בוקר טוב:)

blackfeline

New member
בוקר טוב:)

אמנם אני לא יוצאת בשאלה(אלא מתנדבת חדשה בהל"ל), אך תהיתי אם אפשר להצטרף, לקרוא אתכם ולהגיב מדי פעם. יובל

rigoletto111

New member
ברוכה הבאה! מוזמנת לכתוב, להשתתף,

ואם תרצי - גם לספר מעט על עצמך!

uri80

New member
בודאי, למה לא? ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום. מה הביא אותך להתנדב בהל"ל?

זה הזמן

נושא שמאוד עניין אותי אצל מתנדבים בהלל, או כמה מחברי הפורום החילוניים מלידה. מה משך אתכם ליוצאים בשאלה? איך הגעתם אלינו? או : מה סיפור היציאה בשאלה שלך - גרסת התינוק שנשבה? ואיך אנחנו?

blackfeline

New member
הממ...

קודם כל תודה לכולם. מה משך אותי להל"ל/ליוצאים בשאלה? האמת היא, שבתור אחד שיש לה מעין חרדה חברתית קלה, בכלל לא ציפיתי שאני ארצה לעשות משהו שקשור בעזרה לאנשים(אני טכנאית וטרינרית בבית החולים הוטרינרי בבית דגן, למשל...). אבל... כל החיים שלי הייתי בmode אאוסיידרי, אף פעם לא הרגשתי שייכת לשום מקום, לשום מעגל חברתי. תמיד הייתי לא זה, אבל עוד לא זה ולכן אני יכולה די להתחבר ולהבין(עד כמה שאפשר, בתור חילונית מלידה) חלק מהקשיים שעוברים על בנאדם שיוצא לשאלה. מה גם שזה נראה לי אחלה מקום להכיר בו אנשים מעניינים:)

../images/Emo45.gif מצא מין את מינו

יש בנו מן האוטסיידריות, הא? מה זה בעברית טכנאית וטרינרית? מה זה עושה בפועל? מת על חתולים \\ בשווארמה סתם סתם, מה את נדלקת?

admor

New member
כל אחד והתפקיד שלו מה אתה נדחף??

טוב אם נדחפת לפחות תביא מהשווארמה באש תנור.

ברוכה הבאה

blackfeline

New member
:)

לצערי לא אוכל לבוא לסוף השבוע, יש לי משמרת ביום שישי שקצת מאוחר לי מדי לנסות למצוא מחליף. טכנאית וטרינרית, זו בעצם אחות. אותו תפקיד, רק שבארץ לא צריך ללמוד את זה כדי לעבוד בזה. יש לי שלוש חתולות בבית מיצו, שחורה בת 5 חודשים, מושי, טריקולורית בת שנה וקצת ובטי, ג'ינג'ית-לבנה בת שבע, שלצערי מאושפזת כרגע בבית החולים. חוץ מהן, לצערי יש לי עכשיו על הראש את השלושה של ההורים שלי כי הם בחו"ל... בע.:) טוב, אני רצה למשמרת(פיכס, משמרות לילה זה לא כיף), שיהיה לכם+ן לילה טוב בינתיים:)

Le Fay

New member
אז את כבר דור שני למגדלי חתולים!

תמיד תהיתי בקשר לזה, אם הילדים שלי רק יתפעלו מגוּרִים ברחוב או גם יאספו אותם הביתה (וכמובן - אם הגורים בכלל יסכימו להישאר אצלם). מה קרה לג'ינג'ית? גם היא שד משחת הרסני או רק זכרים ג'ינג'ים הם כאלה?

זכרים ג'ינג'ים

ו"שד משחת הרסני" באותה מילה? את לא מכירה את שמוליק. חתול מפונק ומתפנק, שאוהב ליטופים ונימנומים. במיוחד להתכרבל תחת הפוך או בסלסלה שלו. חוץ מאגרטלים ועציצים שאי אפשר להכניס הביתה, הוא לא הורס כלום.

למעלה