למצב כבר שאני אומר לעצמי בשביל מה לעשות את א' ואת ב' אם גם ככה זה יגמר אחר"כ.. צריך קצת רגעים מבאסים בחיים כדי להנות מהרגעים היפים.. אני עושה קורס שבחרתי לעשות.. יש לי אחלה משפחה/חברים.. יש חברה, הכל כביכול דבש.. מעניין.. מקווה שתרגישי טוב יותר ומוזיקה זה בהחלט אחלה פתרון ואם לא.. אני גם רוצה לעוף מפה, ארה"ב תופס? רק חכי לי ב7 למאי יש לי ראיון לויזה בע"ה אני אקבל אותה..

pardoi

New member
מאחלת לך

לקבל את הויזה ו..לא שרע לי חס וחלילה..סתם אני מתה להתחיל ללמוד לא יודעת למה העצבות אבל לאט לאט היא עוברת

למעלה