בוקר טוב

מלאור

אז היתי בראיון ,הפורום כידוע לכולם ישנוני , אומנם עלמה פולניה הצליחה לעורר אותו קצת , אבל כולם חזרו לשנת חורף ,כשנגמר הויכוח הדבלי , הפורום מועמד לסגירה במידה ולא יהיה פה יותר תגובות , עצוב לי ,וגם הרבה עזרה מתפוז לפרסום הפורום אין . את התשובה אקבל לאחר שתרואיין גם משי , מאחר והיתה לה בקורת והמון רצון , הצעתי לה לקחת את הניהול , אני לא זקוקה לתואר מנהלת , רק רוצה בקיומו של הפורום כפורום תוסס , ואשמח אם משי תקבל את הניהול , ואסיע בידה .. כרגע מציעה שנחשוב ביחד כיצד מפרסמים את הפורום ? כיצד מענינים את האנשים בפורום ,שירצו ויסתקרנו לראות מהקורא פה? לא צריך להיות מנהל בכדאי לרצות לעשות למען קידום הפורום , שבת שלום ..

מלאור הורדת הכוכבית

כל פעם אחרי כבויי המחשב , כשאת נכנסת להודעות ומופיעה כוכבית כנסי להחלפת שם רשמי שם וסיסמה . אצלי זה עבד מקווה שגם אצלך יעבוד !

פרסום לפורום

למה תפוז לא מוכנים לעזור בפרסום הפורום כדי למשוך אליו עוד כותבים? זה לא האנטרס שלהם או שמא הם מעדיפים שהוא יסגר? בזמנו פניתי אצלנו לעורכת מדור היחסים והיא פרסמה מכתב של אחת הבנות אצלנו. וזה בהחלט עזר להביא עוד כמה מצטרפים חדשים. כמו כן, אצלנו, בדף הקהילות הראשי, יש פרסומות מתחלפות לפורומים ו קטעים ש"שווים ציטוט", וזה בהחלט עוזר להכניס למודעות פורומים שלא כל אחד יודע שהם קיימים. אבל כמובן שזה לא תלוי רק בתפוז. זה תלוי גם בכם. מחזיקה לכם אצבעות. בהצלחה.

meshi4

New member
אכן......היה כאן ויכוח דבילי

מילא אם מביעים דיעה על דרך התמודדות שאנשים בוחרים.אבל למה לשרבב ולהביע דיעה לגופו של אדם..זה הרסני לכל פורום.

בוקר טוב

גם היום ניתן לתלות כביסה! ללכת לים ! מחר החורף חוזר , אולם, רוב המים מקבל מישור החוף , נקווה שהפעם העננים יורדו גשם צפונה בכנרת . היום נוסעת לשמוע בתפוז את הצעתם לגבי ניהול הפורום .. מצרפת שיר ,איזה עולם נפלא ,של סצימו הגדול ,כך אני חשה היום ,

meshi4

New member
../images/Emo45.gifעלמה.....את צודקת

פורום תלוי בהשתתפות עירנית של אנשים. נדמה לי שבתפוז ככל שהפורום תוסס ....הוא מקבל פרסום בדף הראשי עם הקטע " ששווה ציטוט".ככה התודעתי לפורומים [מסקרנות של הדף הראשי]

../images/Emo140.gifעלמה יקרתי

בפגישה דרשתי שיפרסמו את הפורום .. וברגע שיבחר מנהל יהיה פרסום .

למעלה