בוקר טוב

שירשיר77

New member
בוקר טוב

אז עברו להם כמעט שבועיים אחרי הלפרו' (עכשיו אני מרגישה חלק מהחברה' שכותבות בקיצור כזה כאילו...
) ואני אמורה לחזור אחה"צ לעבודה... לא חישבתי נכון את השבועיים החלמה איזה מבאס... טוב אני חוזרת בהדרגה לפחות. בכל מקרה, מצבי ממש השתפר, הבטן חזרה כבר לפני כשבוע למימדיה הטבעיים, ירדתי קצת במשקל עקב כל הבלגנים, עדיין ללא כאבים למעט כאב אם אני נוגעת בחתכים הקטנים או בטבור (לא נורא, יעבור...), יש עדיין דליפה של כל מיני נוזלים אך בשיפור לעומת לפני שבוע, החלק הקשה נראה כבר הרבה מאחור, איזה כיף! מה שכן נראה לי שקבלתי מחזור היום, הוא הקדים לי בשבוע ויומיים. זה נראה כמו מחזור (יש דימום מאד פרשי כזה, אדום אבל גוון קצת שונה לעומת המחזורים הרגילים, האם מישהי ראתה גם שינוי בצבע? האם גם לכן הקדים המחזור אחרי הלפרו'? יש לציין שהמחזור אם זה אכן מחזור מרגיש מוזר, לא כואב לי ???????????????!!!!!!!! יש תחושה של מחזור אבל אין את הכאבים, אני מקווה וקצת חוששת לדעת איך יהיה בהמשך היום אבל כרגע, נראה שהשטח פנוי
, אם זה באמת ככה אני שולחת זר לסוריאנו...
אשמח לדעת איך היו המחזורים שלכן אחרי וגם... קצת מפחדת לשים טמפון כי כל העניין היה שם בנרתיק... נראה לי שגם אתקשר למרפאה ליתר בטחון... בהצלחה לכל מי שאמורה לעבור ניתוח השבוע נראה לי מעיני האחת ואליסהב !!

../images/Emo140.gifשבוע טוב

שמחה לשמוע שהכל חוזר לעצמו. לדעתי לחזור לעבוד זה מצויין עכשיו. לגבי הדליפות תאמני את השרירים הרלוונטים (לפעמים אחרי ניתוח יש מצב של רפיון שרירים) קצת אימון (כיווץ והרפייה) אם הגוון של הדימום הוא כהה יותר זה דם ישן ולא אמור לכאוב. וכן לפעמים אחרי ניתוח המחזור מקדים ולפעמים מאחר לדעתי זה עניין של הלחץ בו היית שרויה במהלך התקופה. ולדעתי את יכולה להתחיל לבחור זר לסוריאנו (אבל אם זה מחמיר כמובן להתקשר לרופא).
לא לשים טמפון
לא מומלץ ובהחלט בהצלחה לכל מי שאמורה לעבור ניתוח השבוע

לא טמפונים!

לא מומלץ בפרט עם אנדו. שמחה לשמוע על השינוי המבורך
שימשיך רק ככה

yaelma1

New member
בשום אופן לא טמפונים!

אל תשימי טמפונים בשום אופן. זה לא טוב, לפחות ככה אמרו לי. לגבי מחזור דקה אחרי הניתוח זה התחיל אבל לשם שינוי בלי כאבים וזה היה ה-ר-ב-ה זמן. הכאבים והחום התחילו כמה ימים אחרי הניתוח בגלל דלקת אז כדאי שתשימי לב שאין לך חום וכאבים ואם יש כאלה לא לבזבז זמן וללכת מיד למיון נשים. רפואה שלמה.

שירשיר77

New member
טמפונים

אתן מתכוונות לא לשים טמפונים כרגע בגלל שאני אחרי הניתוח או באופן כללי לא מומלץ למה? האמת שאחרי כשבוע וחצי עם תחבושות כל הזמן בשל הדליפות, אני מתקשה לחשוב על המשך שימוש בתחבושות, זה ממש לא נוח ולא נעים לי שם... ל-yaelma1 - באמת היה לי מעט חום בהתחלה אבל הוא לא התפתח לכלום למזלי...

ha1231

New member
לא מומלץ טמפוני בכלל ואחרי ניתוח

בפרט, עדיף שהדימום יצא החוצה. אני לא יודעת איך את יכולה להשתמש בטמפונים עם אנדו' אני זוכרת שכשניסיתי להשתמש בטמפונים הכאבים היו בלתי נסבלים הרגשתי עוד יותר לחץ מכל הכיוונים.

למעלה