בוקר טוב..

יש לך נידודי שינה?

כי אני עירה כאן הלילה... רוצה כוס קפה? אני לא. אני שותה מיץ עשב חיטה...היית מאמינה?

שברירי מחשבות

תהיות מחכה אופטימית שותה מיץ עשב ומקשיבה לרדיו 103FM, מחליפה תחנות אולי יהיה איזה דיבור חכם בלילה שלכם..אבל שומעט פטפטת ברשת.. אז סתם עוברת מערוץ אחד לשני..אולי יהיה איזה שיר נחמד. תוחנת ירקות באמצע הלילה שלכם..ערב רק שלי..ושרה לי עם הרדיו. הירהורים לקראת הבוקר. נידמה אסור כלום אחר כך כמה שעות... עינוי נפש הם עושים לי..כוססססססססססססססססססססאמו..מותר להגיד? דינה תמחלי לי.

בוקר אור מיכלי

עדיין עם העשבים??. :-} אני עם קופאין וניקוטין.......שילוב קטלני :-} כן...נדודיי שינה...מחשבות...

מיכלי מיישרת קו

שלשום סגרתי ששה חודשים בלי סגריות. שלשום בדיוק התחלתי גם לרוץ על הטרידמיל. אפ פעם לא הצלחתי. עכשיו כבר 25 דקות..לא טוב? הקפה גם הלך..פעם 10 כוסות ביום, היום בקושי שלוש כוסות..כבר לא עושה לי את זה. זה מה שניקרא שבירת הרגלים רעים. כוסססססססססססס אמו הלך לי טעם החיים הלך. זה כמו להיות נזירים.. מה שווה להאריך חיים שאין טעם לחיים כבר..מכלום כבר. לא שותה..לא מעשנת..טוב שיש חבר מהצד..

../images/Emo6.gifמשו לצחוק ממנו

אישה אחת נכנסה לבית מרקחת וביקשה ציאניד "למה לך ציאניד?" שאל אותה הרוקח .. " אני צריכה להרוג את בעלי" היא ענתה לו בשקט .. " תגידי, נפלת על הראש? להרוג אותו? את רוצה לסבך אותי? שנכנס שנינו לכלא ? ובכלל, מה פתאום להרוג? אולי תיקחי אותו לייעוץ ? " האישה, בלי לומר מילה, הוציאה סט תמונות מהתיק שלה, בה נראה בעלה יחד עם אשתו של הרוקח בתנוחות, איך לומר, "יצירתיות" ...... " אה" אמר לה הרוקח, "למה לא אמרת שיש לך....... מרשם" !!!!!!!!!!! --

מגשימה1

New member
בוקר נהדר לכולנו ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אמאל'ה איזה קוררררררררררר.....................

מגשימה1

New member
אני רוצה לישון ../images/Emo199.gif

אבל יש הנחת תפילין לבן של בת-דודה שלי והבטחתי לבוא , אבל למה בשעה כזאת? למה בקוררררררררררררררר הזה? עכשיו אני אתחמם עם הקפה , נשאר לי חוואייג' מאיזה תימוני אחד שלא שותה קפה בלי חווייג'

יאפ.......

אחריי 200 כוסות קפה.. המון עשן...יותר מדיי שאיפות.. 40 טיפות אופטלגין.. המון לחלוחיות בעיניים..ששטפו את הכל.. וזהו. הכל נגמר .. בוקר אור עולם חדש שלי..

ורד 3

New member
יופי לך !

אני כבר בשלישי כי חייבת להתעורר ....אחרי לילה של שימורים....... היה נחמד להרגיש כמו סרדין מחוץ בתוך קופסה.....אחד בועט השני חלם חלום רע..... קיצר צריכה משהו מתוק כדי להתעורר לגמרי .....והזמן עומד מלכת....וקררררררר לי .....

מטוסים וחידונים ב-../images/Emo43.gif אנשים

לפני 103 שנים ביצעו האחים רייט את הטיסה הראשונה, ועכשיו זו ההזדמנות שלכם לשאול אותם הכל! בפורום חובבי תעופה מארחים את שני האחים הכי מעופפים בהיסטוריה, ואתם מוזמנים לשרשר את כל מה שתמיד רציתם לדעת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1151&msgid=90873364
פורום משינה עורך חידון מיוחד לכבוד החנוכה. רוצים לזכות בפרסים שווים? בואו להשתתף בחידון. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=333&msgid=90842034 ערוץ חדש ב FLIX - ערוץ "הידברות" הערוץ מכיל סרטונים בנושאי יהדות, מדע ,קבלה ומיסטיקה יהודית. מטרת הערוץ להגיש בפני כל אדם את גישתה האוהדת והמדריכה של היהדות בכל תחום ולהעניק כלים ועזרים בכל התמודדות חשובה בחיים. לצפייה הקליקו כאן http://www.flix.co.il/channel.asp?c=45

למעלה