בוקר טוב

DreamCatcher85

New member
בוקר טוב

בוקר טוב לפורום...אני די מבואסת. אני וחבר שלי כמעט 4 חודשים ביחד, כיף לנו והזוגיות מעולה. חוץ מ...דבר אחד. אנחנו לא ממש ישנים יחד. אני קשורה למיטה שלי וקשה לי להירדם אצל אחרים, זה היה כך מאז ומתמיד. רק בצבא הצלחתי להתגבר על זה, העניין הוא שבצבא בקורס הייתי עייפה רצח ואז כבר לא היה אכפת גם לישון על אבנים. לא יודעת מה איתכם, אני לא מסוגלת לישון מחובקת עם מישהו וצריכה את הספייס שלי במיטה, והאופציה לישון אצלי בבית נפסלת- זו מיטה וחצי יחסית לא נוחה לשניים. מתחת לבית שלו יש חבורת תרנגולים שמקרקרים כל הלילה ובנוסף הבית שלו ממוקם באיזור שאת כל הנחיתות בנתב"ג שומעים, ושומעים אפילו די טוב. זה מפריע לי, וכשישנתי אצלו לא הצלחתי לישון בגלל זה ופשוט הסתובבתי לי בבית וחיפשתי תעסוקה עד שהייתי ממש גמורה מעייפות ונרדמתי. ראינו אצלו היום סרט ותיכננתי להישאר לישון, ואכן נרדמתי לאיזה 3 שעות, עד שהתעוררתי. לא נוח לי שם, זו דירה קרה, הוא גר לבד ולא ממש טורח לנקות או לסדר אותה, ולי בתור אחת שבאה מבית שאפשר לאכול בו על הרצפה, קשה עם זה. אפילו להתקלח קצת מגעיל אותי כי המקלחת נראית לא נקיה בעליל. ולא, אני לא סטרילית, אבל אני כן רגילה לסטנדרט מסויים של נקיון. דיברנו על הנושא הזה והוא לשמחתי כן לקח כמה דברים לתשומת לבו, אך עדיין.. לפני כמה שעות, כשהתעוררתי סופית אצלו, הוא הרגיש שאני מסתובבת במיטה ורציתי פשוט ללכת הביתה. הוא שאל אותי בנימה ביקורתית כזו אם אני חושבת שאי פעם נוכל לישון יחד. התפתחה שיחה לא נעימה כ"כ, שאמרתי לו שקשה לי להירדם שם מסיבות אלו ואחרות, ושלא ילחץ עלי בנושא הזה כל הזמן כי הוא מעלה את זה המון. הוא אמר שזה משהו שמוסיף המון לקשר (ואני מסכימה), ושכנראה זה לא חשוב לי כמו שזה חשוב לו. אני מרגישה אשמה, העניין הוא שבאמת קשה לי אצלו. מה עושים במקרה כזה?
סורי אם עשיתי טרגדיה מזבוב, פשוט אני מתהלכת עם תחושה לא נעימה כל הזמן שמשהו לא בסדר בי ושזה לא פייר שאני עושה לו את זה, והנה היום זה עלה שוב ובצורה לא נעימה. תודה מראש לעונים..

elena20

New member
מבינה אותך, גם לי נורא קשה להירדם

במיטה שהיא לא שלי,וכשאני ישנה אצל חבר שלי אז גם לא הכי נוח בעולם,אבל מתרגלים,תוסיפי לזה שהוא גם נוחר
,אבל זה באמת כמו שאומרים צרות של עשירים. בקיצור הלוואי ואלה יהיו הצרות היחידות במערכת יחסים שלכם

אני ככ מזדהה איתך

גם לי יש את הבעיה הזאת ופעם האחרונה שהיה לי חבר וכל פעם שהייתי נשארת לישון לא ממש ישנתי מכל מיני סיבות וגם כי הוא נחר
ויש לי שינה די קלה.. אבל אני מאמינה שכשיגיע האדם הנכון בשבילי - זה דברים שישתנו.. כי אצלי יכול להיות חלק מהסיבה של אי ההרדמות נבע מזה שידעתי שאנחנו לא מתאימים. אבל מי יודע..

שינה משותפת ../images/Emo29.gif

לחבר שלי יש מיטה וחצי, ואומנם אני לא בדיוק שמנה, אבל הוא די מלא ושנינו מסתדרים נפלא לישון ביחד, ויש לו בית ספר מתחת לבית אז תמיד יש ילדים שבאים מוקדם לשחק במגרש של הבית ספר- פשוט לומדים להתעלם מזה שקצת לא נוח או שיש רעש ומתגמשים- אין מה לעשות... השבוע זה נראה לי הפעם הראשונה או השניה בכמעט שמונה חודשים שאני עם בן זוגי שלא ישנתי אצלו וזה ממש חסר לי ולמדתי להתרגל למיטה שהיא לא זוגית אלא מיטה וחצי, ולמדתי להתרגל לרעש שיש בבית שלו ומחוץ לבית שמעיר אותנו. ואני גם כמוך תמיד התקשיתי לישון אצל חברים/ות שלי ורק בצבא השתחררתי מזה... פשוט תנסי להתגמש ובסוף תתרגלי ותראי כמה כיף יכול להיות לישון ביחד גם אם יש כמה דברים שמפריעים לך.

ChulChul

New member
אל תרגישי רע

לי לקח בסביבות חודש של נסיונות לישון אצלו וכשבאתי לישון פעמיים בשבוע לפחות עד שנרדמתי טוב וגם אחרי היו נפילות ולילות ללא שינה. המזל שלי הוא חבר שלי שגם אם אני מעירה אותו בלילה מעצבנות ותזוזות של חוסר שינה. הוא מרגיע אותי נשאר איתי ער קצת לפעמים או מחבק אותי שאני ארגע וארדם. הוא. הוא מעולפ לא התעצבן על זה שהערתי אותו. בגלל התחושה הטובה שהוא השרה אלי למדתי לישון שם והיום אני ישנה יותר טוב מאשר בבית

תגובה

קודם כל, אפשרי שתקני מטה. אפשרי גם לקנות מזרונים ולישון עליהם על הרצפה. חוץ מזה, עליך להחליט מה את רוצה. מה שחשוב בקשר הוא התקשורת הרגשית והמתענינת. השתדלי להשקיע בקשר ככל שתרצי, וכשתחליטי תישני אתו.

BlackUnicorn

New member
אולי בפעמים הראשונות באמת

לטייל כל היום כדי שכשתחזרו תהיי עייפה נורא ואז יהיה לך יותר קל לישון? אולי לנסות להירדם עם מוזיקה מרדימה (הסגנון שמתאים למדיטציה וכאלו), ושהיא תמשיך להתנגן כך שאם יהיו רעשים אחרים אולי לא תשימי לב? אופציה נוספת, לא הכי נחמדה אבל אפשרית - לקחת מלטונין - שזה ההורמון במוח שאחראי על השינה. לוקחים שעתיים לפני וישנים כמו ילדים קטנים :) לא ניסיתי אבל שמעתי שזה טוב ולא ממכר.

היי מורן !

את לא יכולה להציע לקחת הורמון שינה למישהי שאת לא יודעת אם יש לה בעיות שינה אמיתיות או סתם לא נוח לה לישון אצל החבר. עד כמה שידוע לי, הורמון השינה ניתן לאנשים שיש להם מחסור באותו הורמון שינה והוא ניתן לאחר בדיקות מעמיקות ומקיפות במעבדת שינה.
זהו, רק רציתי להא(ע)יר קצת על תשובתך ..

BlackUnicorn

New member
אני שמעתי שנותנים אותו לכל

מי שיש לו בעיות שינה ולא לאחר בדיקות מקיפות, אבל אני אשאיר את זה להחלטת הרופאים :)

למעלה