בוקר טוב -

בוקר טוב -

זוכרות את הכסא של ילדתי? אז זהו, אני חייבת לצפות בלכה - אני מחביאה את הכסא כדי שהיא לא תהרוס אותו וחבל לי בשביל מי עמלתי שעות אין ספור? אני יודעת שיאכט וארנישט היא המומלצת ביותר אבל לפי שרשור הלכה אני מבינה שהיא תשנה לי את הצבעים ואני ממש לא רוצה. מה לעשות? אולי לצבוע עם לכה אחרת המון שכבות? ואיך אני מנקה את המכחול? אם אני מחליטה לצבוע כמה שכבות אני הרי אצטרך את המכחול הזה כמה פעמים ובכל שיטה שניסיתי לא הצלחתי לשמור את המכחול באופן כזה שהשערות לא יידבקו אחת לשניה? תודה רבה

אסנת אבידן ../images/Emo140.gif

כל לאכה על בסיס שמן היא מעט צהבהבה מעצם היותה... על בסיס שמן !!! שינוי הצבעים מורגש (בקטנה...) רק על לבן ושאר צבעים בהירים. למיטב זכרוני, אין לך הרבה בהיר בכסא שלך כך שאת בסדר. היות והשימוש הוא מה שהוא - התעללות בידי ילדה צעירה (ואני משוכנעת שמקסימה ביותר) אני ממליצה בהחלט על היאכט ורניש !!! אין מה לעשות - לדעתי, זה עדיין הפתרון הכי נכון למצב בו רוצים לשמר עבודה בתנאים כאלה !!! בנוגע לניקוי המכחול אחרי לאכה שמן - הנה טיפ קטן: לאחר שאת מסיימת, עטפי את ראש המכחול בנייר כסף והכניסי לפריזר !!! אין צורך בניקיונות !!! בשימוש הבא - הוציאי מהפריזר וראה זה פלא - תוכלי להשתמש שוב, ושוב ושוב...

ענת תודה על הטיפ עם הלכה - שמעתי על

הטיפ הזה ומעולם לא ניסיתי עכשיו שאת ממליצה אני אנסה ללא חששות - תודה ובקשר לכסא יש בו המון צבעים פסטלים מקדימה

תסלחי לי שאני נודניקית אבל אני ממש

לא רוצה להתאכזב הקאתי את נשמתי בעבודה הזו - וזה כולל לילות רבים ללא שינה תודה תודה

אסנת מנסיוני כדאי מאוד

למרוח את הלכה בשכבה דקה מאוד על הצבעים הבהירים. במיוחד על לבן ותכלת שהופך למעט ירקרק משום מה . לאחר היבוש אפשר להוסיף שוב שכבה דקה נוספת. אני "פישלתי" עם מסגרת מראה וקערה תכולות ובהירות ונותרו עליהם סימני לכה צהובה. מבאס - אש. עכשיו אני שוברת את הראש איך להסתיר ....

קסמלי

New member
בוקר טוב יקירה

אכן יאכט ורניש תיתן גוון קצת צהבהב לכסא לפעמים זה דווקא טוב תלוי בעבודה ישנו חומר שנקרה אמייל קאר מורכב משני חומרים אשר צריך לערבב אותם בכמות זהה חזק מאוד נותן כיסוי שכבתי קצת זכוכיתי במראה )לא שביר) קונים את זה כשוג, כמות של 250 מל כל בקבוק בערך 60 שח יספיק לכסא שלך אני אוהבת לעבוד עם זה- לאכה מאסיבית וחזקה. לגבי דרך הצביעה אז במברשת ולא במכחול - יש בטמבור מברשות ב-5 שקלים - פושטיות רק לוודא שלא נשלפות מזה שערות. עדיף מברשת רחבה - 3 ס"מ טרפנטין זה החומר לניקוי המברשת או טינר לבן. מקווה שעזרתי קסם

רעיון

אני קונה מברשת משיער אמיתי ולא סינטטי. ואז כשסיימתי את השימוש אני מנקה אותו בסבון - שמפו - חופפת את שיער המברשת (כן, כן!!), ואח"כ כדי להיות שלמה עם עצמי, אני גם מכניסה לתוך כוס עם מים חמים לכמה דקות ואז מייבשת על אדן החלון. אגב - בעלי עושה עבודות גבס וצבע... (לא כתחביב אלא לפרנסה) וזה היה הרעיון שלו (אז מניסיון של בעל מקצוע).

תודה קסם את חושבת שבפעם

הראשונה שאני אשתשמש באמייל אני אצליח? הבנתי נכון? מורחים עם מברשת? והאם האימייל יכול להישרט? ואם כן אפשר לתקן? אוף כמה בעיות תודה לך אני מכירה את האפקט של האמייל אני מאוד אוהבת אותו אוהבת אותך יום מקסים

קסמלי

New member
אסנת מתוקה

המריחה של האמייל היא בדיוק כמו לכה - את שולטת בשכבה שאת רוצה המברשת היא על מנת לסיים את המריחה באותו יום בכל זאת מכחול על כסא (אורך הגלות) ברור שתצליח! אני אתכוונן לקראת יום חמישי להדגים לך אלא אם כן זה בוער בעצמותייך - קיפצי למים אישה - לא תפקששי מקסימום עשי לי טלפון ולא זה לא נשרט בדיוק כמו לכה - רק שימרי על שכבה עדינה וערבבי את הכמויות זהות בדכ ניתן לקנות שתי קוספאות בכמות זהה! אוהבת קסם

קסמלי

New member
טיפ נוסף

מברשות מכחולים להשרות שעתיים במרכך שיער מהול במים להוציא לשטוף במים ולהכניס לכוס כשהשיער למעלה על מנת שהשערות לא יתעגלו יתכופפו. קסם

בנבית

New member
אפרופו מכחולים...שאלה....

ענת אני בשוק מהרעיון שלך על לעטוף את ראש המכחול עם נייר כסף! טוב...אני אנסה!
ואנסה גם את הרעיון של קסם עם מרכך שיער! ....מעניין
ולשאלה שלי: יש לי שני מכחולים גדולים מס' 12 שמשרתים אותי בצביעה כבר שנים, הם מצויינים ודי יקרים ועכשיו השיערות של המכחול התקשו ונדבקו אחת לשניה במיוחד בחלק העליון וקשה לי לצבוע איתם יש דרך לפתור את הבעיה?

בנבית ../images/Emo140.gif

השרייה של כמה שעות במיים עם סבון (לא משנה איזה סבון, העיקר סבון נוזלי - יכול להיות גם סבון כלים) . יש בארטה כלי מיוחד שנועד בדיוק למטרה הזו - הוא שטוח ואפשר להשרות בו מכחולים בשכיבה על מנת שהשערות שלהם לא יתעגלו בקצה !!!

colargolet

New member
למה לא להשתמש בלכה על בסיס מים?

בריהוט לילדים הייתי בוחרת להשתמש בלכה על בסיס מים ולא בלכה על בסיס שמן מכיוון שהיא פחות רעילה. נכון שיש ללכות כאלה חסרונות, אבל נראה לי עדיף, לא? יש לכה על בסיס מים שמיועדת לפרקטים (לא זוכרת את השם, צריך לשאול בקומונת רהיטי קרטון) שהיא מאוד קשה ובעלת גימור מבריק. אולי עדיף להשתמש בה?

למעלה