בוקר טוב

בוקר טוב

תרנגולת וסוס שיחקו ביחד בחצר האסם, לפתע הסוס נפל לתוך בור. הוא צעק לתרנגולת "לכי לחוואי, הצילי אותי, הצילי אותי !!!" התרנגולת חיפשה את החוואי אך לא מצאה אותו. היא נכנסה למכונית ה- BMW של החוואי ונסעה לכיוון הבור, קשרה את הסוס בלאסו, חיברה אותו לרכב ומשכה את הסוס החוצה. הסוס אמר לה "תודה רבה, תודה רבה, אני חב לך את חיי". כמה ימים אחר כך, שיחקו שוב שניהם והפעם התרנגולת נפלה לתוך הבור. היא אמרה לסוס "עזור לי ! עזור לי ! לך חפש את החוואי !!". הסוס אמר לה, "לא, לא, לא, אני חושב שאני יכול לחלץ אותך". הסוס התמתח מעל לבור ואמר לתרנגולת "תאחזי בפין שלי". התרנגולת החזיקה בפין של הסוס, הסוס התמתח אחורה, וכך הציל את חיי התרנגולת. אז מה מוסר ההשכל מסיפור זה ??? (יאללה, נסו לנחש….) דפדפו למטההה "if you have a dick the size of a horse you don't need a BMW to pick up chicks"

רiנה

New member
בוקר טוב לכולם ויום הכי כייפי ונעים

soofgania

New member
בוקר נפלא לכולם../images/Emo96.gif

חיוכון לבוקר נפלא זה<על מי אני עובדת?איזה בוקר נפלא?רוצה לישון!!!
> בנצרת עלית בשכונת וילות גר משה כהן שהחליט לשפץ את ביתו. עבדאללה שכנו החל בשיפוץ ביתו מיד אחריו. משה קנה ריצוף כחול עבדאללה קנה ריצוף כחול. משה קנה אסלה וורודה עבדאללה קנה אסלה וורודה . משה קנה אהילים מקש עבדאללה קנה אהילים מקש. משה קנה חלוקי נחל לכניסה, עבדאללה קנה חלוקי נחל לכניסה. לאחר כחודשיים משה יוצא ב 7 בבוקר להביא את העיתון מתיבת הדואר ורואה מעבר לגדר את עבדאללה. "בוקר טוב עבדאללה! בוקר טוב משה! מה חדש?" משה:" אני החלטתי שאני מוכר את הווילה שלי. אני מבקש 169000 $" עבדאללה :" גם אני מוכר את הווילה שלי. אני דורש 210000 $ !" משה מחייך ואומר: "לא יכול להיות. הרי כשאני שיפצתי אתה קנית את אותם פריטים בדיוק. כלומר הבית של שניינו שווה בדיוק אותו מחיר. איך זה שאתה חושב לקבל יותר ממני ומבקש 210000$! ?" עונה לו עבדאללה : "לך יש שכן ערבי,לי אין|!"....

soofgania

New member
משו מגניב../images/Emo8.gif

בשתי התמונות כאשר מסתכלים ממקומך הטבעי ליד המחשב ניתן לראות את האישה הכועסת משמאל והרגועה מימין אבל אם תתרחק בערך 3 וחצי מטר מהמחשב ותסתכל שוב תראה את ההפך!! הכועסת נמצאת בימין והרגועה משמאל....אשליה מדהימה... שימו לב, תתרחקו 3 מטר - זה באמת עובד... מגניב לאללה... *לא לשכוח לפני כן להגדיל ת'תמונה

למעלה