בוקר טוב

אלמה

New member
בוקר טוב

זה הזמן לפוקסיה? הכנתי לה את הבית, מקום מוצל, בסלסלה תלויה (ניקוז מצויין), אדמה טובה.... רק שתבוא...

חגית99

New member
פוקסיה זוחלת

אין בעיה - בכל משתלה מחזיקים גם את הסוג הזוחל וגם את הזקופות. פשוט תשאלי/תבקשי במשתלה את הסוג הזוחל. כדאי לך להסתכל - באלבומים - תמונות של חברי הפורום שצימו את הפוקסיות - שתתרשמי מהמינים השונים. חגית.

טסונמי1

New member
לרוב המשתלות עדין לא הגיעו

פוקסיות לדעתי- בטח לא שתילים של גולשות בכוסיות היחידה שבודאות יש לה זו מלצר

טסונמי1

New member
שזרית- אים אתם רואים במשתלה

ליקנות! צמח נהדר לאדניות וסלסלות -חצי צל -צל עכשיו הזמן שלא תגידו שלא אמרתי לכם- קלה מאוד ליחור וזה הזמן לייחר

עסי

New member
שזרית תחזיק מעמד בקור ירושלמי

או שהיא מעדיפה את מישור החוף?

טסונמי1

New member
אין לי מושג

אולי יש בפורום ירושלמי שיש לו ניסיון איתה אצלנו היא עוברת מצוין את החורף[לא ברד] בחורף היא יפה יותר מאשר בקיץ

יתור

New member
שזרית מצליחה לשרוד את הקיץ

בירושלים, בתנאי שהיא לא חשופה מידי לשמש. אצלי היא אפילו הוציאה פרחים באופן קבוע לאורך כל הקיץ.

nony11

New member
לאה שאלה:

קודם כל, מאז שקיבלתי את הממלצה שלך (לפני שנתיים) על שזרית - חיי השתנו. באמת אחלה צמח. אצלי היא גם נהדרת, אבל מתחילה להראות קצת סימני הצהבה. יש לך מושג למה? היא רגישה למשהו? עוד שאלה. ליזמכיה (הפורחת), היתה מהממת אצלי באביב שעבר, וגם אצל לקוחה, שתיהן בסלסלות. בערך באותו זמן הן הלכו לעולמן, השחימו והתייבשו. יש לך רעיון למה? הן רב שנתיות, לא? ן.

טסונמי1

New member
ליזמכיה אף פעם לא החזיקה אצלי

מעמד מעבר לעונה - תמיד בשיא הקיץ היא היתפגרה- מה שמלמד כניראה שהיא מעדיפה מזג אויר קריר אז מה עים הם רב שנתיות- גם פוקסיות רב שנתיות-גם דרבן הפרש הגדול רב שנתי - למדתי את "הרב שנתי" לקחת בערבון מוגבל בדכ אלה צמחים שתוך חצי עונה מגיעים לשיאם אז זה לא נורא להתחיל מחדש השזרית זקוקה למעט מאוד מים ולעציץ קטן היא לא אוןהבת הרטבת עלים-כמו רוב בעלי העלים השעירים אולי תוספת של קומפוסט ליקראת העונה שלה תועיל לה- את הקומפוסט להוסיף בהדרגה-מעט כל פעם זה הזמן ליקום אותה ולייחר כדי ליגרום לה חידוש ולייצר דור המשך

nony11

New member
כן.תארתי לעצמי בנוגע לליזמכיה.

ואני לגמרי מסכים איתך שצריך להתייחס אליה כעונתית. בקשר לשזרית, אני באמת אוריד לה מים ואקטום. תודה.

Riki10

New member
WOW כמה שהשזרית מקסימה!

טסונמי, עכשיו אני חייבת ליקנות שזרית.. היא ממש יפה, במיוחד שהיא מתאימה לסלסלות ואדניות. לא זכור לי שראיתי שזרית במשתלות שאני קונה מהם, איפה יש?

נחל

New member
ואין בעיה לעשות ממנה יחורים. אנחנו

עשינו ויש לנו שתילים חדשים.

Riki10

New member
תודה נחל, איזו חמודה את../images/Emo140.gif

מה נשמע? מה שלום הנכד המתוק שלך?
את בודאי כל יום נוסעת לראות אותו, כפי שאני הייתי כשנולד הנכד הראשון שלי
ואם כבר מדובר בייחורים.. אולי יש לך ייחורים גם עבורי?

nony11

New member
לא חובה זוחלת

אני השנה שתלתי בסלסלות רק זקופות. מנסיון שנה שעברה, הן נראות טוב יותר. האמת היא שבכל מצב הן נראות נהדר.

Rוני

New member
אגב פוקסיות - לכל הירושלמים

בשבוע הבא תגענה לשתילי הר פוקסיות על פי שמות עשו הזמנה מיוחדת, בעקבות בקשתי, על פי זנים אז מי שביקש ממני בלאקי - אודיעו דבר כי עשיתי הזמנה מסודרת ויודיעו לי כשיגיעו

למעלה