בוקר טוב! אם אני לא טורח אף אחד לא טורח?! איך היה סופ"ש?
ש שמנה משגעת New member 14/1/07 #2 אבל ... אבל ... אני כן טרחתי ופתחתי בשבוע טופ ... הסופ"ש עברו נגמר לו מהר מידי מה איתך איך עבר לך הסופ"ש ?
אבל ... אבל ... אני כן טרחתי ופתחתי בשבוע טופ ... הסופ"ש עברו נגמר לו מהר מידי מה איתך איך עבר לך הסופ"ש ?
E EastGirl83 New member 14/1/07 #5 ../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם... הרבה זמן לא הייתי כאן... נחמד לחזור
א אגם מאוהבת New member 14/1/07 #6 סוף שבוע שלי היה..... איך לומר במילים פשוטות, כלומר שכולם יבינו... אז ככה היה חרא! על הפנים ואתם בטח שואלים למה?!
סוף שבוע שלי היה..... איך לומר במילים פשוטות, כלומר שכולם יבינו... אז ככה היה חרא! על הפנים ואתם בטח שואלים למה?!
A actress22 New member 14/1/07 #8 אחר צהריים טובים סופשבוע עבר מהר מידי, כמו כל סופשבוע..... השבוע התחיל מוקדם מידי, לפני שהספקתי להתכונן לעובדה שהוא מתחיל....אבל הסתדרתי איכשהו..... הולך להמשיך עמוס, אבל יהיה בסדר, אופטימיות זה שם המשחק.... אחלה שבוע שיהיה לכולנו.....
אחר צהריים טובים סופשבוע עבר מהר מידי, כמו כל סופשבוע..... השבוע התחיל מוקדם מידי, לפני שהספקתי להתכונן לעובדה שהוא מתחיל....אבל הסתדרתי איכשהו..... הולך להמשיך עמוס, אבל יהיה בסדר, אופטימיות זה שם המשחק.... אחלה שבוע שיהיה לכולנו.....