בוקר טוב!

Joy107

New member
בוקר טוב!

עוד קצת קצת נגמרת לה משמרת לילה ארוכה ומייגעת. מתכוונת לישון לפחות עד 12:00 בהנחה שהילדים יתנו לי...

MiAdi

New member
שבת גשומה וכייפית ../images/Emo183.gif

סוף סוף הגיע הגשם לבאר-שבע!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף

Joy107

New member
כן...../images/Emo9.gif

ישנתי מרבע לשמונה עד רבע לאחת!! מרטין היה עם הילדים אצל ההורים שלי, באחת הוא אסף אותי ונסענו לחיפה ל"חג של החגים". היה מאוד נחמד, ראינו את ההופעה של טריו אינדיו (הלהקה שהיתה אצלנו בחתונה) אכלנו כנאפה וראינו המון סנטה קלאוסים קטנים... היה כיף!

ic11

New member
טריו אינדיו

איזה יופי!!!לפי מה שמעתי,טריו אינדיו התפרקו מי זמן לשני להקות,שניהם באותו שם "טריו אינדיו" .אחת בניהול של הבחור עם הזקן (קלאודיו)השנייה בניהול של הבחור ג'ינג'י .איזה מי שניהם ראית?או ניגנו בחתונה שלך?

גרי רשף

New member
למיטב ידיעתי- ההרכב נזיל..

ההרכב כל הזמן משתנה בהתאם למי שזמין באותו זמן להופעה. הייתי פעם בהופעה של טריו אינדיו בה הם היו ארבעה..

ic11

New member
לגרי

הם ניפרדו לשניים,אני יודעה מי מקורות טובות טריו אינדיו,של הבחור עם הזקן,מנגנים בים השישי הקרוב ,במסיבה סילבסטר בקבוץ רמת הכובש

גרי רשף

New member
אז בוא תעדכן אותנו..

היו שם שני מוזיקאים בשם קלאודיו: קלאודיו זוּבּר (בעיקר מחלל) וקלאודיו כהן-טאריקה (מנגן על המון כלים).

Joy107

New member
Claudio

אני שמעתי שהם נפרדו לשתי להקות, אבל אנחנו נשארנו עם הלהקה המקורית... קלאודיו, שבסוף החתונה כשבאנו להגיד תודה רבה, אמר לנו - אם תוך שנה אתם מזמינים אותי לברית, אני בא כתקליטן בחינם. לקחנו אותו ברצינות....
ואחרי עשרה חודשים התקשרנו.. הוא עמד במילה שלו, ולא רצה לקחת כסף! ורוצים לשמוע למה דווקא הם היו בחתונה...? כשנתיים לפני שהכרתי את מרטין, הייתי בהופעה שלהם ושמרתי את כרטיס הביקור באוטו. בפעם הראשונה שנפגשתי עם מרטין, באתי לאסוף אותו מתחנת הרכבת וכשהוא עלה לרכב וראה את כרטיס הביקור (שהיה כתוב בספרדית) שאל אותי מה זה. ספרתי לו שהתלהבתי וכו' וכו' וששמרתי את הכרטיס כי אני רוצה שינגנו בחתונה שלי. מרטין, bien canchero... הבטיח לי שיביא לי אותם לחתונה. (להזכירכם, הוא היה חודש בארץ, ואחרי 10 דקות שהכיר אותי) צחקתי מאוד, חשבתי הוא קשקשן אבל יום אחרי שחזרנו מארגנטינה הוא התקשר אל קלאודיו שיחד עם הנגנים שלו ועם המון צחוקים, עשה לנו חתונה מדהימה. מצטערת שיצא ארוך, סתם נעים לי להיזכר...

ic11

New member
נכון!!!!

טריו אינדיו של קלאודיו מופעים ביום שישי בקבוץ רמת הכובש מסיבת סילבסטר בסיגנון לטיני

למעלה