בוקר טוב

שלגיה 13

New member
קארינוש....

העניין פה הוא לא האם לדאוג לילד או לא, כי החובה צריכה להיות בעצמותיו של כל גבר. יש פה את העניין של חוסר שליטה וחוסר אונים בהחלטה כל כך גורלית בחייו של אדם. הכעס נובע מזה שאין מה לעשות, ומזה שלפעמים מכריחים בן אדם לעשות למעלה מחובותיו מבלי שזה יבוא ממנו... אם זה בגניבה או בטעות, זה לא משנה, אישה שזה קרה לה לא צריכה "להנעל" בתוך עצמה, אלא לפתוח את המחשבה ולראות גם את מצוקתו של הצד השני....עם כל הקשיים.

folkman1

New member
לא מבין אין יענו לך גונבות הזרע בפה

מלא האחרות שעונות כאן ,כמעט בתולות בהן צדק וחוץ מזה ,כדורים לקחת,או החלפת את הסדר

d a n i e l s 5

New member
../images/Emo124.gif UUUUUU שמישהו כאן יסביר לי

את עניין הסידרתיות ..לא הבנתי כלום !!!!! האם זה גבר אחד שכמה נשים נכנסו/גנבו ממנו הריון? האם זאת אשה אחת שנכנסת/גונבת הריון מכמה גברים באופן סדרתי (וכולה הפורום הזה קיים 4 שנים) ? האם זאת תופעה כוללנית לפורום ג"ג בכלל שנכנכנסים להריון ככה על הדרך בשביל הסבבה? רוצה להבין את ה"רבים" בפוסט הזה ובעיקר את עניין הסידרתיות ...... פליזזזזזז אשמח שמישהו יאיר לי את הבוקר...... בוקר טוב.

Rinattt

New member
דניאל'ססססססססססססססססססססססס

כשהגעתי לפורום היו לי 3 בנות ועדיין יש לי רק 3 בנות ואני לא בהריון! אז אני חפה מפשע
חוצמזה שנראה לי שמיקי הסביר כבר... הארתי לך את הצהריים? [נשמה, אחת וחצי זה כבר צהריים!!!
]

מיקי 43

New member
השרשור הזה מטרתו אחת

להכפיש מישהי ספציפית מתוך רוע וחוסר רצון לקחת אחריות כניראה זה משהו סדרתי אצל אותו אדם במיוחד עם הוא נעזר בכל מיני מומחיםאו מומחיות לענייני סדינים כרגיל בניק כזה או אחר ליצור חרושת שמועות וספקולציות כנגד אנשים כאלה או אחרים במטרה לפגוע איש קטן ומושתן חסר בינה ואחריות מלא גרבידז' ביבלת שאמורה להיות מלאה במוח ומאחר ואין לאותו אחד מספיק דם אז הדם מתרכז אצלו במקום אחד ורק זה מה שמתפקד אצלו מיקי

ozzz64

New member
מתחיל להיות מפחיד כאן .

לייתר ביטחון אני שומר מהיום את הזרעים בכספת .

מיקי 43

New member
זרעי קיץ נישאים ברוח כתב מאיר אריאל

אז למהכל גנבות הזרעים לא רצות עם ..... פתוח בקייץ?

פרצלה

New member
ואיך הגנבות האלה גונבות זרע?

תולשות לקורבן את הביצה? תפנים (למרות שאת כותבתבלשון נקבה את נשמעת גברית) מי שלא רוצה שיגנבו לו זרע שלא יגמור בפנים,שלא יעשהסקס ללא ההגנה וכו'. אתם הגברים לא כל כך עדינים,חסרי אונים ואומללים,למרות שכשאתם חרמנים אתם בהחלט מתפקדים כמפגרים או סתם מאותגרים שכלית. איזו הודעה גברית מפגרת הצלחת לכתוב,"קארינוש 44"

נתת לי רעיון לסטארט-אפ ../images/Emo141.gif

חברה לאיתור זרע גנוב והשבתו לבעליו. חשבתי לקרוא לה "איתו-שפריץ". מי שמעוניין להשקיע (כסף, כסף!), שיפנה אלי במסרים.

שחR

New member
יש הבדל מהותי בין סקס לצורכי הנאה

לבין סקס לצרכי רבייה. ילד זה לא טעות ? ילד זה מבחינתי ההחלטה הכי משמעותית שאדם לוקח בחייו. אני חייב להודות שבא לי להקיא מנשים שחושבות שאם מישהו רצה לגרום להן ולו אורגזמה, מסוגלות לעלות על דל שיפתהן את משפטים כמו " זיינת? תשלם ! " , או הייתי צריך לחשוב על זה קודם. ברגע שזה לא בהסכמה, מבחינתי יש לאסור את הנשים הללו ביית הסוהר, מבחינת גנבות , נוכלות , ועוד ככל שמתיר ספר החוקים לעשות בהן. יש פתרון להריון לא רצוי, והוא לא נעים, אבל הרבה יותר לא נעים לדעת שכפי על מישהו להיות אב או אם בעל כורכם. הייתי מרחיק לכת ואומר שנשים כאלה הן סכנה לציבור ויש להכין רשימות במיפלג ההונאה שיהיו פתותות לציבור על כל מי שהתבטאה כך, או שי חשש סביר שהיא עומדת לעשות כן. כל זכר מצוי , יוכל לעיין באינטרנט ערב הדייט, ולבחון אם לא מחכה לו פצצה מתקתקת שתהרוס את חייו. זה לא פעם ראשונה שאני שומע על נשים שכאלה, מבחינתי הן גורמות נזק לא רק לגברים אלא גם לנשים הגונות ולכן גברים כנשים צריכים להוקיע אותם ולדאוג שכולם ידאו שהן סכנה לציבור. ואם יש מישהו שהכי יפגע, זה הילד עצמו שעליו כבר אין לי כח להתיחס.

מיקי 43

New member
שחR

לא צריך לצאת למלחמות יש נשים כאלה בדיוק כמו שיש גברים ךא אחראיים שמחשבתם באיזור חלצייהם שוכחים מהכל ואחר כך מתעוררים עם גנבה לי זרע הטוענה היחידה על גנבה לי זרע יכולה להתקיים עם נקטת בכל אמצעי הזהירות והיא חיבלה בהם קרעה את הגומי במתכוון או העירה אותך כשהיא עלייך לא מוגן והיתה במעשהה גם כוונה ולא להט יצרים בעבירה פלילית צריך להוכיח כוונה פלוס מעשה או נסיון לעשית המעשה עם לא תוכח אחת מאלה לא תהיה עבירה עליינו הגברים מוטלת האחריות לדאוג להגנה לא נקטנו =אחראיים נקטנו ונגרמה תקלה = אחריות עצם קיום המגע יכול לגרום להריון ומי שנכנס למגע מרצון ובצלילות דעת חייב לקחת בחשבון תוצאה אפשרית=אחריות אין אפשרות ואסור שתהיה להתחמק מאחריות לא מדובר כאן בחפץ כאן מדובר בחיים וגרימה ליצירת חיים מחייבת אחריות. מיקי

למעלה