בוקר טוב!

ניצם

New member
בוקר טוב!

שיהיה לכולם בוקר טוב וסופשבוע נעים ומהנה.

../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

בוקר טוב ושבת שלום לכל חברי הפורום המקסימים. השבוע האחרון טס וחמק לנו בין האצבעות והנה הגענו לעוד סופ"ש, רק שהפעם הסופ"ש שלנו הוא חסר גשם!
אז מה שלומכם? איך עבר עליכם השבוע? אני יכולה לספר לכם שכמה שהשבוע טס לי הספקתי המון: הצעת עבודה חדשה ואטרקטיבית, פרסום העסק שלי ותחילתה של הצלחה גדולה, ללמוד המון ולהשאר בחיים
ומה היה לנו בפורום: שחקניות קולנוע וטלויזיה עולות/יורדות במשקל, חדשים שהצטרפו אלינו למטרת היכרות או למטרת הנאה בחברתנו, מבצעים+התעניינות בחנויות בגדים למידות גדולות, חיפוש אחר הטאלנט הבא בעולם הבמה של השמנים
, תמיכה בחברי פורום, מחקרים גילו שיש חברי כנסת שמנים, חיפוש אחר מקום+סיבה למפגש, הצבעה לפורום הכי עגול ברשת
, ראש ממשלת פולין מתבייש בסנטר הכפול שלו (הוא צריך לחיות שבוע עם דקלוש ולהבין שסנטר כפול ושומן בגוף זה יפה ולא צריך להסתירו, אוכל בצבא או/ו בחברת אנשים+ להתחלק בו, חור באוזון- אנחנו אשמים!?
מה שבטוח אנחנו שוים המון!!!!
מאחלת לכולנו סופ"ש נפלא וקסום. אוהבת את כולכם ומתגעגעת
והפעם בפינתנו סיפור לשבת אני מביאה לכם את אחד הראיונות הכי מבוקשים בעולם אם לא הכי מבוקש. תקראו אותו טוב טוב ותפנימו. אחד הקטעים הטובים שקראתי. |אקשןראיון עם אלוהים
בחלום ראיתי את אלוהים. "הכנס" אמר אלוהים, "אז אתה רוצה לראיין אותי ?" "אם יש לך זמן עבורי" עניתי. אלוהים חייך וענה: "זמני הוא הנצח, ויש לי זמן לכל דבר. מה היה בדעתך לשאול אותי ?" "מה מפתיע אותך יותר מכל דבר אחר בבני האדם ?" ואלוהים ענה : "משעמם להם להיות ילדים, והם ממהרים להיות גדולים, ואז, הם רוצים לחזור ולהיות שוב ילדים. הם מאבדים את בריאותם על מנת להרוויח כסף, ובסוף הם מאבדים את כספם על מנת להחזיר את בריאותם. הם חושבים ללא הרף. בדאגה על עתידם, הם שוכחים את ההווה וכך אינם חיים, לא בהווה ולא בעתיד. הם חיים כאילו לעולם לא ימותו והם מתים כאילו מעולם לא היו בחיים." אלוהים לקח את ידיי בידיו וישבנו בשקט זמן מה, ואז שאלתי : "כהורה, מהם השיעורים שהיית רוצה שהם ילמדו ?" ואלוהים ענה עם חיוך : "שילמדו שהדברים שיקרים בחיים אינם הדברים השייכים לנו, אלא האנשים האהובים עלינו. שילמדו שזה לא טוב להשוות את עצמינו לאחרים. כל אחד יוערך על בסיס ערכו הוא ולא בהשוואה לקבוצה כלשהי. שילמדו שהאדם העשיר אינו זה שיש לו הכי הרבה, אלא זה שצריך הכי מעט. שילמדו שלוקח דקות ספורות לפגוע באדם אהוב, ולוקח שנים רבות לרפא פגיעות אלה. שילמדו לסלוח על ידי תרגול הסליחה. שילמדו שישנם אנשים האוהבים אותם עד מאוד , אולם אינם יודעים כיצד להביע את רגשותיהם. שילמדו שכסף יכול לקנות הכל מלבד שמחה. שילמדו ששני אנשים יכולים להתבונן באותו דבר ולראותו שונה בתכלית. שילמדו שחבר אמיתי הוא זה שיודע הכל אודותיהם ובכל זאת אוהב אותם. שילמדו שלא תמיד מספיק לזכות בסליחתם של אחרים, אלא חשוב לסלוח גם לעצמנו." ישבתי שם זמן רב ונהניתי מהחוויה. הודיתי לו על זמנו וכל מה שעשה עבורי ועבור משפחתי והוא השיב : "ברוך הבא, אני כאן 24 שעות ביממה. כל מה שאתה צריך זה לשאול ואני אענה." אנשים ישכחו מה שאמרת, אנשים ישכחו מה שעשית, אבל אנשים לעולם לא ישכחו כיצד גרמת להם להרגיש..."
שבת שלום ושקטה.

דריה27

New member
כמה חומר למחשבה!

המשפט "אנשים ישכחו מה שאמרת, אנשים ישכחו מה שעשית, אבל אנשים לעולם לא ישכחו כיצד גרמת להם להרגיש..." כל כך נכון ומדויק, אהבתי עד מאוד. מאיוש את נפלאה
. השבוע טס לי במהירות, קצת מפחיד הקטע הזה. שתהיה לכולם שבת שלום, מה שבטוח זה שאני הולכת בעיקר לנוח ולמלא את המצברים. אהה ו... חייבים מפגש, התגעגעתי. דריה.

בוקר טוב ושבת שלום

מאיוש כל כך נכון אנשים כל כך ממהרים ובקושי מספיקים להנות מההווה והוא חומק מהידיים מה קורה עם המפגש? אני מתגעגעת

lizush

New member
שבוע מקסים לכולם ../images/Emo24.gif

סוף סוף בבית הסופ"ש אחרי שבוע דיי קשה (וזה רק הולך להיות יותר קשה, אבל גם מאוד מאוד מספק), אני מאחלת לכם ולי לנוח באמת השבת: להנות מהשמש, להנות מחברים וכמובן להנות מאוכל טוב
ובקיצור, וכמו שמאיה כתבה: להתרכז בעיקר ההווה.... וכרגיל, מאיוש, את נפלאה

../images/Emo203.gifיששששששששששששששששששששששש../images/Emo42.gif

אחרי חודש וחצי- כמעט חודשיים: אבא שלי חוזר לבית לסופ"ש מבית החולים!!! אמנם זה רק סופ"ש אבל אני עדיין מאושרת!!! איזו שבת נפלאה זו הולכת להיות!!! הולכת להתארגן להקפיץ אותו חזרה לבית.
שתהיה לכולנו שבת מלאת בשורות טובות!!!

lizush

New member
כיף לשמוע ../images/Emo24.gif

ומאחלת לאבא שלך המון בריאות... אכן, שבת מאושרת..

וואי נשמה שלי איזה יופי , בעזרת ה'

שיחזור הביתה לתמיד ויהיה קרוב למשפחה האוהבת שלו תמיד. תעשו חיים ותהנו יחד אוהבת הילה

אני כל כך שמחה לשמוע!

נשמה שלי, כולי אושר בשבילך... תהני מהסופ"ש הזה, תעשו חיים בחיק המשפחה האהובה שלך, אתם מקסימים!
אוהבת המון, אפרת!

matyc

New member
../images/Emo213.gifשבת שלום לכולם ../images/Emo213.gif

מסרים ממש נכונים תודה מאיה

בוקר טוב עולם! מה שלום כולם?

שבוע לא רע טקס השבעה היה לי, שממש הגזימו בכמה שאמרו לי שהוא מרגש אבל מודה שהזלתי דימעה (וזה רק בגלל השירים, "תשמור על העולם ילד" ו"לתת" אווווו
) ועכשיו אני קורסיסטית, עם מפקדים אחרים אבל תודה לאל אותן בנות (למרות שחלק הייתי מוציאה) 12 בנות בחדר אחד! אפשר להשתגע מזה אני חזרתי אתמול בגלל ג' שאותו קיבלתי ביושר אחרי שמסתבר שהיה לי חום 38 וחצי ואחרי ששלחו אותי לרופא רק אחרי שכבר כמעט התעלפתי מהכאבים ומהחולשה ושבוע הבא אני נשארת פעם ראשונה בבסיס ושבוע הבא אני אתחיל את הקורס צפטיות שלי שהוא לפי מה שאומרים לי שהוא בין המובחרים שבוע מדהים לכוללללללללללללללללללללםםםםםםםםם :)

lizush

New member
עשר שנים חלפו...

ועדיין אותם שירים...
אויי צה"ל, צה"ל, צה"ל - מה יהיה איתך? בהצלחה לך

למעלה