בוקר טוב!

בוקר טוב!

שלום לכולם! רציתי לדעת מה יוצאים עושים בפורים האם יש איזה מסיבת פורים מאורגנת ליוצאים? או שפורים זה סתם יום רגיל. תודה ויום טוב!

בשנה שעברה נסעתי לבני ברק

בתחפושת וממקום מחבואי בתוכה עקבתי ללא חשש שיזהו אותי על השינויים בישיבה ובעיר בכלל. כבמעין מסע שורשים נוסטלגי...

אתה נשמע לי חרדי

ובכל מקרה כן, יש מסיבה גדולה שמאורגנת ע"י עמותת הלל לכבוד תליית פרשנדתא (המסמל את הכפיה הדתית). כולל מטעמים והפתעות, ולמעשה סופשבוע שלם. פרטים ומיקום כמובן לא ימסרו לך פה.

justchip

New member
אני מבלה את היום בראיון לBU

אתה מוזמן להצטרף כמובן

מכיוון שזה השרשור הכי פחות מעניין..

'אתקע' פה את שאלתי. (אני שואלת הרבה שאלות בזמן האחרון... איך זה יכול להיות? אני כזאת משועממת? אין לי מה לעשות בחיים חוץ מלשאול? מה עובר עליי? למה??.................) ההקדמה: בשעה טובה ומוצלחת התרחבנו!! אני וחברתי (שותפתי לדירה) עברנו סוף סוף לדירה גדולה יותר, מרוווחת, (ויקרה יותר...) אחרי שנתיים בדירה מצ'וקמקת שעשינו לבעלים טובה ששכרנו מהם, הם לא היו מצליחים להביא מישהו אחר....
אין טוב מעצמאות. ואין מחיר לחופש. ו... ולשאלה: אין גז בדירה! דהיינו, אין בלונים. רכישת הבלונים האלו, או מאידך הצטרפות לגז הראשי - עולה למעלה מ1,500 ש"ח. ביקשתי מהבעל דירה לחבר אותנו, והוא התחיל ל'תרץ' לי שהוא לא חייב, כי ככה הוא הביא את הדירה, ואין לו חובה לרכוש בלונים. מישהו מכם יודע אם הוא חייב לשלם? ואם כן, יש לי על מה להסתמך? ו..... אם מישהו/י עובר דירה - נהיה לי שרירים בידיים מרוב 'סחיבות'... וגיליתי שאני טובה עם על מה שקשור בהרכבת ארונות, פשיטים, מברגים (חשמליים וידניים) ברגים מכל הסוגים, קירצוף..... אני בשמחה אעזור בתשלום..

גז בישול

גפ"מ (גז בישול) - באתר משרד התשתיות הלאומיות אם הבנתי נכון הרי שהתשלום הוא כפיקדון שיוחזר לאחר שתתנתקי מהם כשתעברי דירה. בכל מקרה ייתכן שיש הבדל במחיר בין חברום הגז (ראי בקישור הנ"ל קישור לקובץ אקסל של רשימת חברות הגז המורשות בישראל). קיימת גם אפשרות להשתמש בכיריים חשמליות (יש לזה יתרונות וחסרונות).

לא לשווא הוא חותם:

"האמור כאן אינו בגדר יעוץ משפטי, אלא מתן מידע ראשוני לא מחייב. עצה משפטית ניתן לקבל רק בהתיעצות פרטנית אצל עו"ד המתמחה בתחום." (-:

בתש1

New member
זאת הוצאה ש בעל הדירה

זה נשמע לי מחיר קצת מוגזם.. בכל אופן,החובה על בעל הדירה, גם אצלי היתה אותה בעיה,ובעל הדירה שילם על כך (חיבור תשתית וכו) אך תשלום הגז עצמו הוא על המשתמש..

ביררתי את זה...

יש גז מרכזי, ועלות החיבור הוא 1,500 ומשהו שקלים. והבלונים עצמם עולים גם 1,500 שקלים ואז 80 ש"ח מילוי כל פעם שנגמר לי...

justchip

New member
הי הראיון שלי בBU לא מעניין?../images/Emo46.gif

אני אולי אזכה לדבר עם זה שהגה לראשונה את התאוריה בדבר היות הרבוזומים והמטכונדריה מיקרובים עצמאיים שהשתלבו בתא האוקריוטי במהלך האבולוציה ואת קוראת לזה לא מעניין?

justchip

New member
זה יהיה בפורים

אתה לחלוטין לא עוקב אחר השרשורים החשובים באמת.

למעלה