בוקר טוב.

בוקר טוב.

שאלה חשובה.מהם הדברים שמהם רצוי להמנע כדי למנוע התקפים?(כמובן חוץ מהקפדה על כדורים) אני חדשה בזה ושמעתי שצריך להפחית בקפאין וסיגריות.יש לזה בסיס?יש עוד דברים?תודה מראש.

תשמרי על

אל תשתי אלכוהול שינה סדירה מינימום 7 תתרחקי מפליקרים(אורות מהבהבים כמו שיש במועדונים) תהיי רגועה ותבדקי גם אם משחקי מחשב ומסכי טלויזיה עם תדירות גבוהה עובדים עלייך.

תראי

הזכירו טלוויזיה ומחשב, אני באופן אישי החלפתי את מסך הטלוויזיה והמחשב הרגילים במסכים שטוחים(LCD), 20 אינץ'(בטלוויזיה) ו-15 אינץ' במחשב. אם את רוצה למנוע התקף המלצה שלי(ושלי בלבד!),תעשי את ההחלפה הזאת.

באופן אישי

אני לא מעשן ולא שותה אלכוהול. אבל אם תסתכל פעם בעלון לצרכן(שמגיע עם התרופה), תראה אזהרות, ובין היתר כתוב בפרוש לא לעשן ולא לשתות אלכוהול וגם לא לנהוג חצי שעה אחרי לקיחת התרופה.

aerox

New member
אויש אתם ממש מגזימים...

חצי שעה אחרי לקיחת התרופה לא לצאת מהבית וזהו נו באמת.... וסיגריות מה קשור? לשתות אלכוהול אפשר כוסית קטנה של וודקה , או קצת בירה פעם בחודש..לא קורה כלום

הגזמה או לא?

לי נראה שמי שעושה אותנו חולים זה רק אנחנו אני לא מתכוונת לאנשים שאתמול הודיעו להם שיש להם אפילפסיה ולא יודעים ממה להיזהר ומה הכי נכון. כשמודיעים למישהו שהיה בריא לגמרי שמעכשיו הוא צריך לקחת תרופות עד הודעה חדשה כדי להמשיך לשמור על תפקוד רגיל זאת טראומה רצינית,אדם כזה יעשה הכל כדי לברר איתנו איך להקל על החיים שלו והכי חשוב איך לא להגיע חס ושלום לעוד מצב של התקף.

aerox

New member
אני חושב ...

שהכל זה נסיון בחיים , אם תלמד לקחת כדורים בזמן לא לפחד מהמחלה שהיא לא באמת מחלה . אם לומדים לחיות עם זה ולדעת לשים גבולות אפשר לחיות חיים מלאים . אחרי 5 שנים אני רואה היום אני מכיר את הגוף שלי מה טוב ומה לא כדוגמא : קולה עושה לי התקפים אני רגיש לקפאין , אני שותה כוס בירה פעם בשבוע , יוצא למסיבות אין לי בעיה . ושלל דברים מקומות עבודה רואים אותך כאדם שרוצה לעבוד הם לא יגידו לך לא , להיפך יפתחו לך דלת אם תראה נוכחות שאתה לא מפחד מכלום והתמודדות בכל אופן שוב אני יגיד ויגיד כל הזמן מאפילפסיה אין מה לפחד יש תרופות יש מיקסים אני לא מדבר על חריגה אני מדבר על אפילפסיה שאפשרי להשתלט עליה באמצעות תרופות . שבת שלום - aeox

למעלה