בוקר טוב

אליסהב

New member
בוקר טוב

שלום לכולכן אני קוראת סמויה של הפורום כבר הרבה זמן והחלטתי שהגיע הזמן "לצאת מהארון" ולהצטרף באופן רשמי. קוראים לי שרית, אני בת 26, גילו לי אנדו' (באופן מקרי לגמרי ואני רק יכולה להאשים בכך את רופא הנשים הקודם שלי שאם קצת יותר רצון היה מאתר את זה קודם אבל זה כבר סיפור אחר) לפני כשלוש שנים על השחלה השמאלית ובעקבות גדילה משמעותית (אמנם במ"מ) תוך חודשיים עברתי ניתוח לפרוסקופיה אצל פרופ' דיקר (שיש לי רק מילים חמות להגיד עליו) שלאחריו המשכתי עם הגלולות והמחלה לא חזרה. לפני כשנה בעקבות כתבה בעיתון הגעתי לד"ר סוריאנו (שאגב בהמתנה אליו פגשתי אחת מהמשתתפות של הפורום הזה שבעקבותיה התחלתי לקרוא כאן). ד"ר סוריאנו המליץ לי להיכנס להריון מיידית, רעיון שעל הסף שללתי אותו כי לא כ"כ התאים לי בזמנו אבל ככל שחשבתי עליו יותר הסכמתי ביחד עם בעלי שאולי הוא באמת צודק ובאמת לא כדאי לחכות עד שיתאים לנו, הלכתי לקבל ייעוץ אצל פרופ' דיקר שתמך בקביעה של ד"ר סוריאנו, הפסקתי את הגלולות והתחלנו לנסות. לפני כשבועיים, אחרי שנה של נסיונות לא מוצלחים (למרות ווסת סדירה, ביוץ וכו') התחלתי לסבול מכאבים נוראיים (!) בבטן התחתונה והחלטתי שזה הזמן לחזור לפרופ' דיקר ולגלות מה קורה. אתמול הסתבר שאחרי שנה ללא גלולות, האנדרו' הרימה את הראש שלה שוב, הפעם על השחלה הימנית בגודל של 5.5 ס"מ ועוד שבועיים לפרוסקופיה שמיד אחריה טיפולים בכדי להיכנס להריון. מיותר לציין שאני די בהלם אחרי אתמול, לא ציפיתי לתוצאה הזאת וקשה לי לחשוב שחזרתי לאותו המקום כמו לפני 3 שנים ולדמיין את העתיד ואת הדרך שאני יודעת שאני הולכת בה (למרות שאני חייבת לציין שבתוך תוכי ידעתי אבל הדחקה והכחשה הן מנגנונים חזקים
) אז זהו, זה הסיפור שלי לפתיחת היום. שיהיה לכולן יום טוב

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה אליסה ../images/Emo140.gif

שמחה שהחלטת להצטרף
טופלת ע"י שני רופאים מצויינם, אך אף אחד מהם אינו רופא המתמחה בפריון ולכן יש מקום לעבור לרופא עם מומחיות מוגדרת לנושא. אין ספק שבהיותך עם אנדומטריוזיס את צריכה השגחה ומעקב צמוד של רופא פריון וזה קצת לא אחראי בעיני לשלוח אותך לנסיונות של שנה שלמה... ברור שבמצב כזה האנדו' יכול להרים את ראשו וחבל שכך קרה. ממליצה לך בחום, לאחר הלפרוסקופיה, לפנות במיידי לרופא פריון שידע לתת לך את הפרוטוקול המתאים ביותר, חבל יהיה אם תטופלי לא נכון ותוצאות הניתוח ירדו לטימיון בשנית. מאחלת לך המון הצלחה ואת יותר ממוזמנת להפוך פעילה ב
החם שלנו.

אליסהב

New member
../images/Emo51.gif

היי רומינה, אף אחד לא שלח אותי לשנה של נסיונות עם עצמי. המחלה היתה בנסיגה ואני זאת שהחלטתי על דעת עצמי שאני לא זקוקה לליווי ושהכל יהיה בסדר. כבר אמרתי שאני מומחית בהדחקה ובהכחשה? הקיצר, הגיע לי ועכשיו אני משלמת על זה ובגדול. ההמלצה שלך זאת בדיוק ההמלצה של פרופ' דיקר וככה אני מתכננת לפעול. לגבי רופאים - יש במקרה המלצות? (אני בכללית)

אליסהב

New member
תודה רומיה

אבל יש לי איזו טראומת ילדות מהבי"ח הזה ואני מנסה להימנע מלהגיע אליו
האמת שאני עדיין בשלב של ההלם מהניתוח העתיד לבוא ורק לאט לאט מתחילה לעכל את כל נושא הטיפולים וכו'. נראה לי שרק אחרי הניתוח אני אוכל להתחיל להתעסק בזה ביותר רצינות, לבדוק רופאים וכו'. מובן, נכון?

galim29

New member
רוצה לחזק אותך../images/Emo24.gif

אליסיה יקרה. מצטערת שלמוע שאת מרגישה ככה. לא פשוט בכלל. רק יכולה להגיד לך שאנחנו פה לת לך את כל התמיכה שתבקשי, לחזק את ידייך ולהתפלל יחד איתך שנשמע בשורות טובות.. קודם כל מה שחשוב זה שתטפלי בעצמך, תעברי את הניתוח, תחלימי כמו שצריך ותמשיכי לנסות בלי להתייאש... אני מאמינה בלחשוב חיובי ומחזקת אותך... שיהיה בהצלחה ועדכני אותנו. אל תחזרי להיות סמויה...

אליסהב

New member
תודה

אני שמחה שמצאתי מקום שבו מצליחים להבין אותי ואת מה שאני עוברת. מנסה לשמור על אופטימיות ולחשוב חיובי. אני יודעת שזה רק יעזור. ושוב תודה

galim29

New member
בשביל זה הפורום קיים../images/Emo8.gif

כולנו פה אחת עבור השניה. מחכות לשמוע עדכונים על מצבך. אל תיעלמי לנו...

../images/Emo140.gifברוכה הבאה

גם אני בזמנו עברתי ניתוח אצל פרופ' דיקר והייתי יותר ממרוצה.

טל249

New member
גם אני אובחנתי ונותחתי אצלו

את באמת בידיים טובות ! רופא פשוט מדהים ! בהצלחה בהמשך

למעלה