בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

לכולם, שיהיה לנו שבוע שקט וטוב סידיייייי

@@

New member
בוקר מאודדדד עצוב

הפיגועים אתמול פשוט היו מחרידים, אני עובדת מספר מטרים בפיגוע שהיה בבית הקפה מומנט, זהו גם בית הקפה שאני פוקדת אחת לשבוע, עברתי לפני מס´ דקות וזה פשוט מראה מזעזע, אני שבורה וכ"כ כואבת. הלוואי שיהיה שבוע רגוע. תיזהרו כולכם, תהיו עירניים. אוהבת ריקי

בוקר...

בהחלט לא טוב... שייהיה לכולנו שבוע שקט רגוע ובטוח... תשמרו על עצמכם טוב טוב, תסתכלו לאן אתם הולכים ומי נמצא בסביבתכם. שייהיה יום טוב לכולנו (ואם לא טוב אז לפחות בסדר...)

@@

New member
היי שוב....

הרגע חזרתי ממקום הפיגוע וזה פשוט נורא, הלב שלי נקרע, לראות את המראות הללו, לשמוע את שמות ההרוגים ולפחד שאולי את מכירה אחד מהם, אני פשוט במצב נפשי מאוד קשה, מאוד קשה לי עם כל המצב. רק המחשבה שאולי גם אני יכולתי להיות מאחת ההרוגות. שלכם ריקי

ריקי ../images/Emo24.gif

אני יכולה להבין אותך... וצר לי שאת כל כך קרובה למקום הפיגוע... מחזקת אותך מרחוק ומקווה שהכל יהיה בסדר ר´

mariana

New member
נשמה שליי

אני רואה שהמצב הנפשי שלך על הפנים ואני מבינה זאת, את רואה איזה מצב יש במדינה שלנו ואנחנו עוד בוכות על.. נו את יודעת על מה. את לא יודעת אם זאת את תיהי שם מחר, לכן את היום צריך להעביר רק עם חיוכים ולא לחשוב על הדברים שפיספסנו, כי אנחנו יכולים להיפספס בטעות. אז נשמתי אני מאחלת יום נפלא למרות שאת שבורה . אוהבת אותך מרין. אם בא לך לספר לי איך הלך עם האורח שהיה צריך להגיע לביתך, את יודעת על מי אני מדברת. את יכולה להשאיר לי הודעה באישי. ותפסיקי להיות מצוברחת חולה עלייך מרין

@@

New member
מרין, יפה שלי

אני עוד יותר במצב חרא, אחת ההרוגות אני מכירה אותה דרך העבודה. ביום חמישי היא התקשרה אליי כדי שאני אכין לה צ´קים, אמרתי לה "לימור, תמותי אין צ´קים" בצחוק כמובן, בחורה בת 27 עם שמחת חיים והיום היא כבר איננה, פשוט נקרע לי הלב ואין לי כוח להיות פה בעבודה. לגבי האורח שלי ביום שבת כ"כ רציתי לספר לך היום הייתי נלהבת ושמחה אבל עכשיו הכל ירד לי. דרך אגב חברה שלי (אשתו של חבר של ה- X) ילדה בן אתמול, אין שמחה הכל מהול בעצב אחד גדול. יפה שלי עוד מעט אני אתפנה ואני אתקשר אלייך. צריך להיות חזקים. אוהבת ריקי

mariana

New member
אני לא מאמינה

נשבעת לך למרות שאני לא מכירה אותה הרגשתי צוותה בלב. נמאס לי שהכל ככה, אי אפשר לצאת בכלל בחוץ, את לא יודעת אם תחזרי. כל כך עצוב לי, אתמול באתי להיתקשר אלייך, אבל אחרי הפיגועים ששמעתי קודם בנתניה ואחר כך בירושלים זה הוריד לי את כל החשק, אני מחכה לשיחה שלך ותיהי חזקה, אוהבתתתתתתתתתתתתתתת מרין

mariana

New member
היי סידי

אני באמת מקווה שהשבוע יעבור בהרבה יותר שקט, כבר נמאס כל יום להוציא קברים ולאבד נשים תינוקות וצעירים שעוד לא ראו חיים. אז יום נפלא שיהיה לך אוהבת מרין

למעלה