בוקר טוב

בוקר טוב

עברתי עכשיו (או יותא נכון התחלתי) לעבור עכשיו על קישורי הפורום ומצאתי את האתר של פטריק דאשי וואו הוא מדהים הוא משכנע אותי יותר ויותר שאני צריכה יותר להשקיע בציור מודלים וללמוד עוד ועוד רישם (שדרך הגב התחלתי לאהוב...)הוא ענק הפטרירק הזה... אנשים תיכנסו לראות את האתר- פטריק הוא ההוכחה שצריך ללמוד רישום...

שכחתי לספר את מה שרציתי...

התקבלתי לבית הספר לאומנויות בירושליים (שידוע גם כבית הספר הטוב ביותר בארץ..) ואני הולכת כנראה ללמוד שם מה שאומר ששנה הבאה אני כמעט לא יהיה כאן, אבל אני אוכל להביא אחלה חומר גם עיוני למאמרים, וגם ציורים חדשים ומידע שאני אאסוף מ12- שעות יצירה בשבוע... (רגע קטן של השווצה...)

pXL

New member
מזל טוב יעל ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo70.gif

שמח בשבילך ומצפה כבר בקוצר רוח להנות מפירות הצלחתך
פיקסלון שאין לו בצלאל.

היי מזל טוב!../images/Emo49.gif

יופי יופי יופי!! שיהיה המון בהצלחה, בדיוק ראיתי השבוע כתבה שמדרגת את בית הספר הזה כאחד הטובים בארץ (עשיריה ראשונה) שיהיה לך בהצלחה ורק כיף! אפרת

pXL

New member
מותר (האדם מן הנפתלין)

למה אין בצלאל? כי עדיין אין. אולי יהיה ב- 2003 אם האלים המשגיחים עליי יתנו איזה פוש בכיוון הנכון, וגם איזה בקשיש קטן מתחת לשולחן לא מזיק. ואה, כן...גם כמה הטבות מיניות וחסדים בעלי אופי שאין להעלותו על שרת תפוז מחמת ההגינות ;)

oriel29

New member
בתור בוגר ביה"ס...../images/Emo140.gif

אני בטוח שמחכה לך תקופה נפלאה... בהצלחה..

zoe1111

New member
אה אז לא שווה ;)

סתם האמת שאני פשוט לא מכירה את השני.. בהצלחה

HackMachine

New member
אחותי...

... לומדת אנימציה בבצלאל.. היא ממש אוהבת את המקום (אני חושב) אני מקווה שתהיה לך שנה מוצלחת ומהנה!

למעלה