בוקר טוב......

אחלה מוזיקה להתחיל את היום

אחרי בוקר מתיש

קטי30

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

והנה משהוא שקט ורגוע ספיישל 4U להרגע ולהחיל את הבוקר ב
no me ames

מה סה סה קט'יה?? שישי היום!!!

ויש שמש...... אז שישי, שמש, בישולים, ניקיונות... תחליפי מייד תת'קליט...שימי משו ככה מקפיץ :)) ני לא מתחילה לבשל עד שלא תושמע ח'פלה צעקנית לאלתר ובמיידי :))))

קטי30

New member
לפקודתך../images/Emo195.gif../images/Emo24.gif

יללללללללללללללללללללללללל'ה תתחילי לענטז
וזכרי: לא תמיד צרי סיבה
מוקדש לך מכל ה

קט'יה!!!

ת'חת'ני איתי!!! תמיד עשה לי סמוק בעיניים כשאומרימים לי "לפקודתך..." :))) נדוניה עליי... |קריצונת|

קטי30

New member
~ג~ד~ו~ל~../images/Emo6.gif

הרגתתתתתתתתתתתתתתתתת אותי עם הדבר הזה

magic40

New member
היא הלכה../images/Emo199.gifמוקדם

וקמה מוקדם ועם דרישות ואת אני צריכה אותך ב

מי הלכה????

חה.. כולה קפצתי למטבח לערבב ת'סירים .. ני תמיד קמה מוקדם מהצפוי בובע... 5:30 טופ... ודרישות.. זיי חלק אינטגרלי מהמח ש'לי :)) סיימי איתה את הדיקסיונים...ותעברי אליי :))))

כפרות..

אם זיי לא טרבוקות.. אנדלוסית.. שופרות.. וטאדם טאדם של מרוקו... זיי לא זה!!!! בואי תעמדי כמה מבנים מהחלון ש'לי ותביני למה אני מתכוונת...

אחלה זיווניות ריחנית יוצאת לי מהסיר

צחות של שודניה... ארומה של שום... וניחוחות של בצליי שלוט מטוגנים.. יותר זיווני מיזה........אין !!!! זיי סקס במטבח עם כל האלמנטים הטעמים הריחות הצבעים והניחוחות :)

אוף איזה בוקר...התעוררתי לקול

גניחותיה של השכנה מהבניין מאחורי ביתי,ידוע לי שיש לה ילדים.מעניין עם היא גרושה...כי בא לי עליה עכשיו.

"קצין"...המממ למה אתה חושב שאצלי יש

כלום? אולי משתמע שאני עובד קשה עם יד ימין אבל לשמחתי גם לא עובד גם עם יד שמאל... יש את המין השני לא? מצטער ומבקש סליחה שהתאכזבת.

../images/Emo41.gif טדאאם...חשיפה.. אילן ..../images/Emo41.gif

אילן יקירי.. יש לך המון עבודה לעשות עם עצמך... מה שכן...די מרשים, נראה מבטיח !!

למעלה