בוקר טוב...

candy can do it

New member
בוקר טוב...

אז מה יש לנו היום? יומהולדת לחצי שלי, שנורא בדיכאון כי הוא בן 28... למרות שהוא כל הזמן מקבל מחמאות על איזה 'ילד' הוא נראה, ובכלל, מזה 28? זה כלום! (בלע.. מתקרבת לשם, חייבת לעודד את עצמי
) אז מה היה לנו בינתיים? את המתנה שהתכוונתי לקנות לו הוא לא יכל להתאפק וקנינו כבר כשהיינו באילת. עכשיו אני צריכה למצוא עוד משהו קטן כדי שהוא יקבל גם מתנה ליומהההולדת עצמו ואין לי מושג מה לקנות. רעיונות יתקבלו בברכה!! אבל הכנתי לו מיני-הפתעה, ואמש הקלטתי את הבייבי שר לו "יום הולדת שמח" ושמתי לו את זה זה בתור השעון המעורר של הפון. אותי זה ריגש בבוקר, מה זה עשה לו.. אין לי שמץ
אה, אה, גם הכנו כרטיסי ברכה (על בריסטול) וכשהבייבי העיר אותי ב 2:00 בלילה, לכסות אותו, תליתי אותם על דלת הכניסה הביתה יחד עם בלון הליום.. עד כאן יצר היצירתיות שלי.. יש למישהי רעיונות אחרים?

mimor2

New member
מזל טוב!

חה... 28... מתי זה היה? אני אוטוטו 32, וכבר גיליתי שערה לבנה על הראש!!! לגבי הפתעה: מה שאני עשיתי לבעלי ביומולדת הראשון שלו כאבא, קניתי קופסת קרטון גדולה ויפה וכל מיני פיצ'יפקעס. כל פריט עטפתי בנפרד, עם פתק שאומר מה זה אמור לשמש אותו. למשל - סוכריה על מקל, "כדי שיהיה לך מתוק", וכו'. כמובן שעטפתי גם מוצץ של הקטנה וכתבתי שזה ממנה.... מזל טוב, כבר אמרתי?

candy can do it

New member
עאללק שערה לבנה...

תגידי תודה לתורשה שלך... אני גיליתי 'שערה לבנה' בגיל 22 בערך.. עכשיו כבר צבעתי את השיער מרוב ה'שערות הלבנות'.. וככה גם עוד 2 מאחיותיי.. רק אחת 'זכתה' לקבל דווקא מאבא שלי ראש שחור עד גיל 30 וקצת...

גם אני ככה

שערות לבנות כבר מגיל 20. עכשיו כשאני לקראת 30 רואים אותן יופי, אבל אין לי כח לצבוע. אם יום אחד זה יפריע לי אני אתחיל, אבל מעכשיו לדעת של-20-30 שנה הבאות אני צובעת? הצילו, לא מתאים לי.

candy can do it

New member
טוב, תראי...

בהתחלה לא הפריע לי , אבל כבר התחלתי לקבל מלא הערות, וגם לא יודעת למה.. התחלתי להרגיש פתאום זקנה.. ייתכן מאוד שזרה רק הדימוי העצמי ברצפה שלי (מאז שאני כזו שמנה...)

../images/Emo24.gif

מה זה הקטילות האלה על עצמך? את בן אדם, עברת הריון ולידה, את מגדלת ילד קטן כמעט לבד. (וזה רק חלק קטן ממי שאת ומה שאת) את מתבקשת לתת לעצמך טפיחה על השכם, להרים את הכתפיים, ולהרים מהרצפה את הדימוי העצמי! אם זה מפריע לך, תצבעי. בעיקר אם זה גורם לך להרגיש יותר טוב, זה שווה. אני סתם בהכחשה.

candy can do it

New member
כן.. כן...

קטילות זה הכי אחי
סתם, הן לא משהו, אבל אני טיפוס כזה שלילי, עוד יצא לך להכיר

גליתrt

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת לבעל של קנדי!../images/Emo65.gif

"הופ, הופ טרללה גדלתי בשנה!"
נראה לי שמה שעשית עד כה זה יפה ומכובד!! עכשיו צריך רק
וחאלס...! כבר סיפרתי לכן בעבר אבל בכל זאת: הכנתי ל'חצי' 'פנקס-קופונים' - 3 מכל סוג:
ארוחת ערב - מעשה ידיי.
עיסוי משחרר
'מחר-כך' - לדחות דברים.
סקס במקום לא שיגרתי...
ערב יציאה עם חברים (בלעדיי). - כמובן שגם היו הוראות שימוש (כמו בכל שובר חינם...):
ניתן להשתמש עד 2 קופונים ביציאה.
אין להמיר קופון אחד באחר..
במקרה של אובדן או השחתה אין זכות לפיצוי.
העושה שימוש שלא כדין בפנקס , יהא צפוי להחרמתו.
אני מאחלת לך שימוש יעיל ומהנה... אגב, זה מתאים לכל אירוע.... והכי חשוב:
מזל טוב!!!

candy can do it

New member
טוב.. הנה עדכונים..

מתנה רכשתי.. בלע, נעלי בית סופר יקרות מהולנדיה שהוא נורא רצה אבל ממש לא התחשק לי לסוע בפפקים להרצליה פיתוח.. אחרי שעה של פקק הושגה המטרה
עוגה כבר קניתי אתמול, סלט פירות הכנתי, 2 סלטי ירקות גם הכנתי, 28 בלונים סגולים (אין לי שמץ למה סגול, צבע יפה, לא?) עם הליום ובלון לב גדול כבר הזמנתי.. אמורה לסוע לאסוף ב 13:30. כל מה שנותר הוא לסיים לנקות ולארגן את הבית (למרות שאני כבר בשלבים של חצי עלפון - הזכרתי את זה שאני חולה?), לחכות למשפחה שאמורה להגיע בסביבות 18:00, ולקוות שהוא באמת יגיע ב19:00 כמו שהוא אמור (יש לנו איזושהי פגישה - שכמובן בטלתי אבל הוא לא יודע
).. זייהו. וואי, התעייפתי רק מלכתוב.

mimor2

New member
כל הכבוד!!!

נשמע מושקע ורציני להפליא! אוי לו אם לא יעריך את כל זה! ליומולדת הראשון של בעלי איתי קניתי לו ארגז כלי עבודה ענק כמה חודשים לפני היומולדת, החבאתי אותו כמובן, וכל פעם שהיה לי קצת כסף (הייתי עוד חיילת בחובה...) קניתי לו כלי עבודה כלשהו ושמתי בארגז. במקום להגיד לי תודה ענקית כשנתתי לו את זה, הוא אמר לי שאת כל הכלים כבר יש לו, ויותר איכותיים. אני לא צריכה להגיד לכן כמה לקחתי את זה קשה. (לפחות את הארגז הוא אהב ומשתמש בו עד היום - כבר 12 שנים!) וגם אח"כ, כל מתנה שהייתי קונה - "למה... לא היית צריכה, חבל" וכו'. אז הפסקתי לקנות! עכשיו לשמחתי הגדולה שלי לא מוותרת לו ומארגנת לי ימי הולדת כייפיים עם מתנות שוות - היא גוררת אותו לקניון לקנות לי ובוחרת דברים מקסימים! איזה כיף זה ילדה גדולה!!!

candy can do it

New member
באמת כייף=]

העיקר שיש מי שדואג לך!!! ואיזה לא יפה! פוי! ככה את טורחת וזה מה שהוא אומר?!? (האמת היא, שגם אני ממש ממש ממש לא יודעת לקבל מתנות
)

אמאבולי

New member
יווווו איזו משקיענית!!

וזה עוד לסתם יומולדת 28? מה תעשי ב-30??
כל הכבוד. הלוואי עליי חצי מהחשק. אצלנו גם אם קונים מתנה לפני היומולדת- זה נחשב מתנה. ואני לא קונה עוד אחת. (או לא קונה בכלל, אפילו ראשונה, גם זה קרה כבר... לא יפה.) העיקר שיהיה במזל, הרבה אושר, בריאות וזוגיות טובה!!!!

little s

New member
וואו, איזו משקיענית...

יש לי שבועיים לתכנן לאישלי, ואני קצת מתרשלת....

מזל טוב!

נשמע שאת מתכננת לו מסיבה מדהימה! אצלנו היה עכשיו יום הולדת 30, וכמעט לא עשיתי לו כלום. הוא החליט מה הוא רוצה בתור מתנה, ועדיין לא קנינו לו. אנחנו כאלה, הוא קצת יותר קיטשי ממני, אבל אני נעדרת קיטש כמעט לגמרי. גם כשניסיתי שהגדולה תשיר לו יום הולדת שמח בבוקר של היום הולדת, היא פרצה בבכי כי זה לא היה יום ההולדת שלה. תהנו במסיבה!

gina magniva

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

אלפיין מברוכ שיהיה מאושר ושמח בחלקו גם לחצי שי יש עוד שבועיים 31 מתחשק לי להשקיע הפעם.

candy can do it

New member
חיחיחי,

היום קצת פאדיחות, הייתה אמורה להיות לנו פגישה איפושהו היום ב19:00, רק בגלל זה סמכתי על זה שהחצי באמת יגיע הביתה, אז כמובן שבטלתי את הפגישה בלי שהוא ידע.. אבל מה ,ברור שהוא איחר, והוא מאוד מסודר, אז הוא התקשר לבחור עמו היינו אמורים להפגש ואמר לו שאנחנו מאחרים
מזל שכשבטלתי את הפגישה הסברתי למה.. חיחיחי היה בסדר בסה"כ, אני חושבת. רק שעד שהיום הזה נגמר כבר לא יכלתי לזוז
החצי אפפעם לא מראה יותר מדי התלהבות, מקווה שהוא נהנה.

למעלה