בוקר טוב

מיקי 43

New member
טוטאל

יש כל מיני אפשרויות כמו לא לקחת גלולות או להוציא התקן ללא ידיעה ועדיין אם גבר לא נוקט אמצאי זהירות משל עצמו משמע לובש קונדום הוא אחראי בדיוק כמו אותה גברת אם נקרע הקונדום זאת תקלה וגם כאן האחריות משותפת לא משנה מה שאישה תעשה עם גבר לא נקט בכל אמצאי הזהירות קרי שימוש בגומי גמירה בחוץ( או במקומות שהוזכרו בעבר) הוא אחראי בדיוק כמו אותה גברת אין להסתמך על אף אחד זולת עצמך בכל הנוגע לזהירות במיוחד עם יש אחת פוטנציאלית לצרות מאין אלה ואנחנו הגברים יודעים טוב מאד מי הן הפוטנציאליות האלה זה לא הפתעה לנו הן המין החזק והפטפטן ביותר וזה תמיד מגיע אלינו מיקי

t o t a l

New member
חולק עליך

החשיבות היא בכוונת האישה התכוונה להיכנס ולא סיפרה- גנבה. לא התכוונה והתפקשש- לא גנבה. המבחן הוא לא מבחן התוצאה, אלא מבחן התכנון והכוונה. כלקח אישי אתה צודק. לאף גבר לא הייתי ממליץ לקחת סיכון.

ובכל זאת...

מבחן הכוונה לא קובע כאן את ההשלכות. רק את ההרגשה. את ההשלכות הכלכליות קובע רק מבחן התוצאה.

t o t a l

New member
כאילו תצדיקי גנבה באי התקנת רב בריח

למרות שהחוק מחייב את הגבר what so ever ולמרות שחכם תמידי להיזהר, עדיין אין הצדקה מוסרית לאף אישה להיכנס להריון בכוונה תחילה מבלי להודיע על כך מראש לגבר, שלא לדבר על לבקש את רשותו.

הווו...

מוסר זה כבר משהו אחר. להיכנס להיריון בכוונה תחילה בלי להודיע על כך מראש לגבר זה מכוער וגם אידיוטי. כי גם היא בסופו של דבר תשלם מחיר. זה יחזור אליה כמו בומרנג. אז?! זה כמו להגיד: זה לא מוסרי לנהוג בכביש בטימטום. בטח שזה לא מוסרי. זה גם טיפשי. ועדיין... מי שישלם את המחיר כשהוא לא יזהר ולא יסתכל ימינה ושמאלה כשיחצה את הכביש הוא אותו אחד שיישאר נכה. ולא משנה מה יהיה העונש של מי שנהג בטימטום. הנכות עדיין תשאר נכות. * גבר שהסתבך עם אישה מטומטמת שהחליטה להיכנס להיריון בכוונה תחילה כשהיא מספרת לו, למשל, שיש לה התקן בשעה שאין לה, (ותסלח לי על כינויי הגנאי כי לי אישית זה נראה טימטום של ממש) יכול רק.. לבכות על מר גורלו. בקיצור, כמו בכביש, אל תסמוך על אף אחד, רק על עצמך וגם אז אין "ביטוח" שלא תתרחש תאונה. אה, כן, יש דרך. אל תעשה סקס

לדעתך

ולדעתי זה מקביל. כל אחד והדעה שלו. הדוגמה שהבאתי מהנהיגה לא הייתה סתם. אני יכולה לספר כאן שהבת שלי נכה בגלל מטומטם חסר אחריות וחסר מוסר בסיסי. הוא יכול מבחינתי לשבת בכלא או לא. לא משנה לי. העובדה היא שהיא נכה. ועם זה אנחנו צריכים לחיות. זה יעזור לי שאבכה ואצרח ואשתולל ואזעק כמה הוא היה "לא מוסרי"? בוא ואגלה לך סוד קטן: זה מזיק! כי זה גוזל אנרגיות שיש להפנות לטיפול בתוצאה. יש מבחן תוצאה והוא זה שקובע את החיים. לא מבחן הכוונה כמו שרצית להגיש קודם לכן על מנת להתעלם מהתוצאה. במקרה שתואר לעיל התוצאה היא בן אדם שלם! מה, תתעלם ממנו? האחריות היא של שני הצדדים המעורבים גם אם מישהו רומה. לא נעים אבל זה מה יש.מה לעשות. שבת שלום גם לך.

חוץ מהילדות יש עוד המון זיגזג שם...

עם כל הכבוד לותחת הראשית .... ואין. יותר מדיי "בוח'רורו" יש לך שם.. נסי לתצמת.

מה זה "בוח'רורו"? ../images/Emo12.gif

כולה פורום! ואם לא בא לי לתמצת? מבחינתי כולם וירטואלים פה. יש נושא לדיון. יש לי מה לגיד. את לא חייבת לקרוא. לא הייתה לי שום כוונה לא "לרצות" ולא "לא לרצות". סתם בא לי להתבטא. לא פחות ולא יותר.. ועל דרך הציניות?! (סליחה מראש, כן?) צר לי שלא "עמדתי בציפיות" שלך.

יו

נו הבוח'רורו הזה.....כמו עסידה של סלט לא מוגדר ובלי טעם... טוב נו......אפ'חת לא עומדת כבר בציפיות ש'לי.......... אוף. רוצה לעמוד עם הקולר? הוא בטוח יתאים לך :)) וזה לא "כולה" פורום.....הלו.......תזהרי לך.......יש לנו גם נעליים, תולעיי ביבים...ייצור כלאים בלתי מזוהה בשלב זה.. אל תזלזלי.

אני חושבת שאת פשוט חצופה../images/Emo46.gif

לא מכירה אותך ולא גם רוצה להכיר אישה שפותחת שירשור שמטרתה אחת ויחידה להצית את הפורום, להתחיל שמועה מגעילה להכנס בין הסדינים של אנשים ולהיות צדיקה שמעבירה ביקורת על כולם ולא עצמה.... אותי לא מענין מי נכנס להריון ממי ובאיזה דרך. אותי לא מענין שמועות - ובטח לא אפתח שמועות על סמך חברות ריכלו לי (תגידי לי מחברותייך ואגיד לי מי את!) אותי לא מעניין מה ואיך נכנסים להריון. אם את רוצה לקיים דיון עקרוני על גניבת זרע אני מוכנה לדון ...אבל כנראה שזו לא הייתה המטרה! תעשי טובה לעצמך ותבדקי מה יוצא מה פה שלך ומהמקלדת שלך לפני שאת משפריצה לכל עבר - כי את יודע אחרי שמשחררים מילים קשה לקחת אותם בחזרה!!! בילבי שלא סובלת שירשורים של רכילות ולא מבינה למה תמיד חברי הפורום נהנהים להגיב במקום לתת לשירשור להעלם!!!

אותי ההודעה המקורית איננה מרגיזה.

היא מטופשת, מוזרה אבל בעיקר מצחיקה. אני לא רואה בזה סיפור רכילותי (למשל אני, כי אני בכלל לא מכירה מכאן אף אחד מעבר לדפים הכתובים האלו) אני מניחה שיש עוד אנשים כמוני (כי לא נראה לי סביר שכווללללללם מכירים את כולם) שמתייחסים פה לסוגיה העקרונית וגם לעובדה שלא נכנסים לרחם של מישהי אחרת....

למעלה