בוקר טוב:

בוקר טוב:

לפני חודשיים בערך לקחתי מתכון לארוחת ערב של פסטה מבושלת עם ביצים ופטרוזיליה וגבינה צהובה - כל כך מיהרתי שלא רשמתי מי נתנה את המתכון הזה. אני אשמח לדעת של מי המתכון. אז.. רוצה רק לאמר שזו מנה קלה בריאה וטעימה בטירוף וממליצה בכל פה (אם נשאר מקום). יום מקסים

אילנית12

New member
הי אסנת,את מתכוונת

למתכון הזה שהבאתי? : חביתה מפסטה/חביבה על הצלחת : חביתה מפסטה מאתר:חביבה על הצלחת . הביאה לפורום:אילנית12 החומרים הדרושים: 200 גרם פסטה מכל סוג מבושלת 1/2 כוס חלב או יוגורט 2-3 ביצים מלח,פלפל חופן פטרוזיליה קצוצה 1 כף גבינת קשקוול מגוררת או רוקפור שמן זית לטיגון אופן ההכנה: לטרוף ביצים עם החלב, להוסיף פסטה, גבינה מגוררת ותבלינים. לחמם שמן במחבת ולשפוך אליה את התערובת. לטגן עד שצד אחד מוכן ואז להפוך לצד שני ולהמשיך לטגן עד קרישה. להגיש חם עם סלט ירקות. : 1

אילנית כן כן כן זו המנה אחת האהובות

על בני משפחתי ועליי כמובן אני מכינה כמות כפולה ומכופלת והנה חגיגת ארוחת ערב תודה רבה

אילנית12

New member
אסנת שמחה שאהבת,עוד כמה

גולשות,הכינו והתלהבו.שמחה לשמוע
.

kittiecat86

New member
../images/Emo53.gif אילנית ../images/Emo84.gif

החביפסטה הזאת נראית ממש ממש מעולה... בתור אחת שחולה על פסטה וחביתות אני אשמח להכין אותה
אך שאלה לי אלייך בבקשה - האם ניתן להמיר את הפטרוזיליה במשהו אחר? ואותו דבר עם הגבינות - האם ניתן להמיר לגבינות אחרות, אולי דלות שומן? תודה מראש על התשובות

kittiecat86

לא תמיד יש לי פטרוזיליה לכן לפעמים אני לא שמה בכלל. אני שמה גבינה צהובה, כשאין לי את הגבינות לפי המתכון - ותמיד יוצא טעים. מה שאני מנסה להגיד שלדעתי אפשר לשחק חופשי עם המרכיבים אני מתכננת להוסיף טונה בפעם הבאה אין מצב שלא ייצא טעים.

kittiecat86

New member
../images/Emo51.gif אסנת'וש!

אני אשחק עם הגבינות... בטוח יצא טעים.... פסטה טעימה עם כל דברררר... יאמממי
ערב טופי

למעלה